Her er et udpluk af mine blogindlæg - om de ting der kan stresse krop og sind og hvad du kan gøre for at undgå det - Håber du finder det brugbart - God læselyst!

De her 3 ting ville jeg ønske min mor havde vidst, da jeg var lille baby

Er du nybagt mor eller bedstemor, så lad mig dele denne med dig. For tænk sig, at komme til verden og have ondt, men ikke kunne fortælle hvad der er galt...

De her 3 ting ville jeg ønske min mor havde vidst, da jeg var lille baby

Er du også viljestærk - så står din vilje måske i vejen for, at få det rigtig godt

En stærk vilje er guld. Det er den der gør, at vi kommer videre. Fx efter et uheld, en skilsmisse eller en sygemelding. Men jeg oplever, at viljen også kan stå i vejen for den helbredende proces. Det er derfor ikke ligegyldigt hvordan vi bruger den...

Giv slip uden at miste grebet

Den magiske søvnknap - forstå de 3 typer af søvn-problemer bedre

På en skala fra 0-10, hvordan vil du så beskrive din søvn? Eller din babys søvn - hvis du har sådan en og det måske er hans/hendes søvn, der holder dig vågen. For så er det jo nok der, vi skal kigge først.

Den magiske søvnknap - forstå de 3 typer af søvnproblemer bedre

7 små ansigts-øvelser til kæbespændinger

Spændinger i nakken, slid på tænderne eller en kæbe der klikker, gør ondt eller går ud af led? Her er 7 små øvelser som du med fordel kan bruge uanset om du har kæbespændinger eller ej.

Her er 7 ting du selv kan gøre

Kan man blive svimmel af at gå eller vandre?

Hvis man ikke har en dårlig balance, hvordan kan man så pludselig blive svimmel af at gå? Jeg ser en interessant sammenhæng og dermed også en god mulighed for, at komme af med svimmelheden.

Svimmelhed / dårlig balance - kan man blive svimmel af at gå eller vandre?

Test din hjerne på 30 sekunder - og få energien og overskuddet tilbage

Nogle gange dræner vi hjernen for energi bare ved, at gå en tur eller stå ved skrivebordet. Måske oplever du svimmelhed men det er ikke sikkert.

Test din hjerne hurtigt, simpelt og nemt og få svar.

Test din hjerne på 30 sekunder

Hvilken pude skal jeg vælge, hvis jeg har ondt i nakken?

Leder du også efter en god pude, der støtter din nakke bedst muligt? Mange år efter mit piskesmæld var jeg nærmest 110% sikker på, at jeg ville vågne med hovedpine hvis...

Hvilken hovedpude skal jeg vælge, hvis jeg har ondt i nakken?

Kan et skævt bid virkelig rette sig selv?

Da jeg hører om Annelises voldsomme cykelstyrt fra en omsorgsfuld veninde, var det ikke kæben der var i fokus. Annelise havde udover en brækket ryg og kæbe også fået hjernerystelse. Men det skulle vise sig...

Annelise brækkede kæben og ryggen men undgik endnu en operation

Hjernerystelse kan blive kronisk - hjælp til selvhjælp

Ved du hvordan du skal behandle hjernerystelse, hvis du vil hjælpe dig selv, dit barn eller en du kender?

Hvert år får 25.000 danskere hjernerystelse. Af dem får 2.500 varige mén.

Hjernerystelse kan blive kronisk

5 tips til nakke- og skulderspændinger

Jeg har samlet 5 små blide øvelser i en lille video, som hjælper dig med, at slippe eller minimere dine skulder- og nakkespændinger. Som bonus hjælper de også til, at mindske mormorarme og svedlugt.

Mormorarme og skulderproblemer

Udstrækning eller ej?

I forbindelse med behandling har jeg ind imellem haft dette emne oppe at vende. Og der er flere gode grunde til, at jeg mener det er vigtigere, at kigge på HVORDAN vi strækker ud. End om vi skal strække ud eller ej.

Udstrækning eller ej?

Stressen gav slip i kroppen - Christa fortæller sin historie

Vi kan tale om og ændre dårlige tankemønstre. Og vi kan arbejde med følelserne. Men kroppen husker. Og ofte slipper stressen først rigtigt, når kroppen giver slip.

Stressen gav slip i kroppen

Fået kæbeproblemer efter piskesmæld?

En kæbe der knækker, går ud af led eller kæbespændinger efter piskesmæld/ hjernerystelse er ikke unormalt. Min kæbe satte sig helt fast i 6 timer...

Kæbeproblemer efter piskesmæld

Har du fået undersøgt eller behandlet maven?

