Du finder klinikken Mybodyandmind hér i Horsens

Sådan finder du vej

Adressen er:

Vedbæksvænget 48

8700 Horsens

Kommer du i bil. Drej af fra Strandkærvej (den lille vej ved Home i krydset ved MacD og Lidl) og fortsæt helt ned for enden af vejen til den lille lukkede privatvej på venstre hånd.

Du er velkommen til at parkere foran huset.

Kommer du med bus (fx bybus nr. 7) eller syd fra, kan du stå af ved Møblér på Vejlevej og gå de 50-100 meter om bagved forretningen, hvor du finder Vedbæksvænget 48 (for enden af stien/fortovet).

Åbningstider - skilt - Åben efter aftale - Mybodyandmind x151

Åbningstider

Jeg har ikke faste åbningstider eller telefontid, men klinikken er åben for behandlinger efter aftale (som udgangspunkt mandag-fredag og på udvalgte dage indtil kl. 18).

Bemærk at min telefon altid er slukket under behandling for at give dig den bedste oplevelse uden forstyrrelser. 

Svarer jeg ikke når du ringer så skriv gerne en sms til 30285953 eller mail til panilla@mybodyandmind.dk, så hører du fra mig snarest muligt.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid til en behandling?

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Eller ønsker hjælp til at finde ud af hvorfor kroppen "larmer" og gør ondt. Så vil jeg anbefale enten en online sparring eller en udvidet tid til Kranio-Sakral Terapi.

Her kigger vi sammen på hvad din krop prøver at fortælle dig. Enten gemmen samtale eller gennem samtale og behandling.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om dette er noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig på 30285953. Det er mig der er Panilla (også kendt som Lene Kamilla, før jeg skiftede navn).

Det tilbyder jeg - baby behandling - Mybodyandmind 1500x

Jeg er eksamineret RAB Kranio-Sakral Terapeut (RAB betyder registreret alternativ behandling), Psykosomatisk Traumeterapeut (METAsundhed) samt Mindfulness instruktør.

Du kan læse mere om min uddannelse og kurser hér.

Er du interesseret i sparring eller behandling, så kan du se hvad jeg tilbyder hér.

Vil du vide mere om RAB og Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark, så klik ind på kstforeningen.dk På siden finder du også andre Kranio-Sakral Terapeuter rundt i landet.