Skip to content

Er dette det rigtige for dig?

Det er vigtigt, at finde den rigtige behandlingsform og to behandlere er sjældent ens. Derfor spørg du sikkert med rette, hvorfor du skal vælge Kranio-Sakral Terapi og hvorfor lige vælge Mybodyandmind?

Hvorfor Kranio-Sakral Terapi og hvorfor lige Mybodyandmind?

Hvis du kan svare ja til følgende, så er Mybodyandmind måske noget for dig

1. Du ønsker, så vidt det er muligt, at undgå medicin, operation og sygemelding...

2. Du oplever eller ønsker at undgå uro, spændinger, stress og/eller indre ubalance...

3. Du foretrækker en blid behandling, hvor du kan slappe af i dyb tillid og finde indre ro...

4. Du søger en holistisk behandler der vil samarbejde med dig, ikke et "hurtigt fix"

Hvem er "jeg" - Panilla (Lene Kamilla Hansen) - kort fortalt?

Lene Kamilla Hansen profilfoto Mybodyandmind

Mit navn er Lene Kamilla Hansen, men jeg foretrækker, at blive kaldt Panilla.

Det er mig der har firmaet Mybodyandmind.

Jeg er 41 år, eksamineret Kranio-Sakral Terapeut og RAB Godkendt (Det vil sige Registreret Alternativ Behandler).

Derudover er jeg uddannet Mindfulness Instruktør og har en helt særlig interesse for sammenhængen mellem psyke og fysik. Jeg tror dybt og inderligt på, at vi skal samarbejde med kroppen og kigge på helheden, ligesom indre ro og indre balance er to nøgleord for mig, når jeg arbejder holistisk med krop og sind.

Jeg har arbejdet med mennesker i mange år og været med til, at skabe gode oplevelser i både LEGOLAND og senere som turistchef i Horsens

– men en ting er, at skabe gode ferieoplevelser, noget andet er, at skabe en hverdag med glæde, overskud og følelsen af, at leve.

 

Jeg valgte derfor i 2012, at følge mit ”kald” og udforske mine – på daværende tidspunkt – nærmest ukendte evner som behandler.

I marts 2014 åbnede jeg min egen klinik med Kranio-Sakral Terapi på deltid og i sommeren 2015 valgte jeg, at gå ”all-in” og skifte de mange spændende oplevelser fra turistbranchen ud med en hverdag der handler meget mere om indre ro og balance, blide behandlinger, dybe snakke og ikke mindst forebyggelse af stress. Hvorfor?

Fordi livet er en rejse hvor hver dag tæller og mit mål her i livet er, at vi skal leve - ikke kun overleve (frem til næste ferie..)

I marts 2019 valgte jeg yderligere, at sige ja til posten som formand for Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark.

(Du kan læse mere om min personlige historie længere nede på siden)

Min personlige historie - fra piskesmæld til terapeut

Jeg har valgt, at dele min personlige historie med dig, fordi den måske giver et billede af hvorfor jeg også sidder her i dag og ønsker, at hjælpe flere ud af daglig smerte.

Jeg faldt af en hest og fik piskesmæld i 2007, hvilket gav mig daglige smerter og i perioder så voldsomme spændinger, at jeg ikke kunne bruge mine arme. Hold i ryggen, nakken og lænden samt spændingshovedpine og migræne, blev mere reglen end undtagelsen i årene efter ulykken. Og bare 10 minutters ridning gav 3 dage med voldsomme smerter og hovedpine.

Jeg havde flere symptomer på, at min krop var stresset. Hvilket der ikke var noget at sige til for den var konstant på overarbejde med alle de smerter. Af samme grund opsøgte jeg også en kognitiv psykolog på et tidspunkt, da 2 nære dødsfald og sygdom i familien forværrede situationen. Ligesom jeg benyttede mange andre former for behandling i et desperat forsøg på at få det bedre.

Nogle hjalp bedre end andre, men på trods af utallige øvelser fra fysioterapeuten og ugentlige besøg ved kiropraktoren, massøren m.fl. blev det ikke rigtig godt. På en skala fra 0-10 var jeg aldrig under 3 (0 er bedst) og ofte på 8-10.

I perioder var jeg ikke i stand til at køre bil eller sidde ned til et helt møde og jeg havde rigtig mange smerter og spændinger - men jeg blev langsomt klogere på min krops signaler.

Mine øjne var trætte og min kæbe begyndte konstant at gå ud af led. En dag satte kæben sig så fast, at jeg efter 5-6 timer måtte i fuld narkose på Århus kæbekirurgi, da ingen kunne få den på plads.

De var klar til at operere men jeg var i mellemtiden gået igang med uddannelsen som kranio-sakral terapeut og ønskede at finde årsagen eller forklaringen i stedet for at fjerne symptomet.

Jeg fandt ud af, at jeg udover de tydelige problemer med min ryg, nakke og bækken også havde et dybere problem. Et stort led inde i hovedet havde forskubbet sig, formentlig i forbindelse med faldet, hvilket fik min hage til at falde frem og skabe spændinger i både kranie og nakke.

