Spørgsmål / Booking 30285953

Afstressende behandlinger...

Med blide hænder og meget behagelige teknikker, løsner jeg de spændinger der stresser din krop og dit sind. Uden at stresse dig yderligere - tværtimod!

Voksne og større børn

Har du hovedpine, mavesmerter, søvnproblemer, kæbespændinger, tinnitus, piskesmæld eller andre tegn på at kroppen er spændt, stresset eller har brug for hjælp?

Baby'er og mindre børn

Har dit barn indlæringsvanskeligheder, diffuse mavesmerter, kolik, reflux, urolig søvn, motoriske problemer, ADHD eller tydelige tegn på et skævt kranie eller spændinger i kroppen?

Mor og baby

Har du næsten lige født og tænker du, at både du og din baby godt kunne bruge lidt behandling?

Så har du nu mulighed for, at købe et "mor og baby klippekort" med 5 behandlinger hvor I begge får behandling med udgangspunkt i jeres behov.

Meditative vandreture, holdtræning med mindfulness, foredrag m.m.

Mit store ønske er, at hjælpe dig med at undgå stress og sygemelding. Derfor tilbyder jeg blandt andet også spændende foredrag og små events, som du er meget velkommen til at deltage i.

Sundhedsaften med temaet indre ro, indre balance og mindre stress

Vi stiller skarpt på nogle af de ting der dagligt bringer os ud af balance og taler om hvorfor og hvad vi selv kan gøre for, at minimere stress i krop og sind.

Det er gratis at deltage og du kan sikre dig en plads/billet hér

Meditative vandreture med mybodyandmind

Vi kigger ofte frem mod det næste skridt eller ser tilbage på de fodspor vi har efterladt i sandet. Men hvad med de skridt vi tager lige nu og her?

Vi går med bevidsthed og mediterer undervejs eller som afslutning på turen.

Du får besked på mail når jeg inviterer på disse skønne vandreture (hvis du ikke får mine mails, så skriv dig gerne op her).

Det er gratis at gå med, men tilmelding er nødvendig, så jeg ved hvor mange der kommer. Du finder også datoer og mulighed for tilmelding på facebook.com/mybodyandmind.dk.

Facebook.com/Mybodyandmind.dk

Afslappet søndag - indre ro, indre balance og mindre stress

Jeg samler nogle af de bedste øvelser og tips til, at du kan få mere energi og overskud samt slippe af med dine spændinger og det der stresser din krop og dit sind...

Se mere og tilmeld dig hér

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Så giv mig gerne et kald og lad os få en uforpligtende snak om dine symptomer eller send en sms til:

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Så giv mig gerne et kald og lad os få en uforpligtende snak om dine symptomer eller send en sms til: