Troede KST var noget hokus pokus men Panilla har virkelig hjulpet vores børn

Mette fortæller her hvordan det faktisk var børnekiropraktorens anbefaling at kontakte mig, for hun troede ikke selv på Kranio-Sakral Terapi

Jeg spurgte Mette om hun kunne tænke sig at fortælle hvad hun oplevede.

Og hvorfor de valgte Kranio-Sakral Terapi til begge deres børn.

Men sandheden er at Mette gik til kiropraktoren.

For det der Kranio-Sakral Terapi var vist lidt noget hokus pokus.

Men da børnekiropraktoren måtte erkende, at Malthes lille krop ikke kunne slippe spændingerne og derfor anbefalede Mette at ringe til mig, ændrede Mette syn på den blide behandling.

Mette har givet mig lov at fortælle hvad det handlede om og fortæller her hvad hun oplevede og hvorfor hun vil anbefale Kranio-Sakral Terapi.

Som Mette skriver:

"Panilla er den første jeg vil ringe til hvis vores børn har brug for hjælp igen.

I 2020 kom vi første gang med Malthe, som havde mange spændinger efter fødslen. Han kunne ikke dreje hovedet til højre og det var børnekiropraktoren der anbefalede Panilla, da de ikke kunne hjælpe ham" fortæller Mette

Det lyder måske mærkeligt at kiropraktoren ikke kunne få det til at slippe når nu nakken var låst. Men nogle gange er nervesystemet så meget i alarmberedskab, at kroppen straks spænder op igen eller slet ikke er i stand til at slippe.

Det er her jeg oplever at Kranio-Sakral Terapi ofte kan være en rigtig god ide. Ikke mindst ved små babyer fordi det er så blidt.

Da jeg mødte Malthe var han meget anspændt og kunne ikke dreje hovedet. Men da hans nervesystem fik hjælp til at slappe af og give slip på spændingerne, kom der rigtig fin bevægelighed i nakken og Malthe kunne bevæge sig frit.

"Vi oplevede en blid og tryg behandling der gjorde at han igen kunne kigge til højre og jeg måtte tage det der med "hokus pokus" i mig igen" fortæller Mette

Da Malthes lillesøster Merle var et par måneder gammel stod de lidt i samme situation. Merle begyndte pludselig at spænde op i hele kroppen og skubbe hovedet langt bagover, når hun lå på ryggen

Hun overkompenserede i ryggen, var helt stiv i kroppen og strakte sig alt for langt bagover. Den klassiske "lidt for god til at ligge på maven". Hun virkede generet af det og kunne ikke ligge afslappet på ryggen.

Efter flere besøg ved børnekiropraktoren kontaktede Mette mig igen, for Merle kunne slet ikke slappe af.

Noget af det første jeg bemærkede var, at Merles spændinger ikke blot trak hovedet meget bagover og gjorde ryggen stiv. De fortsatte også ind midt i kraniet, hvor de tydeligvis påvirkede både muskler, nerver og Merles syn. Øjnene så lidt fjerne, trætte og lukkede ud.

Da vi begyndte at løsne op for de dybe spændinger, begyndte Merle at blinke meget og reagere voldsomt hver gang der kom en bevægelse eller noget ind foran, som om hendes syn pludselig ændrede sig markant og hun blev bange for alle hurtige bevægelser.

Jeg opfordrede Mette til at få det undersøgt ved lægen og Merle var rundt både øjenlægen og egen læge som også kontaktede børnelæger. Ingen havde set det før og kunne derfor ikke fortælle hvad det var, men udelukkede at der skulle være noget andet galt.

Vi fortsatte derfor den blide behandling med Kranio-Sakral Terapi kombineret med et par gange i Trykkammeret, for at få ilt til hjernen.

Behandlingen satte tydelig gang i healing af Merles lille krop og der skete en masse både i kroppen og kraniet. De dybe spændinger gav slip ned gennem hele kroppen samt oppe i ganen, øjnene, ørerne og som sagt dybt i kraniet.

"Pludselig fra den ene dag til den anden, kunne vi se en kæmpe forskel og derefter stoppede Merle med at blinke og var helt sig selv.

Det var en hård tid for os som forældre, da vi troede der var noget alvorligt galt med vores datter. Men Panilla beroligede os hele tiden, som gav en kæmpe tryghed for os" fortæller Mette og fastslår hvilken stor hjælp det har været.

Har du spørgsmål i forhold til dit barn eller ønsker du at booke tid til en behandling, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på 30285953 eller send en mail til panilla@mybodyandmind.dk

Problemer med øjnene?

Tics, nerve der hopper, trætte, våde, tørre, irriterede og ømme øjne skyldes ofte spændinger og et nervesystem på overarbejde

Hvad kan hjælpe på tics, nerve der hopper ved øjet m.m.

Tegn på spændinger?

Hvordan ved jeg om min baby er ved at få en favoritside eller problemer med amning skyldes spændinger?

Min baby vil helst spise ved højre bryst, har reflux og skævt kranie

Svært ved at finde ro?

Mange babyer og voksne og har det jeg lidt forsimplet kalder en "tændt knap" hvor kroppen har svært ved at slukke for den igen...

Er kroppen stiv og anspændt og har du eller dit barn svært ved at finde ro?

2 Comments

  1. Lilly Hauge Winther den januar 20, 2023 kl. 8:08 am

    God erfaring med Kranio sekral terapi behandlinger

    • Panilla (Lene Kamilla) den februar 7, 2023 kl. 8:20 am

      Hej Lilly, dejligt at høre du også har gode erfaringer <3

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.