Spørgsmål / Booking 30285953

Hvorfor vælge denne behandling?

Jeg har primært fokus på den indre ro, som ofte forsvinder hvis du har smerter, hovedpine/migræne, piskesmæld, hjernerystelse eller går gennem en stresset periode i dit liv.

Det hjælper jeg ofte med

For at opnå den indre ro, må vi tage hånd om "smerten" eller årsagen til, at din krop er presset og stresset. Måske har du...

Søvnproblemer og uro i kroppen

De fleste oplever en langt bedre søvn efter få behandlinger.

Kroppen har brug for søvn, så den kan lade op, rense ud og fordøje. Men hvis din krop ikke kan finde ro, og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, kan du sove nok så meget uden at være udhvilet.

Jeg hjælper derfor dit nervesystem med at finde denne ro.

Læs evt.: 3 typer af søvnproblemer

Piskesmæld, hjernerystelse og nakkespændinger

Denne blide behandling er yderst effektiv og vigtig i forbindelse med piskesmæld, nakkeskader, spændinger i skulder-nakke og ikke mindst hjernerystelse.

Når du slår hovedet, kommer der små arvæv i hjernen som sænker væsketransporten. Desuden kan slag og spændinger skabe blokeringer og skævheder i kraniet.

Jeg hører fra rigtig mange, at det føles som om der bliver plads i hovedet igen. Eller at brikkerne falder på plads og der kommer mere ilt til hjernen.

Se mere om piskesmæld og nakkeskader her

Migræne og hovedpine

Mange kender betegnelsen "spændingshovedpine" men også migræne med kvalme, lys - og lydfølsomhed samt voldsom smerte, kan skyldes spændinger i kraniet.

Har du slået hovedet. Haft hjernerystelse. Eller spænder du i nakken, så er det nok ikke så svært, at forestille sig, at dette kan give smerter i hovedet. Men har du slået halebenet, skærer du tænder eller blokerer dybe spændinger for ilt til hjernen, så kan det også give hovedpine.

Rigtig mange slipper derfor helt eller delvist af med deres piller efter et behandlingsforløb.

Har du hovedpine eller migræne?

Manglende energi/overskud

Når kroppen er stresset eller jeg vil hellere sige, når kroppen er på overarbejde, så bruger den mere energi end den har. Du vil derfor naturligt nok opleve, at overskuddet ikke er så stort.

Ved at hjælpe krop og sind tilbage i balance, får du muligheden for at genfinde din energi. De fleste oplever dog i første omgang efter behandling, at blive trætte. Dette skyldes, at kroppen fortsat arbejder på et dybere plan og har brug for ro til dette. Men efter et par dage, eller måske kræver det lidt flere behandlinger, oplever de fleste at få mere energi og overskud.

Ligesom ved koncentrationsbesvær, bliver det lettere at tænke klart, blandt andet fordi hjernen får mere ilt.

Se evt.: Svært ved at komme igang?

Fordøjelse/tarm problemer, forstoppelse, oppustet, mavesmerter og kolik

Maven er nok et af de mest oversete områder generelt, men ikke desto mindre et af de mest følsomme og vigtige områder at have med i behandlingen.

Har du fordøjelsesproblemer, forstoppelse eller føler du dig tit oppustet, så kan det måske skyldes din kost, men rigtig ofte hænger det også sammen med ubalance i nervesystemet og spændinger i maven.

Jeg har både fokus på tarmsystemet og de øvrige organer i forbindelse med behandlingen. Ligesom problemer i lænd og ryg faktisk også kan skyldes spændinger i maven.

Den måske mest oversete årsag

Skævt bid, skære tænder og kæbespændinger

Gang på gang viser det sig, at spændinger i kraniet og munden gir' sig med denne blide behandling.

Jeg har hjulpet folk af med bideskinner, kæbespændinger, skævt bid, svære betændelsestilstande i kæben m.m. og hjælper også gerne dig!

Det er min holdning, at denne behandling burde være et tilbud hos enhver tandlæge især i forbindelse med større behandlinger og indgreb.

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Alarmklokker der ringer og frygt for en sygemelding

Jeg hjælper mange hvor gode samtaler og værktøjer ikke har været nok til at slippe stressen i kroppen. Eller forbindelsen til kroppen har været "afbrudt" for at overleve og det afgørende for ikke at gå ned igen er, at komme i kontakt med sig selv og lære at lytte til kroppens signaler.

Vi kan tale om og ændre dårlige tankemønstre. Og vi kan arbejde med følelserne. Men kroppen husker. Og ofte slipper stressen først rigtigt, når kroppen giver slip.

Stressen gav slip i kroppen

Koncentrationsbesvær og hukommelsessvigt

Stress gør os på en måde dumme. Man kan sige, at hjernen tager fysisk skade fordi hippocampus efter længere tids stress "skrumper". Hippocampus er med til at styre kroppen, stresshåndtering, se muligheder og finde løsninger.

