Afslappet søndag - Start søndagen med indre ro, indre balance og mindre stress

Jeg samler nogle af de bedste øvelser og tips til, at du kan få mere energi og overskud samt slippe af med dine spændinger og det der stresser din krop og dit sind...

Disse søndage er til dig, der ønsker...

Mere energi og overskud

Oplever du, at energien er brugt før dagen er omme eller er du træt selvom du har sovet?

Vi arbejder blidt med de spændinger der sætter din krop på overarbejde, så du kan bruge energien på det du har lyst til og forhåbentlig sove bedre om natten.

Mindre stress i krop og sind

Oplever du tegn på stress eller har du spændinger og smerte der påvirker din hverdag?

Med skønne blide øvelser kommer vi ned i kroppen og øver os i, at lytte til og forstå kroppens signaler samt undgå at stresse den yderligere.

Indre ro og balance

Oplever du uro inden, svimmelhed, tankemylder, koncentrationsbesvær eller har du svært ved at slappe af?

Gennem blide afslappende øvelser, vejrtrækning og meditationer arbejder vi med den indre ro og styrker den indre balance.

 Susanne skriver
"Fra det sekund man træder ind i lokalet hos Lene Kamilla, mærker man straks roen brede sig i kroppen og hovedet. Den næste halvanden time er en skøn kombination af meditation, dybe stræk, åndedrætsøvelser og selvkærlighed. Man lærer at mærke efter i kroppen, og man får afspændt hver en celle. Det hele afsluttes med den skønneste klang-meditation, som virkelig er dybdegående og skøn!."
Holdtræning - indre ro fra top til tå - afspænding - Mybodyandmind x151

Du får hjælp til, at finde roen og slippe stressen

Jeg har som kranio-sakral terapeut og mindfulness instruktør særlig fokus på den indre ro, som er så vigtig at finde både i hverdagen men især også hvis du har smerter eller går gennem en stresset periode i dit liv.

Vi arbejder derfor med blide udstræknings-, afspændings- og vejrtrækningsøvelser samt meditationer der hjælper kroppen med, at give slip på stress og spændinger.

Øvelserne vil variere fra gang til gang, da vi sætter fokus på forskellige dele af kroppen. Men hver gang afsluttes med en skøn klangmeditation med dejlige vibrationer og afslappende klang til hver en celle i kroppen.

Øvelser og tips - udstrækning afspænding - Mybodyandmind x151

Bliv klogere på din krop og hvad du selv kan gøre

Jeg giver dig blandt andet tips til hvordan du får mere energi og ilt til hjernen, hvordan du undgår at stresse kroppen i hverdagen og hvordan du finder en god indre balance.

Vi gennemgår kroppen fra top til tå, så du får et større indblik i din krop og hvad den har brug for lige nu.

Vi arbejder blandt andet med en god afstressende holdning, med vejrtrækningen og med de ansigts- og nakkespændinger, som kan være skyld i, at din krop er på overarbejde eller at du har ondt.

Spørgsmål - tid sted pris - Mybodyandmind x151

Lyder det som noget for dig eller vil du vide mere?

Her er ingen binding eller klippekort.

Du tilmelder dig blot fra gang til gang.

Næste gang er endnu ikke fastlagt, men hvis du vil sikre dig en plads, så lån mig gerne din mail - så får du besked så snart jeg åbner for tilmelding.