Spørgsmål / Booking 30285953

Er dette det rigtige for dig?

Det er vigtigt, at finde den rigtige behandlingsform og to behandlere er sjældent ens. Derfor spørg du sikkert med rette, hvorfor du skal vælge kranio-sakral terapi og hvorfor lige vælge Mybodyandmind?

Kan du svare ja til følgende?

1. Du ønsker, så vidt det er muligt, at undgå medicin, operation og sygemelding...

2. Du oplever spændinger eller stresssymptomer og ønsker ikke bare, at ignorere dem...

3. Du foretrækker en blid behandling, hvor du kan slappe af i dyb tillid og finde indre ro...

4. Du søger en holdbar løsning der går dybere og ikke blot et "fix" lige nu og her...

Hvem, hvad og hvorfor..? - 6 gode grunde til at vælge mybodyandmind

Lene Kamilla Hansen profilfoto Mybodyandmind

Mit navn er Lene Kamilla Hansen.

Jeg er 39 år, eksamineret Kranio-Sakral Terapeut og RAB Godkendt (Registreret Alternativ Behandler).

Derudover er jeg uddannet Mindfulness Instruktør og har specialiseret mig i, at fjerne de spændinger og blokeringer der stresser krop og sind, så du kan finde indre ro og slippe af med smerten.

Jeg åbnede min egen klinik i marts 2014 og valgte i sommeren 2015, at skifte en hverdag i turistbranchen ud med skønne behandlinger og meget mere ro.

Dyb tillid og respekt

Jeg arbejder altid i dyb respekt for, og i samarbejde med, din krop. Du kan derfor trygt slappe af i dyb tillid til, at jeg vil din krop og sjæl det bedste og du bestemmer tempoet.

Holistisk syn på krop og sind

Du skal vide, at jeg arbejder ud fra en større sammenhæng i respekt for helheden og med viden om, at selv det vi ikke kan forstå, kan have en væsentlig betydning.

Professionelt og personligt

Selvom alt er afslappet, lidt alternativt og personligt, så bygger jeg min forretning på et godt etisk, uddannelsesmæssigt og fagligt højt grundlag. (se evt. min uddannelse/kurser nederst på siden)

Altid behageligt

Jeg har stort fokus på den afstressende effekt og forståelse for hvordan nervesystemet fungerer. Derfor skal det ikke gøre ondt før det bliver godt - tværtimod. Jo mere du kan slappe af og nyde det, jo bedre resultat.

Formidling og forebyggelse

Jeg har et dybfølt ønske om, at du udover behandlingen også får en større forståelse for hvordan du kan undgå stress. Jeg deler derfor gerne mine tanker og tips med dig.

At leve, ikke kun overleve

Jeg ønsker, at hjælpe dig til at finde eller bevare følelsen af frihed til at kunne leve - ikke kun overleve. Det handler om mindset, om færre smerter, om større livsglæde og ikke mindst, at finde ud af hvad lige netop du har brug for.

Lidt mere om mybodyandmind...

Du finder mybodyandmind på Vedbæksvænget 48 i Horsens.

Jeg har valgt, at indrette mig med en hyggelig klinik på privatadressen i den sydlige ende af byen. Det gør mig enormt fleksibel i forhold til tider, her er gratis parkering og det er nemt at komme hertil.

Derudover behandler jeg ind imellem også andre steder i landet og har mulighed for, at komme ud til dig, hvis du ikke kan komme hertil. Fx har jeg været på Skejby Sygehus og behandle nogle gange.

Jeg har ofte et lidt anderledes syn på tingene.

Meget ofte deles smerter og symptomer op i fysik eller psyke og behandles separat. Jeg mener, at vi når længst når vi behandler krop og sind som to sider af samme mønt med forståelse for, at de påvirker hinanden begge veje.

Fysiske spændinger og blokeringer påvirker os psykisk. Vi får mindre overskud, hovedpine, koncentrationsbesvær, søvnproblemer, bliver trætte og irriterede o.s.v.

