Jeg tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling (KST og HBOT/ Hyperbaric Qxygen)
inkl. kærlig og ærlig sparring

Jeg elsker, at hjælpe både babyer, børn og voksne - og ikke mindst dig, der føler dig stresset og drømmer om, at finde indre ro og balance igen eller har en baby der ikke kan finde ro.

Hvorfor? Fordi den blide Kranio-Sakral Terapi ofte på næsten magisk vis, kan hjælpe kroppen med, at finde indre ro og slippe spændinger uden at stresse yderligere - tværtimod.

Har du fået hjernerystelse, en brækket kæbe eller piskesmæld eller døjer du med kroniske smerter, så kan en kombination af Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer være en rigtig god løsning, da kroppen har lettere ved, at hele helt naturligt, når der kommer ekstra ilt til de skadede områder.

Derudover har jeg også hjulpet mange med hovedpine, nakkesmerter, frossen skulder, ondt i ryggen, maveproblemer, skævt bækken, kæbespændinger og uforklarlige smerter - alt sammen ud fra en holistisk tilgang til krop og sind og en tro på, livet skal leves - ikke kun overleves.

 

Så hvis du også tror på, at når du har det godt indeni, så er smilet, glæden og overskuddet ikke bare størst men også mest ægte - Så er dette måske noget for dig?

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Hvordan kan jeg hjælpe dig bedst muligt?

Kranio-Sakral Terapi behandling til babyer, børn og voksne

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, hjælper jeg kroppen til at finde ro og slippe de spændinger der måske forhindrer kroppen i, at slappe af.

Jeg arbejder holistisk med hele kroppen, så uanset om det er et nervesystem i alarmberedskab eller spændinger der fx sidder op i nakken, trækker skævt i kæben, giver smerte i bækkenet, skulderen eller ryggen, så giver den blide behandling ofte ro.

Så hvis du har spændinger eller trænger til en afstressende og blid form for massage kombineret med samtale og eventuelt øvelser, så er Kranio-Sakral Terapien ofte et hit.

Trykkammer behandling (HBOT / Hyperbaric Oxygen)

En blid og fantastisk behandling der giver ekstra ilt til din krop og din hjerne, så den kan hele helt naturligt - bare hurtigere.

Under et blidt tryk i kammeret øges ilt-indholdet i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces fx efter hjerneskader, hjernerystelse og piskesmæld.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og mange oplever, at kroppen renser ud og man får ekstra energi, ligesom hjernen og cellerne i hele kroppen fungerer bedre, når vi får ekstra ilt.

Ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger så tæt på hinanden som muligt.

Test og hjælp til, at styrke din krop og indre balance

At arbejde holistisk med krop og sind betyder, at jeg kigger på helheden og fx opfordrer til, at kombinere behandlingen med små effektive øvelser der styrker hjernen og den indre balance, hvis der er brug for det.

Ligesom bevidsthed om din fysiske holdning, tanker, følelser, overbevisninger og kost spiller en vigtig rolle.

I den forbindelse tilbyder jeg derfor også en Balancetest, der kan være en stor hjælp, hvis du vil sikre, at du får den rigtige fedtsyresammensætning i din kost.

Du får med testen en oversigt der blandt andet viser om din hjerne har det fedtstof den har brug for, om dine cellemembraner er stive eller smidige, så du kan optage næring fra den mad du spiser og om der er fedtstoffer du mangler eller har for meget af.

Du kan købe testen alene eller i forbindelse med behandling. Jeg hjælper dig med, at gennemgå testresultatet og du får en rapport tilsendt med en overskuelig vejledning til hvad du kan gøre for at styrke kroppen og skabe en bedre indre balance.

Er du nybagt mor eller kender du en der lige har født?

Mor barn baby workshops - Mybodyandmind 1500x

Mange forældre er utrolig gode til, at gøre noget godt for de kære små og det er en fornøjelse, at hjælpe babyer til en bedre start på livet.

Men jeg oplever, at mor tit bliver overset eller glemmer sig selv. Og vi ved jo, at når mor har det godt, så har alle det godt.

Måske har du/mor ondt i nakken af at amme og bære rundt på den lille. Eller ondt i ryggen efter graviditet og fødsel. For ikke at tale om den afbrudte nattesøvn, der tager på overskuddet.

Jeg har derfor lavet et helt særligt tilbud til nybagte mødre og deres babyer.

Den perfekte barselsgave til en du holder af eller dig selv - Få den dejligste start på en smuk barsel - husk mor.

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?