Jeg tilpasser mig og har lært, at leve med smerterne…

Hvis du lever med kroniske smerter eller følgerne efter et piskesmæld eller en hjernerystelse og tror det ikke kan blive bedre, så lad mig dele lidt af min egen historie med dig, for jeg havde det på samme måde 5 år efter mit piskesmæld og i dag er mit liv et helt andet...

Lever du også med smerterne og føler, at du har prøvet alle former for behandling UDEN, at få det bedre?

Så er den her til dig.

Nu ved jeg jo ikke hvor slemt du har det.

Men måske er du også nået dertil, at du næsten ikke orker, at fortælle din historie en gang til?

Måske har du accepteret, at du må prioritere hvad du kan holde til. Hvad der rent fysisk er muligt og hvilke arrangementer eller aktiviteter der måske ikke er gode for dig eller hvilke du vælger, at deltage i, selvom du ved, at det "koster" i morgen.

Det var ihvertfald sådan jeg selv havde det 5 år efter mit piskesmæld og jeg møder og hjælper ofte kvinder og mænd, som fortæller mig, at det her er det eneste de ikke har prøvet.

Og tro mig - jeg forstår det!

Altså følelsen af, at det synes nærmest håbløst, at prøve mere.

For hvorfor skulle det her virke, når alt det andet ikke har.

Måske har du også fået at vide, at du skal lære at leve med smerterne?

At hvis nogen fortæller dig, at du kan få det bedre så lyver de. Og de lyver ihvertfald hvis det er noget alternativt de arbejder med.

Yes! Den hører jeg også tit og dengang var jeg faktisk begyndt selv, at tro på det.

På en skala fra 0-10, hvor nul (0) er normalt og uden smerte eller en krop der konstant er stresset på grund af smerter og selvdestruktive tanker, så var jeg aldrig under 3. Og ofte på 6-10.

Du ved der mellem 8-10 hvor du ikke kan tænke en fornuftig tanke eller for den sags skyld holde andre mennesker ud, fordi du dårligt nok kan holde ud, at være i din egen krop.

Ja, du kender det sikkert. 3 bliver ligesom det nye "0", for det kan man jo lige så godt acceptere. Selvom det på ingen måde er godt.

Jeg møder også flere som lever dagligt med medicin der gør, at de ikke kan mærke, at de rent faktisk har ondt. Eller tager sovepiller for overhovedet, at kunne sove. Alternativt ville kroppen sitre, tankerne køre og smerterne vække en midt om natten.

Ja, man kan vende sig til meget.

Det er det eneste der er HELT SIKKERT!

Og tro mig. Jeg går bestemt også ind for, at vi skal tænke positivt. Lære at rumme smerterne. Leve så godt vi kan og ikke lade begrænsningerne styre vores liv.

Men hvor er jeg glad for, at jeg ikke stoppede der.

At jeg blev ved med, at tro på, at min krop var i stand til at heale, hvis bare jeg hjalp den på vej og byggede mig selv op istedet for, at bekæmpe smerten og sætte kroppen endnu mere på overarbejde.

Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, at jeg arbejder med det jeg gør i dag og selvom jeg ikke kan love dig noget eller garantere, at du også kommer af med dine smerter, så fortæller jeg dig det her fordi jeg VED, at det er muligt, at få det bedre.

Du skal ikke høre mig sige, at jeg sidder med "sandheden" og at det jeg arbejder med kan hjælpe alle. Det tror jeg ikke nogen af os gør eller kan. Men jeg hjælper dig gerne med, at finde ud af hvor, hvorfor og hvad du kan gøre hvis du vil hjælpe din krop til at få det bedre.

Jeg kan faktisk slet ikke lade være, hvis du spørg. For jeg tror på, at det er meningen vi skal leve - ikke kun overleve og indrømmet. Nogle gange fælder jeg en tåre, når jeg ser andre få håbet og livet tilbage.

Sidder du og tænker, jamen hvad er det du gør, som er anderledes og hvorfor skulle det virke?

Det bliver måske lidt for langt, at uddybe i dette blogindlæg. Men jeg vil gerne dele et par ting med dig her...

Med Trykkammer behandlingerne oplever jeg fx, at selv kroniske smerter forsvinder eller bliver væsentligt bedre, fordi der kommer ilt ud i de beskadigede områder så kroppen bedre kan heale. Som jeg plejer at sige ilt og tryk hjælper kroppen til, at heale helt naturligt - bare hurtigere!

Du kan læse mere om Trykkammer behandling her, hvis du har lyst.

Med Kranio-Sakral Terapien ser jeg, at mange formår, at give slip på spændinger i nakke, ryg, skuldre, kæbe, bækken, ben og ikke mindst spændingshovedpine, fordi kroppen og nervesystemet bliver mødt blidt og kærligt.

Det var i øvrigt også med Kranio-Sakral Terapien jeg fik mit eget kranie på plads efter piskesmældet. Det var blevet slået skævt og gjorde, at min kæbe konstant gik ud af led og jeg havde kronisk ondt i skulder, nakke, bækken og ofte hovedpine.

Du kan læse mere om Kranio-Sakral Terapien her hvis du har lyst.

I forbindelse med behandling eller selvstændigt via online kærlig og ærlig sparring, benytter jeg også samtalen. For mig er det nemlig helhedsbilledet der er hemmeligheden og her spiller vores bevidsthed - tanker og følelser - 1/3, når vi vil ha' det godt.

Apropos helhedsbilledet eller holisme så mener jeg også, at vi er nødt til at kigge på kroppens indre balance og de ressourcer kroppen har når den fx skal heale efter en ulykke eller i det hele taget for, at vores krop kan fungere optimalt. Jeg har derfor også sat mig en hel del ind i kosten og arbejder med den indre balance, vores organer og fordøjelse, som en naturlig del af det jeg tilbyder.

 

Hvis du sidder og tænker - jeg ville ønske, at jeg kunne undvære medicinen og have mindre ondt. Og hvis du trods alt alligevel har mod på, at prøve en gang til. Så giv mig gerne et kald og lad os få en uforpligtende snak.

Ring/sms 30285953.

Troede ikke det var muligt

Men efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille".

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud. Tina fortæller her sin historie..

Troede ikke det var muligt

Det hjælper jeg ofte med

En afstressende behandling er meget mere end ro på nervesystemet. Ser her hvad jeg ofte hjælper folk med.

Det hjælper jeg ofte med

5 tips til nakke- og skuldre

Jeg har samlet 5 små blide øvelser i en lille video, som hjælper dig med, at slippe eller minimere dine skulder- og nakkespændinger.

5 tips til skulder- og nakkespændinger

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.