Jeg tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling (KST og HBOT/Hyperbaric Qxygen)
inkl. kærlig og ærlig sparring
- fordi jeg tror på, at alt hænger sammen...

Hvis du føler dig stresset og drømmer om, at finde indre ro og balance igen eller har en baby der ikke kan finde ro, så kan Kranio-Sakral Terapien være en gave, fordi det er så blidt og hjælper kroppen til at finde ro og slippe spændingerne uden at stresse den yderligere - tværtimod.

Har du fået hjernerystelse, en brækket kæbe eller piskesmæld eller døjer du med kroniske smerter, så kan en kombination af Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer ofte være en rigtig god løsning, da kroppen har lettere ved, at hele helt naturligt, når der kommer ekstra ilt til de skadede områder.

Derudover har jeg også hjulpet mange med hovedpine, nakkesmerter, frossen skulder, ondt i ryggen, maveproblemer, skævt bækken, kæbespændinger og uforklarlige smerter - alt sammen ud fra en holistisk tilgang til krop og sind.

 

Lyder det som noget for dig?

Så se mere her nedenfor...

 

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Hvordan kan jeg hjælpe dig bedst muligt?

Kranio-Sakral Terapi behandling til babyer, børn og voksne

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, hjælper jeg kroppen til at finde ro og slippe de spændinger der måske forhindrer kroppen i, at slappe af.

Jeg arbejder holistisk med hele kroppen, så uanset om det er et nervesystem i alarmberedskab eller spændinger der fx sidder op i nakken, trækker skævt i kæben, giver smerte i bækkenet, skulderen eller ryggen, så giver den blide behandling ofte ro.

Så hvis du har spændinger eller trænger til en afstressende og blid form for massage kombineret med samtale og eventuelt øvelser, så er Kranio-Sakral Terapien ofte et hit.

Trykkammer behandling (HBOT / Hyperbaric Oxygen)

En blid og fantastisk behandling der giver ekstra ilt til din krop og din hjerne, så den kan hele helt naturligt - bare hurtigere.

Under et blidt tryk i kammeret øges ilt-indholdet i dit blod og du opnår dermed en bedre og hurtigere healingsproces fx efter hjerneskader, hjernerystelse og piskesmæld.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og mange oplever, at kroppen renser ud og man får ekstra energi, ligesom hjernen og cellerne i hele kroppen fungerer bedre, når vi får ekstra ilt.

Ved større skader anbefales et forløb bestående af flere behandlinger så tæt på hinanden som muligt.

Test og hjælp til, at styrke din krop og indre balance

Jeg har god erfaring med, at arbejde holistisk med krop og sind.

Det vil blandt andet sige, at kombinere behandlingen med små effektive øvelser der styrker hjernen og den indre balance. Ligesom kosten og vores fordøjelse spiller en stor rolle, hvis vi vil ha' ægte overskud og en krop i balance.

Jeg tilbyder derfor også en test der viser hvor du med fordel kan justere din kost, hvis du vil styrke din krop og din hjerne.

Du får med testen en oversigt der blandt andet viser om din hjerne har det fedtstof den har brug for, om dine cellemembraner er stive eller smidige, så du kan optage næring fra den mad du spiser og om der er fedtstoffer du mangler eller har for meget af.

Du kan købe testen alene eller i forbindelse med behandling. Jeg hjælper dig med at gennemgå testresultatet og du får en rapport tilsendt med en overskuelig vejledning til hvad du kan gøre for at styrke kroppen og skabe en bedre indre balance.

Mor barn baby workshops - Mybodyandmind 1500x

Er du nybagt mor eller kender du en der lige har født?

Forældre er utrolig gode til, at gøre noget godt for de kære små og det er en fornøjelse, at hjælpe babyer til en bedre start på livet.

Men jeg oplever, at rigtig mange mødre får ondt i nakken af at amme og bære rundt på den lille. Eller har ondt i ryggen efter graviditet og fødsel. For ikke at tale om den afbrudte nattesøvn, der tager på overskuddet.

Jeg har derfor lavet et helt særligt tilbud til nybagte mødre og deres babyer.

Den perfekte barselsgave eller giv dig selv og dit barn den bedste start på en smuk barsel. Det gavner hele familien, når du også har det godt.

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?