Få hjælp til at forstå kroppen når den gør ondt eller er stresset

Hånden på hjertet.

Det handler ikke om, at vi skal sidde musestille og meditere dagen lang eller leve det totalt fejlfrie, perfekte liv uden det der ligner stress.

Men når kroppen forsøger at fortælle os noget og vi vender det døve øre og det blinde øje til. Så er det vel ikke så underligt, at kroppen råber lidt højere.

Efter et piskesmæld i 2007, talte min krop med så store bogstaver at jeg til sidst måtte kigge mig selv dybt og kærligt i øjnene og begynde at lytte.

Jeg gav mig selv et løfte dengang.

Jeg ville lære at lytte til kroppen og forstå dens dybe visdom før det var for sent, så jeg i stedet for at "overleve" med smerter, kamp og stress i mit system, kunne leve livet med en dybere fred indeni.

Senere fandt jeg ud af, at kroppen altid har været der for at hjælpe og guide mig. Men jeg havde ikke altid været den bedste til at lytte. For smerten og kroppen skulle jo ikke styre mit liv...

I dag er kroppens univers noget af det mest spændende jeg ved og mit hjerte brænder for, at invitere dig med ind "bag facaden".

Jeg har derfor skabt Mail-Klubben Kære krop jeg lytter nu - hvad fortæller du?

Det koster ikke en krone at være med, men mit ønske er, at det er ret værdifuldt.

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x
Blomst - Om Mybodyandmind close up smal

Kom med i klubben lige hér..

* indicates required
Tilladelse til salg og markedsføring (GDPR) *
Kære krop jeg lytter nu hvad fortæller du - mailklub 1500x

Jeg deler fra hjertet...

1. Hvad jeg ser, lærer og oplever i klinikken og mit eget liv, når jeg tager dig med ind i kroppens univers og sætter ord på de ting vi ikke altid forstår.

2. Tips til hvordan du i tide opdager kroppens små signaler. Hvornår "nok er nok" og mine bedste holistiske bud på hvorfor kroppen virker stresset, ved siden af sig selv eller gør ondt.

3. Og ikke mindst hvordan du med små tiltag og øget bevidsthed, kan minimere smerte, uro og stress - både hos dig selv og eventuelle børn/børnebørn.

Blomst - Om Mybodyandmind close up smal