Tænker du også hvorfor gør det ondt lige dér, hvorfor virker kroppen stresset eller hvad prøver den at fortælle mig?

Hånden på hjertet.

Mail-klubben handler ikke om, at vi skal sidde musestille og meditere dagen lang eller leve det totalt fejlfrie, perfekte liv uden det der ligner stress.

Tværtimod handler det om at acceptere, at vi ikke er perfekte. Men at kroppen er her for at hjælpe og guide os.

Efter et piskesmæld i 2007, talte min krop med så store bogstaver at jeg til sidst måtte kigge mig selv dybt og kærligt i øjnene og begynde at lytte.

Jeg gav mig selv et løfte dengang.

Jeg ville lære at lytte til kroppen og forstå dens dybe visdom før det var for sent. Så jeg i stedet for at "overleve" med smerter, kamp og stress i mit system, kunne leve livet og mærke glæden indeni.

Det blev starten på den vildeste rejse ind i kroppen. Et magisk univers hvor nye døre hele tiden åbner sig og gør det muligt at heale gamle traumer og slippe de blokeringer og dybe sår, der får kroppen til at slå knuder og gøre ondt.

For kroppen fortæller de vildeste historier og guider os ind til de steder hvor vi har lukket af og vendt os selv ryggen. Men hvis vi vender det døve øre eller det blinde øje til. Så er det måske ikke så underligt at den råber lidt højere eller takler os i svinget?

Den prøver jo blot at hjælpe os.

Blomst - Om Mybodyandmind close up smal

Kom med i klubben lige hér..

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR) *

I Mail-Klubben får du hjælp til at forstå kroppens sprog.

Uanset om det gør ondt eller du mærker stress og indre uro.

Derfor kalder jeg Mail-Klubben Kære krop jeg lytter nu... hvad fortæller du?

For jeg oplever at kroppen guider os ind til vores egen dybeste visdom, der hvor vi har "slukket lyset" og gjort os selv mindre...

Ja tak, jeg vil gerne være med i Mail-Klubben

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR)

Ja tak, jeg vil gerne være med i Mail-Klubben

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR)