Spørgsmål / Booking 30285953

Hvis du vil minimere risikoen for stress og sygemelding og lære din krop bedre at kende, så deler jeg her lidt tips og viden med dig..

Stress er ikke en sygdom, men det kan det blive...

Ubehandlet stress udløser over halvdelen af alle depressioner og angstlidelser! Det mener jeg, at der primært er 3 gode grunde til...

  1. Vi fjerner symptomerne i stedet for at lytte til kroppen.
  2. Vi behandler ikke årsagen til, at det opstår, men ofte symptombehandles der, der hvor det gør ondt.
  3. Vi venter til det udvikler sig, og behandler i stedet følgesygdommene.

Stress-symptomer er tegn på, at kroppen er på overarbejde! Men det skyldes ikke kun for meget arbejde og det hjælper ikke altid blot, at holde ferie.

Vi bør betragte stress-symptomer som kroppens advarselslamper.

Det er ikke et svaghedstegn at kunne mærke eller have disse symptomer, tværtimod! Men at ignorere dem ved fx at spise hovedpinepiller, når hovedet siger fra, er det samme som at ignorere kroppen eller at "fjerne symptomer", ikke problemet.

Et mønster der ofte ender med, at kroppen må råbe endnu højere for til sidst at sige helt fra.

Men det behøver slet ikke nå dertil!

Vi skal bare lære, at forstå kroppen og dens advarselslamper.

Derfor får du her nedenfor indsigt i nogle af mine tanker, erfaringer og tips til at undgå piller, stress og sygemelding.

De varmeste hilsner

Lene Kamilla Hansen

Mybodyandmind

Mit håb er, at jeg ved at dele mine tanker, erfaringer og tips med dig kan være med til, at minimere stress i vores samfund og samtidig øge chancerne for, at du og andre kan undgå unødvendige piller, operation og sygemelding.

Her finder du et udpluk af mine blogindlæg og mails der giver dig et indblik i hvad der kan stresse din krop og dit sind og hvad du kan gøre for at undgå det - Håber du finder det brugbart - God læselyst!

Udstrækning eller ej?

I forbindelse med behandling har jeg ind imellem haft dette emne oppe at vende. Og der er flere gode grunde til, at jeg mener det er vigtigere, at kigge på HVORDAN vi strækker ud. End om vi skal strække ud eller ej.

Udstrækning eller ej?

Stressen gav slip i kroppen - Christa fortæller sin historie

Vi kan tale om og ændre dårlige tankemønstre. Og vi kan arbejde med følelserne. Men kroppen husker. Og ofte slipper stressen først rigtigt, når kroppen giver slip.

Stressen gav slip i kroppen

Hvordan løsner jeg mine kæbespændinger?

Det er en rigtig god ide, at løsne ansigtet og de spændte kæber med jævne mellemrum - spændinger kan være årsag til mange andre problemer.

5 tips til kæbespændinger

Kæbeproblemer efter piskesmæld

Mange har problemer med kæbespændinger efter piskesmæld og hjernerystelse fordi nakke og kranie ofte er spændt og måske sidder noget og trækker kæben skævt.

Kæbeproblemer efter piskesmæld

Fik du medicin under graviditeten?

Mange babyer får movicol selvom der både er gode naturlige behandlingsmuligheder og selvom der kan være helt andre grunde til uro hos den lille eller ondt i maven. Læs her om Arthur der fik KST...

Fik du medicin under graviditeten?

Lav et nytårsforsæt der holder - måske hele livet

Det siges, at 95 % har brudt deres nytårsforsæt inden 15. januar. Er det virkelig så svært? Alting forandrer sig - ja hele vores krop. Så hvorfor ikke...

Lav et nytårsforsæt der holder - måske hele livet

Har du fået undersøgt eller behandlet maven?

Spændinger i maven bliver ofte overset og det er en skam, da det er muligt blidt at løsne disse og det kan få kæmpe stor betydning.