Samtidig havde både nye og gamle blokeringer sat sig flere steder i kroppen. På grund af min enorme viljestyrke, havde jeg fx gang på gang bidt tænderne sammen og fortsat selvom det gjorde ondt.

Der var med andre ord nok at arbejde med og det gjorde jeg ret intensivt i takt med, at jeg uddannede mig til terapeut - et arbejde der nok aldrig stopper helt.

I dag har jeg dog lange perioder hvor jeg er helt smertefri. Jeg kan stadig mærke det sted på halsen, hvor jeg fik piskesmæld. Jeg mærker også tydeligt når min krop siger fra eller når den ber' om opmærksomhed eller trænger til behandling. Men det er for mig en del af det "samarbejde" med min krop, som jeg nu har lært. Jeg har yderst sjældent voldsomme smerter - og noget af det bedste, jeg kan ride og danse igen!

Min egen historie og baggrund har givet mig en kæmpe indsigt både fagligt og personligt og jeg ved, at det er lettere sagt end gjort men jeg ved også, at det er muligt, at få det godt, når vi samarbejder med kroppen.

Samtidig har jeg fundet ud af, at jeg har fået den gave, at kunne fornemme og læse både min egen krop og andres. En gave som jeg måske endnu ikke helt forstå betydningen af men i dag er dybt taknemmelig for. En gave som jeg i øvrigt tror, at vi alle har, men som mange af os har lært at ignorere for at "overleve".

Nu er det tid til at leve...

Mit piskesmæld tvang mig ikke til et karriereskifte, men det vækkede mig og gjorde mig opmærksom på noget dybt i mig, som jeg havde glemt.

Da jeg startede på uddannelsen som Kranio-Sakral Terapeut var det som "at komme hjem" og som en håndlæser sagde til mig engang. Mange bliver tvunget til at foretage et livsstilsskifte - du vælger det en dag.

Og det valg har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Lene Kamilla Hansen "Hvis jeg var borgmester"

6 gode grunde til at vælge Mybodyandmind - mine værdier

At leve, ikke kun overleve

Jeg ønsker, at hjælpe dig til at finde eller bevare følelsen af frihed til at kunne leve - ikke kun overleve. Det handler om mindset, om færre smerter, om større livsglæde og ikke mindst, at finde ud af hvad lige netop du har brug for.

Professionelt og personligt

Selvom alt er afslappet, lidt alternativt og personligt, så bygger jeg min forretning på et godt etisk, uddannelsesmæssigt og fagligt højt grundlag. (se evt. min uddannelse/kurser nederst på siden, som løbende udvides)

Dyb tillid og respekt

Jeg arbejder altid i dyb respekt for, og i samarbejde med, din krop. Du kan derfor trygt slappe af i dyb tillid til, at jeg vil din krop og sjæl det bedste og du bestemmer tempoet.

Holistisk syn på krop og sind

Jeg arbejder ud fra en større sammenhæng i respekt for helheden og med viden om, at selv det vi ikke kan forstå, kan have en væsentlig betydning. Derfor kigger jeg også på alt fra kost og indre ubalancer til muskulære spændinger, skævheder og ikke mindst det psykiske.

Altid behageligt og fokus på ro

Jeg har stort fokus på den afstressende effekt og forståelse for hvordan nervesystemet fungerer. Derfor skal det ikke gøre ondt før det bliver godt - tværtimod. Jo mere du kan slappe af og nyde det, jo bedre resultat.

Formidling og forebyggelse

Jeg har et dybfølt ønske om, at du udover behandlingen også får en større forståelse for hvordan du kan undgå stress. Jeg deler derfor gerne mine tanker og tips med dig.

Hvor finder du Mybodyandmind?

Du finder Mybodyandmind på Vedbæksvænget 48 i Horsens. (Praktiske oplysninger og kørselsvejledning finder du hér under kontakt).

Jeg har valgt, at indrette mig med en hyggelig klinik på privatadressen i den sydlige ende af byen. Det gør mig enormt fleksibel, her er gratis parkering og så er det nemt at komme hertil (se evt. billeder fra klinikken hér).

Derudover behandler jeg ind imellem også andre steder i landet og har mulighed for, at komme ud til dig, hvis du ikke kan komme hertil. Fx har jeg været på Skejby Sygehus og på Fyn flere gange.

"Med blide hænder og behagelige teknikker, hjælper jeg din krop fri af diverse spændinger, uden at stresse den yderligere - tværtimod!"

Kontakt og åbningstider

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

Du finder vej og kontaktoplysninger m.m. ved at klikke her.

Kontakt og åbningstider

Det tilbyder jeg

Med blide hænder og meget behagelige teknikker løsner jeg de spændinger der stresser din krop og dit sind. Uden at stresse dig yderligere - tværtimod! Derudover tilbyder jeg workshops, foredrag m.m....

Det tilbyder jeg

Betaling nemt og enkelt

Her finder du alle priser og yderligere info vedrørende betaling.

