Det tilbyder jeg...

Jeg brænder for at vi skal leve, ikke kun overleve.

Hvilket ofte kræver at vi møder kroppen og nervesystemet blidt og kærligt, så vi undgår yderligere stress og ikke symptombehandler men kigger på holistisk på krop og sind.

Derfor tilbyder jeg den blideste form for massage, nemlig Kranio-Sakral Terapi til babyer, børn og voksne samt Trykkammer behandling og kærlig ærlig online sparring med analyse og dybere forståelse af kroppens symptomer

Sidst men ikke mindst deler jeg gerne min viden i små overkommelige bidder hér i Mail-klubben Kære krop jeg lytter nu hvor du får hjælpe til at forstå kroppens signaler og hvad den prøver at fortælle dig.

 

Kroppen vil os kun det bedste, så hvorfor overleve med smerter og en stresset utilpas krop... få hjælp til at forstå og slippe ud af smerten igen.

 

Hvis du føler dig stresset og drømmer om, at finde indre ro og balance igen eller har en baby der er urolig, ked af det eller ikke kan sove, så kan den blide Kranio-Sakral Terapi måske være noget for dig.

Den blide behandling hjælper kroppen og ikke mindst nervesystemet med at finde ro og slappe af, hvilket gør det nemmere at slippe stress og spændinger på samme tid.

Har du fået hjernerystelse, en brækket kæbe, piskesmæld eller har dit barn været gennem en hård fødsel, så er nervesystemet ofte også i alarmberedskab. Den blide afstressende behandling kan derfor være en kæmpe hjælp hurtigst muligt efter ulykken eller fødslen.

Ved en kraftig hjernerystelse, piskesmæld eller kroniske smerter fx som følge af en tidligere skade kan en kombination af Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer være en rigtig god løsning. Trykkammeret ilter blodet ekstra, hvilket gør at kroppen har lettere ved at hele/heale. Helt naturligt men ofte hurtigere fordi der kommer ekstra ilt til de skadede områder. Hvilket kan være særlig vigtigt i forhold til hjernen men ofte tyder det også på, at en mere kronisk tilstand ved hjælp af ny energi/ilt, sætter gang i en ny healingsproces.

Derudover hjælper jeg også mange med hovedpine, nakkesmerter, frossen skulder, ondt i ryggen, maveproblemer, skævt bækken, uens benlængde, kæbesmerter, vejrtrækningsproblemer og mange forskellige slags spændinger fra top til tå.

 

Og det kan måske lyde mærkeligt. Men dér er et sted mit hjerte særligt banker for at hjælpe.

Det er det lille barn der tydeligvis ikke kan finde ro og prøver at fortælle noget. Eller dig der har uforklarlige smerter og hvor kroppen tydeligvis forsøger at fortælle noget, men det måske er blevet lidt for komplekst.

Måske har du i et forsøg på at overleve, lært at overhøre eller ignorere mange symptomer og daglige smerter. Men hvis du ikke har mistet modet helt og stadig ønsker at kunne leve livet (ikke kun overleve), så vil jeg gerne hjælpe.

Enten gennem kærlig ærlig online sparring, hvor vi lytter til kroppen og prøver at finde ind til kernen og hvad din krop har brug for. Eller ved hjælp af den blide Kranio-Sakral Terapi, som jeg gerne kombinerer med kærlig sparring, mens kroppen fortæller og giver slip på stress og spændinger.

Du kan læse mere om de konkrete tilbud her nedenfor...Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, så er du velkommen til at give mig et kald eller sende en sms/mail (mine kontakt oplysninger finder du her).

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Kranio-Sakral Terapi er blid afstressende massage/ behandling til babyer, børn og voksne

Det er ikke sikkert du mærker at kroppen er stresset eller på overarbejde. Mange vælger den blide behandling og kommer som udgangspunkt på grund af kæbesmerter, mave-/tarmproblemer, hovedpine, søvnproblemer, spændinger, uens benlængde, frossen skulder, nakkesmerter, ondt i ryggen osv.

Men Kranio-Sakral Terapi eller Kraniosakral massage som nogle kalder det, er især god hvis du er stresset og det ikke er nok at tale om det. Når vi lytter til kroppens dybe visdom, får vi ofte den største hjælp til at slippe stress og spændinger.