Ligesom psykiske udfordringer, spekulationer, problemer i hjernen, konflikter o.s.v. kommer fysisk til udtryk forskellige steder i kroppen.

Vidste du fx, at en skæv ryg, klemte nerve i nakken eller spændinger i kraniet kan udvikle sig til stress? Det kan det fordi disse problemer presser kroppen unødvendigt og gør, at den måske aldrig helt slapper af.

Modsat kan kæbespændinger og skulderproblemer også være udtryk for, at du har gabt over for meget, har svært ved at give slip eller på anden vis fysisk spænder op i kroppen på grund af konflikter eller ting der "tynger" dig.

Jeg arbejder derfor med kroppen på flere planer og inddrager også gerne samarbejdspartnere, hvis der er behov for enten dybere psykologsamtaler eller anden fysisk behandling.

Mybodyandmind - behandling klinikken - web

"Med blide hænder og behagelige teknikker, hjælper jeg din krop fri af diverse spændinger, uden at stresse den yderligere - tværtimod!"

Kontakt og åbningstider

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

Du finder vej og kontaktoplysninger m.m. ved at klikke her.

Kontakt og åbningstider

Det tilbyder jeg

Med blide hænder og meget behagelige teknikker løsner jeg de spændinger der stresser din krop og dit sind. Uden at stresse dig yderligere - tværtimod! Derudover tilbyder jeg workshops, foredrag m.m....

Det tilbyder jeg

Betaling nemt og enkelt

Her finder du alle priser og yderligere info vedrørende betaling.

Se mere under priser - hér
Lene Kamilla Hansen "Hvis jeg var borgmester"

9 ting du måske ikke vidste om mig...

Er ikke altid blevet kaldt Lene Kamilla

Som barn blev jeg kaldt Lene, men jeg har altid følt mig mere som Kamilla, derfor tog jeg begge navne i brug, da jeg flyttede hjemme fra og bliver nu kaldt Kamilla eller Lene Kamilla.

Fra Langeland til Horsens...

Jeg er opvokset på Langeland, flyttede til Jylland i 1999 og har siden 2003 været bosiddende i Horsens på denne skønne "plet" hvor du finder “Mybodyandmind”.

Jeg behandler mig selv

Jeg har valgt, at se det som et kæmpe plus, at jeg kan mærke når min krop "taler til mig". Altså i stedet for at ignorere når noget gør ondt og spænder op. Jeg behandler derfor ofte mig selv og får med jævne mellemrum også selv behandling.

Oplevelser i blodet

Jeg har arbejdet med turisme i rigtig mange år og blandt andet været inde i dragen Ollie fra LEGOLAND, haft ansvaret for markedsføring af Horsens i 9 år samt været med til at åbne FÆNGSLET.

Altid 3 ting med mig når jeg rejser

Jeg gør alt hvad jeg kan for at undgå medicin og anden forgiftning af kroppen. Går derfor højt op i økologi og har altid 3 ting med mig når jeg rejser: kokosolie, pebermynteolie og aloe vera.

Tror på noget større

Jeg er nysgerrig på livet, psyken og kroppen men ved, at hovedet aldrig helt vil forstå. Jeg behøver derfor ikke videnskabelige beviser for at vide, at noget er rigtigt - for mig er det vigtigere, at jeg kan mærke det.

Handywoman og haveelsker

Fra klinikken er der udsigt til glashuset, som er et vigtigt "rum" i haven. Jeg skaber åndehuller og samler energi både når den står på have vandring og havearbejde. Derfor har jeg også bragt den smukke skov helt ind i klinikken.

 

Min kæreste er kiropraktor

Man siger modsætninger mødes og sød musik opstår. Udover den søde musik får vi os nogle interessante snakke, hvor vi begge lærer noget og udnytter fordelene ved, at vi kan supplere hinanden.

