Spørgsmål / Booking 30285953

Find vej, parkering m.m.

Du skal helt ned for enden af vejen og til venstre, hvor der er fri parkering foran huset. Se eventuelt mere under kontakt.

Kontakt

Du kan vente her i "hyggekrogen"

Kom gerne i god tid, så du lige kan nå at lande først. På den måde gør du krop og sind mere parat til at slappe af og tage imod.

Er I to der følges ad, så er der også mulighed for at vente her i "hyggekrogen".

Det gør jeg...

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, hjælper jeg din krop fri af diverse spændinger og blokeringer, uden at stresse dig yderligere - tværtimod! Du kan bare slappe af og nyde det.

Se evt. hér hvad jeg ofte hjælper med

Sådan foregår en behandling typisk...

Jeg har prøvet her kort, at skitsere hvordan en behandling typisk foregår. Det er dog vigtigt at sige, at to behandlinger sjældent er ens, da jeg altid arbejder med det kroppen har mest brug for i den pågældende situation. Du kan også finde en kort beskrivelse under de enkelte behandlingsformer nedenfor.

Vi vil altid starte ud med en gennemgang af dine symptomer. Ved første behandling er der afsat ekstra tid til denne del, der afhængig af din baggrund og eventuelt sygdomsforløb, vil fylde mere eller mindre. Herefter foregår det meste af behandlingen med stille musik, hvor du får lov at slappe af, så kroppen kan finde ro. Jo mere du kan slappe af og nyde det, jo større udbytte får du af behandlingen.

Hvor meget vi snakker afhænger af hvad der er brug for. Ofte er det kun den stille musik der fylder rummet. Men i de situationer hvor det hjælper til, at kroppen kan give slip vil samtalen være en del af behandlingen. Er der fx tale om angst, manglende verbale udtryk eller andet der ligger bag spændingerne, er kombinationen af samtale og fysisk berøring ofte meget effektfuldt. Hvis du snakker kan det forhindre ansigtet og kraniet i at slappe af. Ligesom resten af kroppen bedre kan finde ro, hvis du slapper helt af.

Behandlingen tager typisk ca. en time. Jeg har dog rigtig god erfaring med længere tid og tilbyder derfor også forlængede tider hvor der er brug for det. Første gang for voksne afsættes 1,5 time, så vi har tid til både snak og behandling.

De fleste mærker en betydelig effekt i forbindelse med akut opståede smerter allerede efter én behandling, og mange oplever underværker efter 2-3 behandlinger. Antal behandlinger afhænger dog af din tilstand og er meget individuelt. Hvis det har udviklet sig over længere tid, hvis en skævhed stammer tilbage fra fødslen, eller det måske har udviklet sig til en depression, vil der typisk være brug for flere behandlinger.

Du vil opleve, at hoved og krop slapper af. Nogle opnår meditative tilstande, hvor tankemylder og spændinger aftager eller helt forsvinder. Andre falder i søvn eller oplever en dyb og meget afslappende tilstand. Jeg gør hvad jeg kan for, at behandlingen skal være så behagelig og afslappende som muligt.

Det hele foregår i ro og dyb respekt for kroppen. Jeg manipulerer ikke eller tvinger din krop til noget, tværtimod. Jeg samarbejder med din krop, og giver den mulighed for, at komme tilbage til det oprindelige udgangspunkt, hvor den har det godt. Alting foregår i kroppens eget tempo, og er måske noget af det mest behagelige du kan forestille dig. Positiv udvikling kommer når kroppen føler sig tryg og er klar.

Jeg arbejder med hele kroppen og vil typisk bruge teknikker på hovedet, i ansigtet, i nakken, på ryggen, samt maven, bækkenet, lænden og fødderne. Jeg går med meget blide hænder ind og arbejder både med bindevævet, musklerne, knoglerne og organerne, så det hele kan bevæge sig frit igen.

Behandlingen foregår oftest hvor du ligger på ryggen på briksen med et tæppe over dig. Ved nogle teknikker, vil du ligge skiftevis både på maven, på siden og på ryggen. Det drejer sig blandt andet om teknikker til forsigtigt at rette ryggen op, samt løsne spændte muskler, organer og bindevæv på ryg, lænd, mave og korsben.

Din påklædning kan variere fra fuldt påklædt til undertøj. Ofte er det en fordel, at arbejde direkte på huden i forbindelse med mave og ryg, men kan være nok med trøjen lettere afført. Det er som udgangspunkt altid en god ide, at have noget behageligt og løstsiddende tøj på, som du kan slappe af i.

 

 

Se evt. mere under de enkelte behandlingsformer...