Med denne behandling forsøger jeg, at hjælpe din krop med at minimere mængden af stresshormon, skabe ro i nervesystemet og give hjernen de bedste betingelser for en positiv udvikling. Dette blandt andet ved, at øge tilførslen af ilt til hjernen. 

Jo før der sættes ind med behandling, jo bedre! Men vi skal nu aldrig sige, at noget er for sent. Jeg har hjulpet mange med forskellige såkaldte "kroniske" tilstande, som har fået det bedre.

Hjernen får ikke ilt nok

Svimmelhed/ balance problemer og smerter i knæ, hofter, ryg og nakke

Hvis fundamentet ikke er i orden slår huset revner. Det samme kan man sige om kroppen. Hvis dine ben ikke er lige lange eller der er skævheder og ubalancer op gennem kroppen kan det fx give smerter eller balanceproblemer.

En del børn med motoriske udfordringer, frygt for højder og balanceproblemer oplever bedring efter nogle behandlinger. Det samme gælder voksne som fx døjer med svimmelhed eller balanceproblemer.

Jeg arbejder fysisk med de låsninger, spændinger og skævheder som kan påvirke signalerne mellem kroppen og hjernen. Derudover arbejder jeg med det indre øre, hjernen, øjnene og andre faktorer som kan spille ind.

Ved du om dine ben er lige lange?

Trætte øjne og synsforstyrrelser

1/3 af hjernens energi går til at håndtere synsindtryk, hvis alt er som det skal være. Hvis dine øjne er spændte, trætte, løber i vand, er tørre, irriterede el.lign. så bruger hjernen mere energi.

Øjnene er derfor ret vigtige, at have med i behandlingen og et område jeg har fået øget fokus på med stor succes.

Måske har du fået briller, men har du fået løsnet spændingerne i kraniet og omkring øjnene? Måske oplever du nogle af de andre symptomer. Eller måske er øjnene en indirekte årsag til spændinger i nakken m.m. Det er ihvertfald en af de ting som denne behandling er god til at hjælpe med.

Har du problemer med øjnene?

Reflux, halsbrand og mavesyre

Det er ikke kun de helt små babyer/børn jeg hjælper her. Også flere voksne har problemer med halsbrand og mavesyre. Det er dog sjældent kun det der er problemet.

Vidste du, at spændinger i din brystkasse kan forhindre overgangen mellem spiserøret og mavesækken (mavemunden) i at lukke tæt? Hvilket får mavesyren til at løbe den forkerte vej op i spiserøret.

Se mere her: Sure opstød, halsbrand eller reflux

Øre-problemer, tinnitus og mellemørebetændelse samt bihulebetændelse

Alle disse problemer har med stor sandsynlighed en sammenhæng med spændinger i kraniet, kraniekanten og nakken. Derfor oplever rigtig mange også bedring.

Hvis din tinnitus skyldes, at du har ødelagt trommehinden med fx meget høje lyde, er det nok begrænset hvilken hjælp jeg kan tilbyde. Men mange oplever tinnitus som følge af stress og her ses ofte en bedring.

Øreproblematikker, ikke mindst hos børn, skyldes meget ofte spændinger og de fleste børn nyder denne blide behandling.

Sidst men ikke mindst har jeg hjulpet rigtig mange med bihulebetændelse, da spændinger i ansigtet og resten af kraniet skaber disse problematikker.

Vejrtrækningsproblemer eller trykken for brystet

Trækker du vejret helt ned i maven eller mærker du en blokering eller begrænsning? Måske bliver du forpustet eller føler du ikke kan komme længere end til brystbenet? Måske har du trykken for brystet og mistanke om hjerteproblemer? Eller måske har du hovedpine?

De fleste går rundt og tror, at de trækker vejret dybt. Også uden, at det er tilfældet. For heldigvis sørger det autonome nervesystem jo for, at vi trækker vejret uden, at vi skal tænke over det. Men manglende iltning af blodet kan give hovedpine og måske er din brystkasse blevet så stiv, at det faktisk ikke er muligt for dig, at trække vejret dybt.

Spændinger i brystkassen kan skyldes mange ting og hænger ofte sammen med spændinger i maven og halsen. Sammen kan vi få løsnet op og skabt grundlag for en bedre og mere fri vejrtrækning.

Læs mere her: Hjernen får ikke ilt nok

Væskeophobninger i hoved, arme eller ben

Dette er et lidt mere komplekst område men jeg tager det med alligevel, da jeg har arbejdet med forskellige problematikker på dette område.

Væskeophobning fx efter operationer kan skyldes blokeringer, arvæv o. lign. som det nogle gange er muligt at løsne op for. 

Ved spændinger rundt omkring i kroppen, kan der også opstå blokeringer, hvilket forhindrer et optimalt flow. Det er blandt andet her du måske oplever væske i benene, svedlugts problemer, for højt væsketryk i hovedet m.m.

Når disse arvæv, spændinger og blokeringer løsnes får kroppens væske bedre mulighed for at komme videre "i systemet".

Se evt.: Svedlugt kan bekæmpes på flere måder