Hvor der er hjerterum, er der husrum

Vi har indrettet os med klinik, hus, have og glashus på Vedbæksvænget, hvor min kæreste Claus og på deltid min datter Amanda og min bonussøn Bastian bor samt vores nu fælles hund Bertha.

Min personlige historie

Jeg har valgt, at dele min personlige historie med dig, fordi den måske giver et billede af hvorfor jeg også sidder her i dag og ønsker, at hjælpe flere ud af daglig smerte.

Jeg faldt af en hest og fik piskesmæld i 2007, hvilket gav mig daglige smerter og i perioder så voldsomme spændinger, at jeg ikke kunne bruge mine arme. Hold i ryggen, nakken og lænden samt spændingshovedpine og migræne, blev mere reglen end undtagelsen i årene efter ulykken. Og bare 10 minutters ridning gav 3 dage med voldsomme smerter og hovedpine.

Jeg havde flere symptomer på, at min krop var stresset. Hvilket der ikke var noget at sige til for den var konstant på overarbejde. Af samme grund opsøgte jeg også en kognitiv psykolog på et tidspunkt, da dødsfald og sygdom forværrede situationen. Ligesom jeg benyttede mange andre former for behandling i et desperat forsøg på at få det bedre.

Nogle hjalp bedre end andre, men på trods af utallige øvelser fra fysioterapeuten og ugentlige besøg ved kiropraktoren, massøren m.fl. blev det ikke rigtig godt.

I perioder var jeg ikke i stand til at køre bil eller sidde ned til et helt møde - men jeg blev langsomt klogere på min krops signaler.

Jeg havde rigtig mange smerter og spændinger. Mine øjne var trætte og min kæbe begyndte konstant at gå ud af led. En dag satte kæben sig så fast, at jeg efter 5-6 timer måtte i fuld narkose på Århus kæbekirurgi, da ingen kunne få den på plads.

De var klar til at operere men jeg var i mellemtiden gået igang med uddannelsen som kranio-sakral terapeut og ønskede at finde årsagen eller forklaringen i stedet.

Jeg fandt ud af, at jeg udover de tydelige problemer med min ryg, nakke og bækken også havde et dybere problem. Et stort led inde i hovedet havde forskubbet sig, formentlig i forbindelse med faldet, hvilket fik min hage til at falde frem og skabe spændinger i både kranie og nakke.

Samtidig havde jeg, på grund af min enorme viljestyrke, også gang på gang bidt tænderne sammen og fortsat selvom det gjorde ondt. Ligesom jeg har "bidt ting i mig" og kæmpet en hel del op gennem min opvækst. Hvilket alt sammen havde gjort mine kæber, skuldre og nakke til et "svagt" eller udsat område.

Der var derfor nok at arbejde med, så det gjorde jeg ret intensivt - og gør det stadig den dag i dag!

Jeg har dog i dag lange perioder hvor jeg er helt smertefri. Jeg kan stadig mærke det sted på halsen, hvor jeg fik piskesmæld. Jeg mærker også tydeligt når min krop siger fra eller når den ber' om opmærksomhed eller trænger til behandling. Men jeg har yderst sjældent voldsomme smerter - og jeg kan ride igen!

Jeg føler, at jeg både fagligt og personligt, har fået en dyb indsigt i smerter og diverse sammenhænge både fysisk og psykisk - en viden som jeg bruger i dag til at hjælpe andre.

Jeg falder stadigvæk nogle gange sammen i ryggen, spænder i kæberne eller sidder forkert på stolen. Nogle gange bliver jeg også påvirket af forskellige ting og følelser, som min krop reagerer på. Og så sanser jeg ikke mindst alle omkring mig. - Men jeg ser det som en gave, at kunne læse, ikke blot min egen men også andres kroppe.

Jeg føler med andre ord, at jeg er "kommet hjem" og det vil glæde mig, hvis jeg kan hjælpe dig!

Mybodyandmind støtter

Effekt og anbefalinger...

