Spørgsmål / Booking 30285953

En god start og en god barsel

Få begge en god søvn...

P.S. Du må godt amme undervejs i behandlingen

Sådan foregår en behandling

Vælger du, at købe et "mor og baby klippekort" så er det både dig og din baby der får behandling - nogle gange på samme tid og altid efter hvad jeres behov lige er!

En sådan behandling er derfor meget forskellig fra gang til gang.

Måske har du lænde- eller bækkensmerter en dag, hvor din baby har brug for, at få løsnet maven. Eller måske har I begge nakke og skulder spændinger eller brug for, at finde indre ro, så I kan få en bedre søvn begge to.

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og tilpasser behandlingen. Og er du så heldig, at den lille sover en dag - så udnytter vi roen, så du også kan geare helt ned og blive løsnet godt og grundigt.

Med andre ord - det er jeres tid og jeg vil gøre hvad jeg kan for, at I får mest muligt ud af den hver gang!

 

 

Til dig som nybagt mor og din baby

Denne form for behandling tager udgangspunkt i dig som nybagt mor og din baby. Det vil sige, at klippekortet skal benyttes indenfor dit barns første 0-9 måneder.

 

Tip!

Det skal ikke nødvendigvis dreje sig om skulderspændinger fra amning eller kolik. Men jo før I kommer igang med behandling, jo bedre.

1. Fordi det ofte er muligt, at behandle jer begge samtidig, mens den lille fx er "lille nok" til at ligge på dit bryst.

2. Fordi det giver jer en langt bedre start og barsel sammen, hvis I begge har indre ro og der ikke er nogle spændinger der stresser kroppen unødvendigt.

 

Pris: 3 stk. for 1950,-

Prisen pr. klip (1 time) er således 650,-

Alternativt kan du naturligvis også booke en børne- og/eller voksenbehandlinng separat. Men hér får I mulighed for, at slå det sammen og dele timen op efter behov, så I begge kan få behandling.

Mor barn - babybehandling - Mybodyandmind x151

Fik du medicin?

Mange babyer får movicol selvom der både er gode naturlige behandlingsmuligheder og selvom der kan være helt andre grunde til uro hos den lille eller ondt i maven. Læs her om Arthur der fik KST...

Fik du medicin under graviditeten?

Spændinger stresser også børn

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Søvnen er det vigtigste

Vi har brug for søvn, men hvis kroppen ikke kan finde ro og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, må vi kigge på hvad der stresser kroppen.

Søvnen er det vigtigste