Om Mybodyandmind og Kranio-Sakral Terapi eller Trykkammer behandling er noget for dig eller dit barn - det er du den bedste til at mærke.

Jeg forstår godt hvis det kan føles som en jungle og være svært, at finde den rigtige behandlingsform. To behandlere er sjældent ens og hver "metode" kan noget forskelligt.

Mit bedste råd er derfor, at mærke efter hvad din krop har brug for lige nu eller hvordan du hjælper dit barn bedst muligt.

Hos mig er NR 1 roen, helheden og samarbejdet med kroppen, så vi ikke bare symptombehandler.

I videoen her sætter jeg lidt ord på hvordan jeg arbejder og hvorfor jeg ser på kroppen som jeg gør...

Herunder er 3 spørgsmål. Kan du svare ja til én eller flere, så er Mybodyandmind måske lige noget for dig eller dit barn...

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

1. Ønsker du en naturlig holistisk behandling og så vidt det er muligt, at undgå medicin, operation og en længere sygemelding?

2. Mærker du en indre uro, stress eller en krop der ikke er helt tilpas og gør ondt (din egen/dit barns)?

3. Vil du gerne finde ind til årsagen og blive bedre til at forstå kroppens signaler, så det samme mønster ikke gentager sig igen og igen?

Så hvem er "jeg" - Panilla (Lene Kamilla) og hvad er min baggrund?

Det er mig der har skabt Mybodyandmind.

Et kald og et dybtfølt ønske om at hjælpe andre fra et mere holistisk perspektiv, hvor krop og sind ikke betragtes som to adskilte ting, men som to sider af samme “mønt”.

Jeg er 45 år, eksamineret RAB Kranio-Sakral Terapeut (Det vil sige Registreret Alternativ Behandler med krav til uddannelse, eksamen og løbende efteruddannelse).

Derudover er jeg eksamineret Psykosomatisk Traumeterapeut (METAsundheds Terapeut), Tankefelt Terapeut og Mindfulness Instruktør. Du kan se alle kurser og uddannelser hér.

Jeg har en helt særlig interesse for hvordan vores fysiske krop afspejler og hjælper os til at forstå og forløse dybe følelser, traumer, destruktive tanker og indre ubalancer.

Jeg tror dybt og inderligt på, at kroppen ønsker at samarbejde med os - men vi samarbejder ikke altid med den, for det har de fleste af os ikke lært. Vi kommer ofte til at kæmpe og overleve, istedet for leve livet.

Derfor er jeg altid nysgerrig på helheden, årsagerne og hvordan vi naturligt kan skabe indre ro, mindre stress og en krop i større balance.

Jeg tror også på at livet er en rejse hjem i os selv. En rejse hvor kroppen er vores trofaste partner og største læremester, der ærligt fortæller os når noget indeni slår knuder, når dele af os er bange eller vores nervesystem er i alarmberedskab, har svært ved at slappe af eller forsøger at få os til at stoppe op, så vi ikke render endnu længere væk fra os selv.

Dette lille digt skrev jeg efter en længere rejse, der som altid også er en rejse dybere ind i krop og sind. Om hvordan kroppen guider os ind til de steder i os, hvor der er blokeringer, spændinger og manglende flow, så vi kan heale det og stå stærkere og mere helt i os selv...

Overvældende er det

Hver gang jeg går med

Mens kroppen guider mig

Ind til det smukkeste sted

Der hvor lyset ikke brænder

Og skyggerne blir fler og fler

Indtil jeg selv går helt derind

Og elsker hvad jeg ser

Jeg har arbejdet med mennesker i mange år og været med til, at skabe gode oplevelser både i LEGOLAND og senere som turistchef i Horsens, hvor vi blandt andet åbnede det gamle fængsel.

Men en ting er at skabe gode ferieoplevelser, noget andet er hverdagen og vores dybe indre rejse.

Jeg mærkede et stigende indre kald og da en håndlæser sagde til mig, at det burde forbydes at have de evner uden at bruge dem, valgte jeg i 2012, at følge min intuition og starte på uddannelsen som Kranio-Sakral Terapeut ved siden af mit job. En rejse der fra første øjeblik føltes som at komme hjem og samtidig hjalp mig selv ud af mine daglige smerter efter mit piskesmæld i 2007.

I marts 2014 åbnede jeg klinikken Mybodyandmind på deltid og i sommeren 2015 tog jeg det store spring og forlod Fængslet for at hjælpe endnu flere.

Et spring jeg ikke har fortrudt et eneste sekund og et liv jeg nyder, som hver dag sender mig dybere ind i kroppens og sindets magiske univers.

P.S. Måske kender du mig som Lene Kamilla (mit dåbs navn). Jeg hedder i dag Panilla - det navn kom til mig i en drøm og er tydeligvis en del af min magiske og forunderlige rejse ind i dybet i mig.

Du kan evt. læse mere om min vej fra turistchef til min store passion for at hjælpe andre med smerter hér (artikel i Horsens Folkeblad august 2023).

Adresse, kontakt og åbningstider

Jeg har valgt, at indrette mig med en hyggelig klinik på privatadressen i den sydlige ende af byen.

Du finder vej og kontaktoplysninger m.m. ved at klikke her.

Kontakt og åbningstider

Det tilbyder jeg

Jeg tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling (KST og HBOT/ Hyperbaric Qxygen) inkl. kærlig og ærlig sparring - du kan se mere om behandlingsmuligheder her.

Det tilbyder jeg

Betaling nemt og enkelt

Du finder alle priser, anbefalinger i forhold til valg af behandling og yderligere info vedrørende betaling her.

Priser

Kurser og uddannelse 

Jeg er eksamineret RAB* Kranio-Sakral Terapeut, Psykosomatisk Traumeterapeut/META Sundheds terapeut, Tankefeltterapeut og Mindfulness instruktør.

(*RAB dvs. registreret alternativ behandling)

Når det er sagt så er jeg først og fremmest en spirituel kvinde, der mærker kroppens dybe visdom og føler mig kaldet til, at hjælpe andre til at mærke, lytte og heale det der æder os op indefra og får kroppen til at slå knuder. ❤️

Jeg både mærker og tror på at alt hænger sammen. At kroppen husker, guider og hjælper os. Men også at vores tanker, følelser og det vi har oplevet kommer til udtryk gennem vores fysiske krop, både i form af smile- og bekymringsrynker samt fysiske smerter og indre ubalancer.

I 2012 valgte jeg at følge mit kald og uddanne mig til Kranio-Sakral Terapeut. I 2016 Mindfulness instruktør. I 2022 META Sundhed/Psykosomatisk Traumeterapeut og i 2023 Tankefeltterapeut. En smuk rejse der blot er blevet dybere og udover en masse fantastiske værktøjer til at hjælpe andre, så forstår jeg mere og mere hvorfor firmanavnet MYBODYANDIND kom til mig dengang i 2012...

Jeg er uddannet og eksamineret Kranio-Sakral Terapeut ved KST Akademiet/Trine Rosenberg og har desuden udvalgte KST kurser fra blandt andet Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi og gennem Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark. Derudover er jeg uddannet og eksamineret som META/Psykosomatisk Traumeterapeut og Tankefeltterapeut hos Institut for Psykosomatik og Følelsesforløsning ved Lars Mygind og Nadia Zarling Kamel.

Nyt - LOGOET_farve-1024x315

Her kan du se hvilke kurser og uddannelse jeg har taget

Mybodyandmind støtter