Skip to content

Ønsker du indre ro, indre balance og mindre stress - så se her hvad jeg tilbyder af behandling

Kranio-Sakral Terapi behandlinger

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, løsner jeg de spændinger der stresser din krop og dit sind. Uden at stresse dig yderligere - tværtimod!

Voksne og større børn

Har du hovedpine, mavesmerter, søvnproblemer, kæbespændinger, tinnitus, piskesmæld eller andre tegn på at kroppen er spændt, stresset eller har brug for hjælp?

Baby'er og mindre børn

Har dit barn indlæringsvanskeligheder, diffuse mavesmerter, kolik, reflux, urolig søvn, motoriske problemer, ADHD eller tydelige tegn på et skævt kranie eller spændinger i kroppen?

Mor og baby

Har du næsten lige født og tænker du, at både du og din baby godt kunne bruge lidt behandling?

Så har du nu mulighed for, at købe et "mor og baby klippekort" med 5 behandlinger hvor I begge får behandling med udgangspunkt i jeres behov.

Trykkammer behandlinger

Under et blidt tryk i kammeret øges ilt-indholdet i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces fx efter skader, hjernerystelse og piskesmæld..

En "enkelt" behandling

Hvis du ønsker, at give din krop et boost i forbindelse med anden behandling, så kan du købe en enkelt behandling af gangen.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og hjælper dig til at heale/hele hurtigere. At blodet iltes ekstra er godt for både hud, hjerne og cellerne i hele kroppen. Men ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger (se klippekort).

Bemærk: Hvis du ikke allerede er i behandling, så kræver dette en "indledende behandling" med gennemgang af helbredsoplysninger og prøvebehandling i kammeret. Se mere under priser.

10 behandlinger (klippekort)

Har du fået hjernerystelse eller en piskesmælds skade, så anbefales det, at få ro på nervesystemet og så hurtigt som muligt, at få mest muligt ilt til området. Her vil en kombination af Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling ofte være at foretrække.

Før og efter en operation vil et forløb med Trykkammer behandlinger ligeledes kunne hjælpe din krop til hurtigere heling.

Ved behandling umiddelbart efter et uheld eller i forbindelse med kranio-sakral terapi og andre anti-inflammatoriske tiltag, anbefales i første omgang 10 behandlinger.

Bemærk: Før et behandlingsforløb kan igangsættes bookes en "indledende behandling" med gennemgang af helbredsoplysninger og prøvebehandling i kammeret.

40 behandlinger

Ved længerevarende problemstillinger såsom fx kronisk inflammation og skader efter hjernerystelse og piskesmæld anbefales 40 behandlinger.

Når kroppen udsættes for det blide tryk, er det muligt, at danne nye blodkar og sende ilt ud til områder i hjernen og kroppen som ellers er beskadiget.

Bemærk: Før et behandlingsforløb kan igangsættes bookes en "indledende behandling" med gennemgang af helbredsoplysninger og prøvebehandling i kammeret.

Scroll To Top