Skip to content

Vil du vide mere?

Her på siden finder du links til fakta, praktisk info m.m.

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Jeg er RAB godkendt Kranio-Sakral Terapeut, hvilket vil sige registreret alternativ behandling med eksamen i kranio-sakral terapi.

Men hvad er KST/kranio-sakral terapi og historien bag denne behandlingsform kort fortalt. Her er lidt fakta og links, hvis du vil vide mere.

Hvad er KST/Kranio-sakral terapi?

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål jeg ofte får. Måske finder du svaret på de spørgsmål du har hér ellers er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er helt uforpligtende - giv mig et kald eller send en sms til 30285953.

Ofte stillede spørgsmål

Det hjælper jeg ofte med...

Søvnproblemer, hovedpine, manglende energi, koncentrationsproblemer o.s.v. - Se her hvad jeg ofte hjælper med.

Det hjælper jeg ofte med

Sådan foregår en behandling

Her får du et lille kik ind i klinikken og en beskrivelse af en typisk behandling. Se også gerne beskrivelserne under hver behandling.

Sådan foregår en behandling

Hvad er Mybodyandmind?

Jeg giver dig her min personlige historie, 9 ting du måske ikke vidste om mig, og så fortæller jeg dig hvad der kendetegner Mybodyandmind og hvem du kan forvente at møde i klinikken.

Om Mybodyandmind

Hvad koster det?

Du finder alle priserne hos Mybodyandmind hér.

Priser

Sundhedsstyrelsen skriver om stress

Langvarig stress er en tilstand af vedvarende anspændthed og ulyst.

Langvarig stress kan overbelaste hukommelsen og koncentrationen, så de “sætter ud”. Ved langvarig stress får man for meget sukker og fedt i blodet, og dette belaster hjertet, kredsløbet og reguleringen af blodsukkeret.

Langvarig stress giver desuden forhøjet blodtryk, som også belaster hjertet og kredsløbet. Endelig kan langvarig stress svække immunforsvaret, så man bliver mere modtagelig for infektioner.

Kender du til stress?

Kroppen tror du er i livsfare...

Vores syn og hørelse bliver skærpet, når vi er meget stressede. Vi bliver også stærkere. Andre kropsfunktioner derimod bliver sat på vågeblus.

Når stenaldermanden blev angrebet af en isbjørn, havde han brug for et fuldt fysisk beredskab. I dag forbereder kroppen sig på samme måde over for 'farer' på jobbet. Og det er sådan, den negative stress bliver skabt.

Se mere på Netdoktor.dk

Stress i tal

Stress-foreningen skriver, at det er svært at sætte præcise tal på. Men ifølge deres hjemmeside er stress årsag til 1,5 mill. ekstra fraværsdage.35.000 danskere er sygemeldt hver dag og 1400 danskere dør hvert år af stress.

Derudover peger alt på, at længerevarende stress øger risikoen for følgesygdomme såsom:

  • Hjerte-kar-problemer
  • Mavesår
  • Forværring af en række kroniske lidelser
  • Type 2-sukkersyge
  • Depression
  • Angst
  • Smertetilstande m.fl.
Se mere om stress i tal hér
Scroll To Top