Skal vi hjælpe kroppen sammen?
- helt naturligt og uden at stresse den yderligere - tværtimod

Panilla - mindful ro - Mybodyandmind 1500x

Tænker du - Ja gerne, men hvordan?

Fordi vi sammen opdager de små "alarm-klokker" i tide, så kroppen ikke behøver at skrige højt og lave ballade og du ved hvordan, du kan hjælpe dig selv og dem du holder af bedst muligt.

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Ses vi? Det håber jeg... for der er noget jeg rigtig gerne vil dele med dig...

Alt du behøver er, at låne mig din mail...

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR) *

Med andre ord, kom med i "klubben" hvis du også gerne vil slippe for skrig og skrål, irriterende indre uro, trælse søvnløse nætter, sorte render under øjnene, forstoppelse, hovedpine, nakkesmerter og hvad kroppen ellers kan finde på, når den er på overarbejde...

I Mail-klubben inviterer jeg dig nemlig med ind i hjertet af det jeg brænder for - at hjælpe kroppen helt naturligt og uden at stresse den yderligere - tværtimod. ❤️

For stress er ikke en sygdom - det er kroppens kærlige måde, at fortælle os, når den ind imellem er på overarbejde.

Eller der er noget indeni der tror, at der er "fare på færde".

I Mail-klubben her får du derfor mine bedste bud på hvordan du opdager når kroppen siger "nok er nok" og hvordan du med små tiltag og kærlig bevidsthed, finder ind til den skønneste indre ro og et større og ægte overskud til at nyde livet... ❤️

Og det er næsten "gratis" - Alt du behøver er, at låne mig din mail og sige ja tak til, at jeg må skrive til dig. Hvor? Lige her.

 

Det får du...

  • Små blide øvelser, viden og skæve tips, så du kan hjælpe kroppen bedst muligt, ud fra et holistisk syn eller måske bedre forstå, hvorfor den gør ondt, føles stresset eller skaber problemer. Vi kommer omkring både babyer og voksne.

  • Særlige klub-tilbud samt info om og mulighed for, at sikre dig plads til behandling, vandreture, holdtræning, foredrag, retreats o. lign. - ikke fordi du skal booke, men i Mail-klubben her får du de bedste tilbud og først besked.

  • Kærlig og ærlig sparring og inspiration, når jeg tager dig med "ind bag ved" og deler hudløst ærligt fra hjertet hvad jeg ser, lærer og oplever i klinikken og mit eget liv. Ikke fordi det er perfekt, men fordi jeg tror på, at vi lærer af hinanden mens vi lever og arbejder med os selv.

P.S. Du skal ikke møde op i klubben eller levere noget for at være med. Du tager bare det du kan bruge. Nogle gange et lille tip til morgenkaffen og andre gange er der link til en god historie, som du kan nyde når du har tid.

Og du er altid velkommen til, at skrive tilbage hvis du har spørgsmål eller kommentarer ❤️

P.P.S. Jeg lover, at jeg ikke bombarderer dig med mails men nogle gange har jeg mere på hjertet og deler i håb om, at du kan bruge det. Men jeg øver mig i, at gøre det kort.

P.P.P.S. Du kan altid nemt og enkelt sige nej tak til flere mails (klik blot på linket nederst i mailen).

P.P.P.P.S Du kan læse mere om hvordan jeg opbevarer og behandler dine oplysninger lige hér (Privatlivspolitik/GDPR)

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Fik du ikke skrevet dig på, så kom med i "Mail-klubben" hér...

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR) *