Se mere under priser - hér

Mybodyandmind støtter

Effekt og anbefalinger...

”Jeg gik rundt med nogle spændinger og spekulationer i hovedet, og tænkte det nok bare var som det skulle være men nej..  Hvordan det virker skal jeg ikke kunne sige, men må blot konstatere, at Kamilla er i stand til at løsrive en fra noget indespærret negativ energi, og erstatte det med positiv overskudsenergi”, Carsten 43 år – Horsens.

“Jeg kan mærke kroppen arbejder og er øm her til morgen, selvom det var meget behageligt. Jeg er super positiv – glæder mig til næste gang. Men har svært ved at fatte at de bløde, varme hænder og meget blide tryk, kan ha’ en virkning. Imponerende.” Per 45 år – Horsens

Her et lille overblik over min uddannelse og kurser:

Piskesmæld og nakkeproblemer 

Specialdesignet kursus for Kranio-Sakral Terapeuter via KST Foreningen, 2019-03

Et kursus med fokus på teknikker specielt til at hjælpe folk efter piskesmæld og med særlige nakkeproblematikker.

Genoptræning af hjernen 

Specialdesignet kursus/ERFA-dag for kiropraktorer, fysioterapeuter m.m., 2018-01

Et kursus med fokus på genoptræning af det vestibulære system og balancen, som fx kan være slået ud af kurs efter en hjernerystelse. Her arbejdes primært med øvelser for det indre øre, øjnene og lillehjernen samt frigørelse af afklemte nerver.

KST opsummering 

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2017-12

En gennemgang og opsummering i forhold til forskellige teknikker og ny viden der er kommet til.

KST og hjernen 

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2017-11

Et kursus der går dybere i hjernen set ud fra et biodynamisk synspunkt med respekt for, at hjernen er så kompleks at vi ikke kan forstå den, men at vi kan øve os i, at lytte til hvad den har brug for.

Ret ryg og nakke III

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2016-12

Hvordan forskydninger i kroppen kan medføre smerter helt andre steder end der, hvor den egentlige årsag til smerten er.
Hvordan et dårligt knæ kan give smerter i nakken og helt ud i armene. Hvor vigtigt det er at forstå kroppen i sin helhed og sammenhæng.

Mindfulness Instruktør

1st Floor, 2016-10

Intensiv uddannelse med mindfulness principper, guidede meditationer, silent retreat m.m.

Embryo in motion - The Embryo in us

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2016-09

Embryologien set ud fra et holistisk synspunkt hvor der bygges bro mellem videnskaben og det hele menneske med ånd/sjæl.

The Brain Speaks - workshop

Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter, 2016-03

En praktisk workshop i at læse hjernen og løsne spændinger dybt i kraniet.

Biodynamics og de vitale organer

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2015-10

Sygdomme og ubalancer. Embryologi og vores organer. Følelser og psykologiske sammenhænge med de enkelte organer.

Børn & Kranio-Sakral Terapi

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2015-08

Teknikker tilpasset babyer og børn. Behandling af kolik, indlæringsproblemer, hyperaktivitet, ADHD, talevanskeligheder, bidfunktionsproblemer, motorik, hovedpine, skævhed hoveder, nakke, ryg m.m.

Eksamineret Kranio-Sakral Terapeut

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2015-02

Opstart i Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi for trænede KST Terapeuter

Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, 2014

Terapeutens rolle og intro til den biodynamiske KST.

Sundhedspsykologi

Karsten Munk Akademiet, 2014

Patologi/Sygdomslære

Karsten Munk Akademiet, 2014

Sygdomslære på sygeplejeniveau, 150 timer.

Organ Massage I + II

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2014

Teknikker til at frigøre bl.a. hele fordøjelsessystemet, herunder spiserøret, bughinden, mavesækken, leveren, tarmene m.m. samt nyrer, lunger, bækken o.s.v.

Ret Ryg & Nakkehvirvler + Bindevævsmassage I og II

KST Akademiet v/Trine Rosenberg, 2013

Teknikker til behandling af piskesmæld og genopretning af ryg og nakke. Med skånsomme teknikker, at rette bækken samt ryg- og nakkehvirvler og muskulaturen.

Anatomi & Fysiologi

Karsten Munk Akademiet, 2013

Nervesystem, hjerte- og kredsløb, immunforsvar, fordøjelsessystem, knogler, muskler m.m. på sygeplejeniveau, 200 timer.

Kranio-Sakral Terapi III – Kraniets Motor 

Stanley Rosenberg Institut, 2013

Kranio-Sakral Terapi II – Rygsøjlen og Ansigtet

Stanley Rosenberg Institut, 2013

Kranio-Sakral Terapi I – Kroppens Kranio-Sakrale System

Stanley Rosenberg Institut, 2013

Kranio-Sakral Terapi Basis – Det blide tryk

Stanley Rosenberg Institut, 2012

Mindfull Leadership

Mandrup’s, 2012

Personligt lederskab, meditation og mindfullness teknikker

Scroll To Top