For nogle virker den blide behandling bare bedst

Det er rigtig godt, at forebygge for at undgå stress og andre problemer

Flere og flere vælger, at komme igen.

Altså sådan mere forebyggende.

Jeg oplever, at flere prioriterer den blide behandling forebyggende for at undgå hovedpine, nakkespændinger og ikke mindst stress og dårlig søvn.

Når vi har fået løsnet op og problemet egentlig er væk, så kan det være super godt, at lave en opfølgende aftale 3-8 uger ude i fremtiden. For flere ender det med, at blive en mere eller mindre fast aftale som betyder, at de får taget tingene i opløbet og dermed undgår, at det bliver slemt igen.

Derfor kommer Gitte igen med jævne mellemrum

Jeg hedder Gitte og er 39 år.

Jeg startede hos Mybodyandmind i November 2014 – jeg blev anbefalet Lene Kamilla af en arbejdskollega som havde haft gode resultater af Lene Kamilla’s blide men meget professionelle behandling.

Jeg havde gennem mange år oplevet fysiske spændinger/låsninger især i skulderregionen, døjet meget med svimmelhed og en følelse af at gå ved siden af sig selv, derudover har jeg de seneste år haft ondt i maven og været oppustet.

Sygdomsangst har været en stor del af mit liv de sidste ti år – og da jeg har en meget sensitiv krop og sind har jeg indset at tingene jo hænger sammen. Hvis jeg var presset pga. stress eller bekymret fik jeg oftest ondt i skuldre og nakke – blev svimmel til følge og ja så befandt jeg mig ligesom bare inde i en nedadgående spiral hvor ”smerterne” forstærkede min sygdomsangst. ”Jeg måtte da fejle noget alvorligt siden det aldrig holdte op.”

Jeg har prøvet et utal af oftest langvarige behandlinger Fysioterapi, Kiropraktik, Massage, Psykolog og Coaching.

Det jeg oplever ved Kranio Sakral Terapi er, at de blide berøringer løsner de spændinger som min psyke skaber ved stress og har skabt tidligere i min krop samtidigt kan jeg opleve akutte fysiske myoser der løsner sig ved en enkelt behandling.

Jeg oplever en dybdeafslapning – som giver mig en rigtig god indre ro og balance.

Jeg har siden de første behandlinger ikke været svimmel eller haft følelse af at gå ved siden af mig selv – det forsvandt bare lynhurtigt. Min Mave driller sjældent mere og jeg tænker den ro behandlingerne giver mig har været til stor gavn for mit fordøjelsessystem – jeg kan mærke den afspænding af mine tarme når jeg ligger på briksen.

Det, at jeg ikke har ondt har gjort, at min sygdomsangst er i ro. Jeg har siden min første behandling følt mig tryg og i gode hænder og tanken om alvorlig sygdom er ikke noget jeg bekymrer mig om længere.

Jeg går stadig ved Lene Kamilla og det er selvfølgelig fordi jeg mærker positiv effekt og at jeg flytter mig i forhold de første problematikker jeg kom med – derudover har Kranio-Sakral behandlingerne haft god effekt på kronisk bihulebetændelse og ligeledes har mit bækken og lænd er også nydt rigtig godt af gode stræk.

Jeg får noget godt med hjem ved hver eneste behandling.

Nogen vælger medicin og massage – jeg vælger Kranio-Sakral-Terapi.

Det hjælper jeg ofte med

En afstressende behandling er meget mere end afslapning og ro på nervesystemet. Se mere her:

Det hjælper jeg ofte med

Sådan foregår en behandling

Vil du vide lidt mere om selve behandlingen, så se med her.

Sådan foregår en behandling

Få flere tips og historier

Læs mere her og andre cases og få tips til at undgå stress

Mine tanker og tips

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.