Jeg brænder for, at vi skal leve - ikke kun overleve - derfor tilbyder jeg et holistisk, naturligt og blidt alternativ til dig der ønsker, om muligt, at undgå medicin, operation og sygemelding eller en stresset krop...

Så hvis du føler dig stresset og drømmer om, at finde indre ro og balance igen eller har en baby der er urolig og ikke kan sove, så kan den blide Kranio-Sakral Terapi måske være noget for dig.

Ved hjælp af den blide behandling kan kroppen og ikke mindst nervesystemet nemlig ofte finde ro, så stress og spændinger minimeres på samme tid.

Har du fået hjernerystelse, en brækket kæbe, piskesmæld eller døjer du med kroniske smerter, så er nervesystemet ofte også i alarmberedskab. Den blide behandling virker derfor på samme måde ved skader og spændinger.

Her kan en kombination af Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer dog også være en rigtig god løsning, da kroppen har lettere ved, at hele helt naturligt, når der kommer ekstra ilt til de skadede områder. Ikke mindst hjernen.

Derudover hjælper jeg også mange med hovedpine, nakkesmerter, frossen skulder, ondt i ryggen, maveproblemer, skævt bækken, kæbespændinger og uforklarlige smerter - alt sammen ud fra en holistisk tilgang til krop og sind, hvor vi samarbejder med kroppen og hjælper den helt naturligt til, at slippe spændinger, skabe bedre balance og finde indre ro.

 

Så hvis du også ønsker, så vidt det er muligt, at hjælpe kroppen naturligt, blidt og ud fra en holistisk tilgang, så er du velkommen til, at give mig et kald eller sende en sms/mail.

Du kan se mere her nedenfor...

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Jeg tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling (KST og HBOT/ Hyperbaric Qxygen)
inkl. kærlig og ærlig sparring

Kranio-Sakral Terapi behandling til babyer, børn og voksne

En afstressende, blid og meget behagelig behandling, som især er god hvis du oplever, at kroppen virker stresset og det ikke er nok at tale om det.

Mange ved dog ikke, at kroppen faktisk er stresset. De kommer som udgangspunkt på grund af kæbesmerter, mave-/tarmproblemer, hovedpine, søvnproblemer, spændinger i bækkenet, uens benlængde, frossen skulder, nakkesmerter osv.

På samme måde hjælper jeg også mange spædbørn eller babyer, der efter fødslen har problemer med maven, sover uroligt, har en favoritside eller virker anspændt i kroppen, nakken eller kraniet.

Hos babyer og lidt større børn ser jeg især en god effekt når der er en uforklarlig uro, ADHD lignende symptomer, et ustyrligt temperament, koncentrationsproblemer eller børn der er utrøstelige og ikke kan finde ro.

Så hvis der er spændinger eller behov for en afstressende og blid form for massage kombineret med samtale og eventuelt øvelser, så er Kranio-Sakral Terapien ofte et hit.

Trykkammer behandling (HBOT / Hyperbaric Oxygen)

Trykkammer behandling er et stort hit i udlandet, men knap så kendt herhjemme trods den fantastiske effekt.

Trykkammer eller Hyperbaric Oxygen benyttes blandt andet på Rigshospitalet og Skejby til kræftpatienter. Hos Mybodyandmind er fokus, at hjælpe dig der døjer med kroniske smerter eller har været ude for et uheld.

Under et blidt tryk i kammeret øges ilt-indholdet nemlig i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces fx efter hjerneskader, hjernerystelse og piskesmæld, hvilket kan få afgørende betydning.

Behandlingen virker samtidig anti-inflammatorisk og mange oplever, at kroppen renser ud og de får ekstra energi og overskud. Hvilket kan være med til, at vende en ellers kronisk smertetilstand.

Man kan sige, at hjernen og cellerne i hele kroppen får ekstra ilt og dermed både heler og fungerer bedre.

Ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger så tæt på hinanden som muligt.

Test og hjælp til, at styrke din krop og indre balance

Hvis du gerne vil bringe din krop i bedst mulig balance og på den måde minimere smerter og stress, så tilbyder jeg også diverse tests kombineret med små overskuelige øvelser der både styrker din balance og minimerer de ubalancer der ofte stresser kroppen.

Ubalancer der både kan skyldes din fysiske holdning, ubalancer mellem højre og venstre side, tanker, følelser, overbevisninger og kost, som alle, når vi kigger holistisk på kroppen, kan spille en vigtig rolle.

I den forbindelse tilbyder jeg også en tør-blodprøve til dig, der vil vide hvordan du lettest justerer på kosten og sikrer, at du får den rigtige fedtsyresammensætning i din kost.

Jeg oplever, at det kan spille en afgørende rolle hvad du spiser, hvis du døjer med kroniske smerter, stress og gener efter hjernerystelse og piskesmæld.

Du kan blandt andet bruge testen til at se om din hjerne har det fedtstof den har brug for, om dine cellemembraner er stive eller smidige, så du kan optage næring fra den mad du spiser og om der er fedtstoffer du mangler eller har for meget af.

Du kan købe testen alene eller i forbindelse med behandling. Jeg hjælper dig med, at gennemgå testresultatet og du får en rapport tilsendt med en overskuelig vejledning til hvad du kan gøre for at styrke kroppen og få din krop i bedre balance.

Er du nybagt mor eller kender du en der lige har født?

Mor barn baby workshops - Mybodyandmind 1500x

Mange forældre er utrolig gode til, at gøre noget godt for de kære små og det er en fornøjelse, at hjælpe babyer til en bedre start på livet.

Men jeg oplever, at mor tit bliver overset eller glemmer sig selv. Og vi ved jo, at når mor har det godt, så har alle det godt.

Måske har du/mor ondt i nakken af at amme og bære rundt på den lille. Eller ondt i ryggen efter graviditet og fødsel. For ikke at tale om den afbrudte nattesøvn, der tager på overskuddet.

Jeg har derfor lavet et helt særligt tilbud til nybagte mødre og deres babyer.

Den perfekte barselsgave til en du holder af eller dig selv - Få den dejligste start på en smuk barsel - husk mor.

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?