Fakta og viden om Kranio-Sakral Terapi, Trykkammer behandling, Mybodyandmind m.m.

Jeg har forsøgt at samle nogle af de praktiske spørgsmål og link til yderligere info her på siden. Håber du finder hvad du søger og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig på 30285953.

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Jeg er RAB registreret Kranio-Sakral Terapeut, hvilket vil sige registreret alternativ behandling med eksamen i Kranio-Sakral Terapi og krav til løbende vedligeholdelse af min uddannelse.

Vil du vide mere om KST eller hvad Kranio-Sakral Terapi er, historien bag denne behandlingsform, så er her lidt fakta og links.

Hvad er KST/Kranio-Sakral Terapi?

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål jeg ofte får. Måske finder du svaret på de spørgsmål du har hér ellers er du meget velkommen til at kontakte mig. Det er helt uforpligtende - giv mig et kald eller send en sms til 30285953.

Ofte stillede spørgsmål

Det hjælper jeg ofte med...

Er du nysgerrig på hvad jeg ofte hjælper med og om det måske også er noget af det du oplever, så har jeg samlet en oversigt her.

Det hjælper jeg ofte med

Sådan foregår en behandling

Jeg har forsøgt at beskrive hvordan en behandling foregår, selvom to behandlinger jo ikke er helt ens. På siden her finder du også link til info om hvordan en Trykkammer behandling foregår.

Sådan foregår en behandling

Hvorfor og hvad er Mybodyandmind?

Det er vigtigt at finde den rette behandling og to behandlere er sjældent ens, derfor finder du her lidt mere info om mig og Mybodyandmind - måske er det noget for dig?

Om Mybodyandmind

Hvordan får jeg hjælp/behandling?

Jeg får ofte at vide, at min lidt specielle tilgang til kroppen, og den anderledes måde hvorpå jeg arbejder med krop og sind, er det der på unik vis forbinder psyken og fysikken istedet for at skille de to ting ad. Du kan se hvad jeg tilbyder af behandling her.

Det tilbyder jeg

Vil du ha' viden, øvelser m.m.?

Jeg deler gerne min viden og tips til hvad du selv kan gøre for at opnå mere energi og overskud og minimere stress og spændinger. Se mere her..

Blog: Mine tanker og tips

Hvad koster det?

Du finder alle priserne hos Mybodyandmind hér.

Priser

Sådan finder du vej

Klinikken finder du på Vedbæksvænget 48, 8700 Horsens.

Bemærk, at du skal helt ned for enden af vejen og til venstre, hvor der er fri parkering foran huset. Se mere her..

Kontakt

Sundhedsstyrelsen skriver om stress

Langvarig stress er en tilstand af vedvarende anspændthed og ulyst.

Langvarig stress kan overbelaste hukommelsen og koncentrationen, så de “sætter ud”. Ved langvarig stress får man for meget sukker og fedt i blodet, og dette belaster hjertet, kredsløbet og reguleringen af blodsukkeret.

Langvarig stress giver desuden forhøjet blodtryk, som også belaster hjertet og kredsløbet. Endelig kan langvarig stress svække immunforsvaret, så man bliver mere modtagelig for infektioner.

Kender du til stress?

Kroppen tror du er i livsfare...

Vores syn og hørelse bliver skærpet, når vi er meget stressede. Vi bliver også stærkere. Andre kropsfunktioner derimod bliver sat på vågeblus.

Når stenaldermanden blev angrebet af en isbjørn, havde han brug for et fuldt fysisk beredskab. I dag forbereder kroppen sig på samme måde over for 'farer' på jobbet. Og det er sådan, den negative stress bliver skabt.

Se mere på Netdoktor.dk

Stress i tal

Stress-foreningen skriver, at det er svært at sætte præcise tal på. Men ifølge deres hjemmeside er stress årsag til 1,5 mill. ekstra fraværsdage.35.000 danskere er sygemeldt hver dag og 1400 danskere dør hvert år af stress.

Derudover peger alt på, at længerevarende stress øger risikoen for følgesygdomme såsom:

  • Hjerte-kar-problemer
  • Mavesår
  • Forværring af en række kroniske lidelser
  • Type 2-sukkersyge
  • Depression
  • Angst
  • Smertetilstande m.fl.
Se mere om stress i tal hér