Spændinger i maven bliver ofte overset selvom det er muligt blidt, at løsne disse og det kan få kæmpe stor betydning på fx ryg- og fordøjelsesproblemer.

Maven - den måske mest oversete årsag

Træt af topmave og ekstra kilo?

Der er ikke tale om en suppekur. Eller en slankepille. Og jeg kan ikke love, at du taber dig. Men der er 3 grunde til, at KST kan virke lidt som en slankekur

Træt af topmave og ekstra kilo

Kan en baby have hovedpine?

Baghovedet eller kraniet behøver ikke være synligt skævt - en baby kan godt have ondt i hovedet alligevel fx efter en hård fødsel. Skævt baghoved, favoritside, ammeproblemer...

Kan en baby have hovedpine?

Når kroppen flyver højt og lander dybt

Den anden dag var jeg ude og flyve sammen med en klient. Hun havde alt for travlt og alt for meget uro indeni lige pt. Altså alt for meget til, at hun ville kunne slappe af og få nok ud af behandlingen.

Ned i Grand Canyons dybe dal

Troede ikke det var muligt

Men efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille".

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud. Tina fortæller her sin historie..

Troede ikke det var muligt - Fra kaos og uro indeni til ro og balance i livet

Stiv i kroppen? - kan være tegn på din hjerne degenererer

Jeg kan ikke garantere, at du undgår demens, men er det ikke forsøget værd, at forebygge og være opmærksom? Svinger du fx med armene når du går?

Tegn på din hjerne degenererer

Kører dine tanker også i ring?

Tankemylder er ofte et problem, hvis kraniet er spændt. Det er som om tankerne ikke kan komme ud, men kører i ring inde i hovedet. Kender du det?

Kører dine tanker også i ring?

Når hjernen ikke får ilt nok

Hjernen har brug for ilt for, at udvikle sig og fungere, men får din hjerne kun et minimum af ilt føler du dig måske træt, stresset og uoplagt.

Når hjernen ikke får ilt nok

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Her er 4 gode grunde til, at arbejde med din holdning. Vidste du fx, at du ved at ændre din kropsholdning kan minimere mængden af stresshormon i kroppen?

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Det kan ødelægge dine tænder og give dig hovedpine, men det er ikke sikkert, at du behøver bøjle, operation eller bideskinne.

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Har du hovedpine eller migræne?

Ikke kun spændingshovedpine kan skyldes spændinger i kraniet og ubalancer i dit system. Det kan migræne og andre mere voldsomme hovedpiner også.

Har du hovedpine eller migræne?

Problemer med øjnene?

Tics, trætte, våde, tørre, irriterede og ømme øjne skyldes ofte spændinger i og omkring øjnene samt spændinger i kraniet, som meget blidt kan løsnes.

Problemer med øjnene?

Ved du om dine ben er lige lange?

Hvis begge ben kan nå jorden. Hvad er så problemet? Uens benlængde giver rigtig mange problemer hele vejen op i kraniet.

Ved du om dine ben er lige lange

3 tips til piskesmæld og nakkeskader

Mange opsøger en kiropraktor i den forbindelse, men det er vigtigt også at være opmærksom på selve kraniet. Fik hjernen også et slag?

Piskesmæld og nakkeskader

Sure opstød, halsbrand eller reflux?

Vidste du, at det kan skyldes spændinger i brystkassen, der forhindrer overgangen mellem spiserøret og mavesækken i at lukke tæt?

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Spændinger stresser også børn!

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Nu er det også børnenes tur!

Har du mistanke om spændinger og uro hos dig barn? Så få tjekket dit barn på en blid og kærlig måde og giv dit barn et god start på livet.

Nu er det også børnenes tur!

Derfor får vi amme-hjerne

Vidste du, at gravide- og ammende mødres hjerner "krymper" hvis de ikke får de rigtige fedtsyrer?

Gravide mødres hjerner krymper

Hjernerystelse rammer næsten halvdelen af os

Har du også overvejet hvorfor nogle har sværere ved, at hele efter et uheld? Jeg tror der er en naturlig forklaring og det kan betale sig, at forebygge...

Hjernerystelse rammer næsten halvdelen af os

Balancen mellem det feminine & maskuline

Jeg oplever, at vores måde, at arbejde med mål og strategier på kan skabe en ubalance i kroppen og jeg ser det som en ubalancen mellem det feminine og det maskuline, som gang på gang har bragt mig ud af kurs.

Balancen mellem det feminine og det maskuline

Sådan får du en stress-fri ferie!

En stress-fri ferie er ikke nødvendigvis et spørgsmål om afslapning eller at lave ingenting. Men hvis du kører i højeste gear, er det en god ide, at geare ned før ferien.

