Trykkammer – jeg troede ikke på det, men er glad for jeg blev

Lars havde prøvet meget, både medicin og alternativt, men sov dårligt, havde ingen energi, ondt i hele kroppen og hovedpine næsten hver dag.

Lars rejser sig fra briksen.

Afslappet.

Glad.

Og klar til, at fortsætte behandlingen med en tur i Trykkammeret.

Da han vender sig mod mig og siger - har du overvejet, at dele gode historier på facebook?

Lars har ret. Der er SÅ mange gode historier fra klinikken, men jeg er ikke så god til, at få spurgt om jeg må dele dem. Så jeg takker Lars for opfordringen og spørg hvad han ville sige, hvis han skulle sætte et par ord på det han har oplevet efter, at have fået Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer.

Jamen, jeg troede jo ikke rigtig på det i starten. Jeg havde prøvet så meget men det var heller ikke til at holde ud, at ha' ondt hele tiden. Jeg sov elendigt, havde ingen energi, ondt i hele kroppen og hovedpine næsten hver dag. Jeg var faktisk bange, for det var som om, at min krop var ved at lukke ned, fortæller Lars.

Jeg føler med Lars. Som jeg gør med de fleste der kommer her, for vi kommer jo ind under huden, bogstavelig talt.

Det er ikke kun et spørgsmål om at løsne spændinger og skævheden i kroppen. Vi kommer langt omkring og dybt ind, når vi arbejder holistisk med kroppen og når jeg mærker, at én ønsker, at få det bedre og leve livet - ikke kun overleve, så er jeg lige dér ved siden af. Vi går vejen sammen.

Derfor er det også så skønt, at se hvordan Lars har fået overskud og energi, så han nu både kan spille golf og slå græs samme dag.

Men det er ikke det eneste, siger han.

Før var jeg oppe mange gange hver nat, nu er det måske én gang. Før vågnede jeg med hovedpine næsten hver morgen, nu er der flere uger hvor jeg slet ikke har hovedpine. Og før havde jeg jo ondt over det hele, nu mærker jeg varmen i hele kroppen og mit humør er også blevet meget bedre.

Efter Lars opdagede hvor meget bedre han fik det med Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer, besluttede han, at holde det ved lige og pt. vil han helst ikke undvære det, da alt det her med Corona jo også stresser og presser kroppen.

Med til historien hører, at Lars ret hurtigt mærkede bedring i forhold til hovedpinen, humøret og søvnen med Kranio-Sakral Terapi, men han var lidt mere skeptisk i forhold til om det Trykkammer nu også skulle kunne gøre en forskel.

Nu kan jeg jo aldrig garantere noget, men Lars indvilgede i at give det et ordenligt forsøg og fik et længere forløb med Trykkammer, som er det eksperterne anbefaler og som Lars fortæller.

Da jeg fik 5 behandlinger i samme uge kunne jeg virkelig mærke, at der skete noget og jeg fik meget mere energi og overskud.

Nogle prøver det en enkelt gang og det er fint i forhold til at se hvad det er, men det svarer lidt til, at spise sundt én dag og regne med at tabe sig. Hvis kroppen skal heale gamle skader og rette op på ubalancer, så kræver det ofte en lidt længere indsats og gerne en kombi af flere ting.

Derfor forstår jeg også Lars når han siger - jeg er glad for, at jeg blev ved!

Har du spørgsmål eller er du itvivl om Trykkammer eller Kranio-Sakral Terapi - eller måske en kombi - kunne være noget for dig, så er du altid velkommen til, at kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg måske kan hjælpe dig.

Ring/sms til 30285953

Sådan foregår Tryk-kammer

Du kan se video inde fra Trykkammeret og læse mere om en behandling med Trykkammer her, også kaldet HBOT

Sådan foregår en behandling med Trykkammer

Hjalp på Hortons hovedpine

Trykkammer behandling hjalp på Mads' Hortons hovedpine fra 3-4 anfald dagligt til ingen...

Trykkammer hjalp på Mads' Hortons hovedpine

Test din hjerne på 30 sek.

Vidste du, at dårlig balance dræner hjernen for energi?

Måske har du udfordringer med balancen eller svimmelhed men det er ikke sikkert...

Test din hjerne på 30 sekunder

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.