Det tilbyder jeg - blide behandlinger, tips, test, øvelser m.m.

Kranio-Sakral Terapi behandling til babyer, børn og voksne

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, løsner jeg de spændinger der forhindrer din krop i, at slappe af og fx kan være årsagen til, at du spænder op i nakken eller trækker skævt i kæben, bækkenet eller ryggen.

En afstressende og blid form for massage kombineret med samtale, øvelser og øget bevidsthed, der hjælper med at skabe indre ro og balance i krop og sind.

Uden at stresse dig yderligere - tværtimod!

Trykkammer behandling (HBOT / Hyperbaric Oxygen)

En blid og fantastisk behandling der giver din krop og din hjerne et boost.

Under et blidt tryk i kammeret øges ilt-indholdet i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces fx efter skader, hjernerystelse og piskesmæld.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og hjælper dig til at heale/hele hurtigere, fordi hud, hjerne og cellerne i hele kroppen får ekstra ilt.

Ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger (se klippekort under priser).

Test og styrkelse af din indre balance

Den indre balance påvirkes af flere ting og jeg har god erfaring med, at kombinere behandlingen med små effektive øvelser og små justeringer der styrker fordøjelsen.

Så hvis du ønsker, at kende din indre fedtsyrebalance og vide hvor du med fordel kan justere din kost, så laver jeg også blodprøver.

Blodprøven (testen) er et lille stik i fingeren og et super værktøj til dig der ønsker, at styrke din krop, din hjerne og dit immunforsvar.

Du får med testen en udspecificeret oversigt der blandt andet viser om din hjerne har det fedtstof den har brug for, om dine cellemembraner er stive eller smidige, så du kan optage næring fra den mad du spiser og om der er balance eller dine smerter fx kan skyldes inflammation i kroppen.

Du kan købe testen alene eller i forbindelse med behandling. Jeg hjælper dig med at gennemgå testresultatet og du får en rapport tilsendt med en overskuelig vejledning til hvad du kan gøre for at styrke kroppen. Hvis du er interesseret har jeg også kendskab til række gode kosttilskud der styrker dit tarmsystem, din krop og din hjerne.

Mor barn baby workshops - Mybodyandmind 1500x

Er du nybagt mor eller kender du en der lige har født?

Forældre er utrolig gode til, at gøre noget godt for de kære små og det er en fornøjelse, at hjælpe babyer til en bedre start på livet.

Men jeg oplever, at rigtig mange mødre får ondt i nakken af at amme og bære rundt på den lille. Eller har ondt i ryggen efter graviditet og fødsel. For ikke at tale om den afbrudte nattesøvn, der tager på overskuddet.

Jeg har derfor lavet et helt særligt tilbud til nybagte mødre og deres babyer.

Den perfekte barselsgave eller giv dig selv og dit barn den bedste start på en smuk barsel. Det gavner hele familien, når du også har det godt.

Som Kranio-Sakral Terapeut og mindfulness instruktør brænder jeg for, at skabe indre ro og balance samt mindre stress i krop og sind. Mit håb er, at jeg ved at dele mine tanker, erfaringer og tips med dig samt tilbyde dybe blide behandlinger, kan være med til, at minimere stress i vores samfund.

Så hvis det jeg kan tilbyde, lyder som noget for dig, vil jeg hjertens gerne hjælpe uanset om du føler dig stresset og drømmer om, at finde indre ro og balance igen eller du har brug for hjælp efter en hjernerystelse, en brækket kæbe, hovedpine, nakkesmerter, en frossen skulder eller lignende der ofte også stresser eller belaster kroppen.

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?