Sådan får du en stressfri ferie!

Heidi undgik en stress-sygemelding

Heidi valgte i stedet for lægens stress-sygemelding, at give kroppen 3 behandlinger op til sommerferien og kom tilbage fra ferie uden stresssymptomer.

Heidi undgik en stress-sygemelding

Hvorfor skal det være en kamp?

Er du også vokset op med, at du skal kæmpe for alting? Hvor du måske i stedet skulle lytte, samarbejde og anerkende? Ved du hvad det gør ved din krop?

Hvorfor skal det være en kamp?

KST på Skejby Sygehus efter hjernesvulst

Liva er 2,5 år og indlagt på børneintensivt afsnit efter flere operationer i hjernen. Jeg har fået lov at dele historien om mit møde med Liva.

KST på Skejby Sygehus efter hjernesvulst

Nogle vælger massage, jeg vælger kranio-sakral terapi

Gitte fortæller her hvorfor hun med jævne mellemrum benytter kranio-sakral terapi i stedet for massage.

Nogle vælger massage, jeg vælger kranio-sakral terapi

Skal man fejle noget først?

Hvis din krop er i balance, så bliver du hurtigere rask fx efter hjernerystelse. Det handler om kroppens evne til at heale/hele. Det er derfor også vigtigt at forebygge.

Skal man fejle noget først?

Mistanke om hjerte-problemer?

Har du symptomer der kunne tyde på hjerteproblemer, såsom uro ud i armene, trykken for brystet og vejrtrækningsproblemer? Så skyldes det måske spændinger

Mistanke om hjerteproblemer

Svedlugt kan bekæmpes på flere måder

Du får her mine bedste råd til at undgå svedlugt under armene. Det er nemlig meget normalt, at have spændinger i skulderne. Men vidste du, at det kan være årsagen til, at du lugter af sved?

Svedlugt kan bekæmpes på flere måder

Fik du medicin under graviditeten?

Mange babyer får movicol eller lactulose på grund af forstoppelse, men Arthurs mor ønskede at prøve at finde årsagen og hjælpe lille Arthur med en naturlig behandling. Det viste sig, at være en god beslutning.

Fik du medicin under graviditeten?

Når hjertet svigter

Mybodyandmind støtter "Kunsten at redde liv" og er med til, at sætte 7 hjertestartere op i Horsens. Her får du historien om min morfar der fik hjertestop..

Når hjertet svigter

Derfor får du problemer

Der er altid en årsag. Ofte også mere end én. Faktisk kan man vel sige, at det først er når bægeret er ved at flyde over, at symptomerne bliver rigtig tydelige.

Derfor får du problemer

Svært ved at komme igang?

Kroppen er fantastisk til både at lade op og stille en masse energi til rådighed når vi behøver. Men hvis vi glemmer at fylde "kontoen" op og bruger mere energi end vi har så...

Svært ved at komme igang?

Jeg tilpasser mig og har lært, at leve med smerterne

Hvis du lever med kroniske smerter eller følgerne efter et piskesmæld eller en hjernerystelse og tror det ikke kan blive bedre, så lad mig dele lidt af min egen historie med dig, for jeg havde det på samme måde 5 år efter mit piskesmæld og i dag er mit liv et helt andet...

Jeg tilpasser mig og har lært, at leve med smerterne

Har du altid fuld fart på?

Mange bruger behandlingen som en slags pit-stop. Et serviceeftersyn, hvor kroppen finder ro og får løsnet op for de spændinger der slider på "reservedelene".

Har du altid fuld fart på?

Søvnen er det vigtigste!

Vi har brug for søvn, men hvis kroppen ikke kan finde ro og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, må vi kigge på hvad der stresser kroppen.

Søvnen er det vigtigste!

Hvorfor skifte navn?

Et lidt anderledes blogindlæg. Åbenhjertet og ærligt, lige midt i min egen proces om at skifte navn og hvorfor det er vigtigt for mig.

Hvorfor skifte navn?

Hvad styrer dig?

Står du også nogle gange med valget mellem at lytte til andre og stole på, at det føles rigtigt? Det svære valg når man har en flad mås...

Hvad styrer dig?

En god og en dårlig nyhed

Er du heller ikke stresset? Men du oplever alligevel tegn som søvnproblemer, koncentrationsbesvær, manglende energi eller noget helt andet? Så se med her...

En god og en dårlig nyhed

Du er velkommen i Mail-klubben...

Panilla - mindful ro - Mybodyandmind 1500x

Hvis du vil ha' mere og ønsker, at hjælpe dig selv og dem du holder af, helt naturligt og uden at stresse kroppen yderligere - tværtimod