”Jeg gik rundt med nogle spændinger og spekulationer i hovedet, og tænkte det nok bare var som det skulle være men nej..  Hvordan det virker skal jeg ikke kunne sige, men må blot konstatere, at Kamilla er i stand til at løsrive en fra noget indespærret negativ energi, og erstatte det med positiv overskudsenergi”, Carsten 43 år – Horsens.

“Jeg kan mærke kroppen arbejder og er øm her til morgen, selvom det var meget behageligt. Jeg er super positiv – glæder mig til næste gang. Men har svært ved at fatte at de bløde, varme hænder og meget blide tryk, kan ha’ en virkning. Imponerende.” Per 45 år – Horsens

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Så giv mig gerne et kald og lad os få en uforpligtende snak om dine symptomer eller send en sms til:

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Så giv mig gerne et kald og lad os få en uforpligtende snak om dine symptomer eller send en sms til:

Her et lille overblik over min uddannelse og kurser:

Ret ryg og nakke III

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2016-12

Hvordan forskydninger i kroppen kan medføre smerter helt andre steder end der, hvor den egentlige årsag til smerten er.
Hvordan et dårligt knæ kan give smerter i nakken og helt ud i armene. Hvor vigtigt det er at forstå kroppen i sin helhed og sammenhæng.

 

Mindfulness Instruktør

1st Floor, 2016-10

Intensiv uddannelse med mindfulness principper, guidede meditationer, silent retreat m.m.

 

Embryo in motion - The Embryo in us

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2016-09

Embryologien set ud fra et holistisk synspunkt hvor der bygges bro mellem videnskaben og det hele menneske med ånd/sjæl.

 

Biodynamics og de vitale organer

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2015-10

Sygdomme og ubalancer. Embryologi og vores organer. Følelser og psykologiske sammenhænge med de enkelte organer.

 

Børn & Kranio-Sakral Terapi

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2015-08

Teknikker tilpasset babyer og børn. Behandling af kolik, indlæringsproblemer, hyperaktivitet, ADHD, talevanskeligheder, bidfunktionsproblemer, motorik, hovedpine, skævhed hoveder, nakke, ryg m.m.

 

Eksamineret Kranio-Sakral Terapeut

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2015-02

 

Opstart i Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi for trænede KST Terapeuter

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2014

Terapeutens rolle og intro til den biodynamiske KST.

 

Sundhedspsykologi

Karsten Munk Akademiet, 2014

 

Patologi/Sygdomslære

Karsten Munk Akademiet, 2014

Sygdomslære på sygeplejeniveau, 150 timer.

 

Organ Massage I + II

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2014

Teknikker til at frigøre bl.a. hele fordøjelsessystemet, herunder spiserøret, bughinden, mavesækken, leveren, tarmene m.m. samt nyrer, lunger, bækken o.s.v.

 

Ret Ryg & Nakkehvirvler + Bindevævsmassage I og II

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2013

Teknikker til behandling af piskesmæld og genopretning af ryg og nakke. Med skånsomme teknikker, at rette bækken samt ryg- og nakkehvirvler og muskulaturen.

 

Anatomi & Fysiologi

Karsten Munk Akademiet, 2013

Nervesystem, hjerte- og kredsløb, immunforsvar, fordøjelsessystem, knogler, muskler m.m. på sygeplejeniveau, 200 timer.

 

Kranio-Sakral Terapi III – Kraniets Motor 

Stanley Rosenberg Institut, 2013

 

Kranio-Sakral Terapi II – Rygsøjlen og Ansigtet

Stanley Rosenberg Institut, 2013

 

Kranio-Sakral Terapi I – Kroppens Kranio-Sakrale System

Stanley Rosenberg Institut, 2013

 

Kranio-Sakral Terapi Basis – Det blide tryk

Stanley Rosenberg Institut, 2012

 

Mindfull Leadership

Mandrup’s, 2012

Personligt lederskab, meditation og mindfullness teknikker