Gavekort til behandling

Ønsker du at gi' den perfekte barselsgave, der glæder både baby og forældre eller et gavekort til fødselsdag, mors dag, fars dag eller jul?

Et gavekort til Mybodyandmind er en anden måde at sige tak for hjælpen, god bedring, tillykke med den lille ny eller jeg elsker dig.

Uanset om det er jul, fødselsdag, mors dag, fars dag, en barselsgave eller en kærlig hånd til en du holder af som lige har slået hovedet.

Så hvis du kender en, som altid er der for alle andre.

Eller en der fortjener lidt ekstra kærlig omsorg og måske en afstressende behandling.

En der lige er blevet mor og ikke får sin nattesøvn.

Eller hvis du er så heldig lige, at være blevet mormor eller farmor til en baby der ikke virker helt tilpas og måske godt kunne bruge et kærligt baby-tjek.

Så har du mulighed for at give et gavekort på lige præcis det beløb du ønsker.

Et gavekort kan være lige præcis den lille kærlige håndsrækning der kan være svær at bede om eller den gave der varmer i hjertet når livet er svært eller sårbart.

Med et gavekort til Mybodyandmind kan modtageren frit vælge mellem Kranio-Sakral Terapi, Trykkammer behandling og kærlig ærlig online sparring samt foredrag m.m.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 30285953 eller sende en mail til panilla@mybodyandmind.dk

Gavekort Mybodyandmind x151

Spørgsmål til gavekort?