Den måske mest oversete årsag

3 grunde til, at KST kan virke lidt som en slankekur

Der er ikke tale om en suppekur. Eller en slankepille. Og jeg kan ikke love, at du taber dig. Det vil jeg gerne lige slå fast! Men...

Træt af topmave og ekstra kilo

Hvor er den søvn-knap?

Kunne din søvn være bedre og er du træt? Jeg møder ofte 3 typer af søvnproblemer. Alle 3 er tegn på, at kroppen er stresset men på forskellig vis.

3 typer af søvnproblemer

Grand Canyons dybe dal

Den anden dag var jeg ude og flyve sammen med en klient. Hun havde alt for travlt og alt for meget uro indeni lige pt. Altså alt for meget til, at hun ville kunne slappe af og få nok ud af behandlingen.

Ned i Grand Canyons dybe dal

Troede ikke det var muligt

Men efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille".

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud. Tina fortæller her sin historie..

Troede ikke det var muligt - Fra kaos og uro indeni til ro og balance i livet

En god og en dårlig nyhed

Er du heller ikke stresset? Men du oplever alligevel tegn som søvnproblemer, koncentrationsbesvær, manglende energi eller noget helt andet? Så se med her...

En god og en dårlig nyhed

Det var dråben!

Har du også fået nok - på den ene eller den anden måde? Og tænker okay, nu må jeg hellere gøre noget.. men hvor mange behandlinger skal der til?

Det var dråben!

Hvad styrer dig?

Står du også nogle gange med valget mellem at lytte til andre og stole på, at det føles rigtigt? Det svære valg når man har en flad mås...

Hvad styrer dig?

Tegn på din hjerne degenererer

Svinger du med armene når du går? Uanset om det er dit barn, der behøver træning. Din partner der er ved at blive stiv. Eller dine forældre. Så...

Tegn på din hjerne degenererer

Kører dine tanker også i ring?

Tankemylder er ofte et problem, hvis kraniet er spændt. Det er som om tankerne ikke kan komme ud, men kører i ring inde i hovedet. Kender du det?

Kører dine tanker også i ring?

Når hjernen ikke får ilt nok

Hjernen har brug for ilt for, at udvikle sig og fungere, men får din hjerne kun et minimum af ilt føler du dig måske træt, stresset og uoplagt.

Når hjernen ikke får ilt nok

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Vidste du, at du ved at ændre din kropsholdning kan minimere mængden af stresshormon i kroppen? Din holdning har stor betydning for hvordan din krop har det...

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Det kan ødelægge dine tænder og give dig hovedpine, men det er ikke sikkert, at du behøver bøjle, operation eller bideskinne.

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Har du hovedpine eller migræne?

Ikke kun spændingshovedpine kan skyldes spændinger i kraniet og ubalancer i dit system. Det kan migræne og andre mere voldsomme hovedpiner også.

Har du hovedpine eller migræne?

Problemer med øjnene?

Tics, trætte, våde, tørre, irriterede og ømme øjne skyldes ofte spændinger i og omkring øjnene samt spændinger i kraniet, som meget blidt kan løsnes.

Problemer med øjnene?

Har du prøvet det meste men stadig ondt?

Er du også nået dertil, at du tror du skal leve med det? At det er blevet kronisk? Eller orker du bare ikke at fortælle din historie igen?

Har du prøvet det meste men stadig ondt?

Har du altid fuld fart på?

Mange bruger behandlingen som en slags pit-stop. Et serviceeftersyn, hvor kroppen finder ro og får løsnet op for de spændinger der slider på "reservedelene".

Har du altid fuld fart på?

Søvnen er det vigtigste!

Vi har brug for søvn, men hvis kroppen ikke kan finde ro og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, må vi kigge på hvad der stresser kroppen.

Søvnen er det vigtigste!

Ved du om dine ben er lige lange?

Hvis begge ben kan nå jorden. Hvad er så problemet? Uens benlængde giver rigtig mange problemer hele vejen op i kraniet.

Ved du om dine ben er lige lange

3 tips til piskesmæld og nakkeskader

Mange opsøger en kiropraktor i den forbindelse, men det er vigtigt også at være opmærksom på selve kraniet. Fik hjernen også et slag?

Piskesmæld og nakkeskader

Hjernerystelse kan blive kronisk

Hvorfor vente til det er blevet kronisk, hvis du måske kan undgå hovedpine, svimmelhed og smerter resten af livet? Du har alt at vinde og intet at tabe.

Hjernerystelse kan blive kronisk

Sure opstød, halsbrand eller reflux?

Vidste du, at det kan skyldes spændinger i brystkassen, der forhindrer overgangen mellem spiserøret og mavesækken i at lukke tæt?

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Spændinger stresser også børn!

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Nu er det også børnenes tur!

Har du mistanke om spændinger og uro hos dig barn? Så få tjekket dit barn på en blid og kærlig måde og giv dit barn et god start på livet.

Nu er det også børnenes tur!

Sådan får du en stress-fri ferie!

En stress-fri ferie er ikke nødvendigvis et spørgsmål om afslapning eller at lave ingenting. Men hvis du kører i højeste gear, er det en god ide, at geare ned før ferien.

Sådan får du en stressfri ferie!

Skal man fejle noget først?

Kom før du fejler noget. Og fortæl mig hvad du behøver... for at have det rigtig godt, være fuld af livsenergi og kunne mærke dig selv.

Skal man fejle noget først?

Hvorfor skal det være en kamp?

Er du også vokset op med, at du skal kæmpe for alting? Hvor du måske i stedet skulle lytte, samarbejde og anerkende? Ved du hvad det gør ved din krop?

Hvorfor skal det være en kamp?

KST på Skejby Sygehus efter hjernesvulst

Liva er 2,5 år og indlagt på børneintensivt afsnit efter flere operationer i hjernen. Jeg har fået lov at dele historien om mit møde med Liva.

KST på Skejby Sygehus efter hjernesvulst

Nogle vælger massage, jeg vælger kranio-sakral terapi

Gitte fortæller her hvorfor hun med jævne mellemrum benytter kranio-sakral terapi i stedet for massage.

Nogle vælger massage, jeg vælger kranio-sakral terapi

Heidi undgik en stress-sygemelding

Heidi valgte i stedet for lægens stress-sygemelding, at give kroppen 3 behandlinger op til sommerferien og kom tilbage fra ferie uden stresssymptomer.

Heidi undgik en stress-sygemelding

Mistanke om hjerte-problemer?

Har du symptomer der kunne tyde på hjerteproblemer, såsom uro ud i armene, trykken for brystet og vejrtrækningsproblemer? Så skyldes det måske spændinger

Mistanke om hjerteproblemer

Svedlugt kan bekæmpes på flere måder

Det er meget normalt, at have spændinger i skulderne. Men der er ikke mange af os, der synes det er fedt, at lugte af sved. Vil du af med begge dele?

Svedlugt kan bekæmpes på flere måder

Polteraben, babyshower el.lign.

Deltag alle i en skøn afstressende workshop og forkæl den kommende brud, kommende mor eller fødselar med en behandling og en dag I aldrig glemmer!

Polterabend, babyshower el. lign.

Når hjertet svigter

Mybodyandmind støtter "Kunsten at redde liv" og er med til, at sætte 7 hjertestartere op i Horsens. Her får du historien om min morfar der fik hjertestop..

Når hjertet svigter

Derfor får du problemer

Der er altid en årsag. Ofte også mere end én. Faktisk kan man vel sige, at det først er når bægeret er ved at flyde over, at symptomerne bliver rigtig tydelige.

Derfor får du problemer

Svært ved at komme igang?

Kroppen er fantastisk til både at lade op og stille en masse energi til rådighed når vi behøver. Men hvis vi glemmer at fylde "kontoen" op og bruger mere energi end vi har så...

Svært ved at komme igang?

Kunne du tænke dig, at få flere tips og øvelser?

Så samler jeg gerne det bedste og sender til dig - alt du skal gøre er, at låne mig din mail...