På samme måde hjælper jeg også mange spædbørn eller babyer, der efter fødslen har problemer med amning, maven, søvnen eller virker urolige, har en favoritside, er anspændt i kroppen, nakken eller kraniet.

Trykkammer behandling (mHBOT / Hyperbaric Oxygen Therapy) giver ekstra ilt til hjerne og krop

Døjer du med kroniske smerter eller har du været ude for et uheld og fået hjernerystelse, piskesmæld eller en sportsskade, så er Trykkammer behandling bestemt en overvejelse værd.

Under et blidt tryk i kammeret øges iltindholdet nemlig i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces, hvilket kan få afgørende betydning.

Behandlingen virker samtidig anti-inflammatorisk og mange oplever, at kroppen renser ud og de får ekstra energi og overskud. Hvilket kan være med til, at vende en ellers kronisk smertetilstand.

Ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger så tæt på hinanden som muligt. Ved mindre skader og akutte smerter kan en eller få behandlinger være nok.

Online sparring og analyse til dybere forståelse af kroppens symptomer og hvad din krop prøver at fortælle dig

Fornemmer du at din krop prøver at fortælle dig noget?

Har du uforklarlige smerter, kroniske smerter eller ting der vender tilbage igen og igen?

Mærker du en indre uro, tankemylder eller andre stress-lignende symptomer?

Sammen flyver vi lidt op i helikopteren, lytter til kroppen og prøver at finde ud af hvad dine symptomer er tegn på og ikke mindst hvad der stresser din krop unødvendigt.

Jeg arbejder intuitivt med udgangspunkt i den psykosomatiske traumemodel og min erfaring fra de mange behandlinger, min egen rejse og den viden jeg har om krop og sind og de forskellige sammenhænge.

Dine tanker, overbevisninger og følelser er tæt forbundet med det fysiske og kroppens symptomer hjælper dig til at forstå dig selv på et dybere plan.

En online sparring og analyse er derfor til dig der ønsker at møde kroppen med større bevidsthed og selvomsorg. Samtalen kan være en kærlig hjælp til at åbne døren til den dybere visdom der bor i dig.

Ved et online forløb har du min støtte og hjælp til at tolke det du mærker. Du får mine bedste bud på hvad du med fordel kan være opmærksom på samt hvilke små overskuelige og blide øvelser der kan styrke din indre balance, minimere stress og skabe en større indre ro.

Lyder det som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at tage på en kærlig ærlig "opdagelsesrejse" ind i kroppen sammen. Vi mødes online via zoom.

Mail-klubben Kære krop jeg lytter nu - en anderledes online "Medlemsklub" til 0,-

Stress er sundt i de rette mængder.

Og det handler ikke om, at vi skal sidde musestille og meditere dagen lang.

Men der er en grund til, at vi ofte først opdager årevis af stress, den dag det hele vælter og kroppen er løbet tør for små venlige advarselslamper.

Derfor har jeg skabt Mail-klubben Kære krop jeg lytter nu.

I vores klub må kroppen gerne snakke, være ked af det og fortælle os, når vi er på afveje.

Men sammen øver vi os i, at lytte kærligt og nysgerrigt, så den ikke behøver råbe, skrige og gøre ondt igen og igen.

Mor & baby behandling

Mange forældre er utrolig gode til, at gøre noget godt for de kære små og det er en fornøjelse, at hjælpe babyer til en bedre start på livet.

Men jeg oplever, at mor tit bliver overset eller glemmer sig selv.

Selvom mor har ondt i nakken af at amme og bære rundt på den lille. Eller ondt i ryggen efter graviditet og fødsel. For ikke at tale om den afbrudte nattesøvn, der tager på overskuddet.

Jeg har derfor lavet et helt særligt tilbud til nybagte mødre og deres små babyer.

For når mor har det godt, så har alle det godt... Det er med andre ord den perfekte barselsgave.

Ønsker du at forkæle en du holder af med et gavekort fra hjertet?

Et gavekort til Mybodyandmind er nogle gange den ekstra lille kærlige håndsrækning vi har brug for til jul, fødselsdag, mors dag, fars dag, i barselsgave eller når livet er hårdt.

Se mere på linket herunder.