Hvorfor Kranio-Sakral Terapi eller Trykkammer behandling og hvorfor lige Mybodyandmind?

Det kan være en jungle, at finde den rigtige behandlingsform og to behandlere er sjældent ens.

Det er derfor vigtigt at mærke efter om Mybodyandmind er noget for dig.

Hvis du ikke har set denne video, så sætter jeg her lidt ord på hvordan jeg arbejder og hvorfor jeg ser på kroppen som jeg gør...

Mini-testen - Herunder er 3 små spørgsmål. Kan du svare ja til én eller flere, så er Mybodyandmind måske lige noget for dig eller dit barn...

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

1. Ønsker du så vidt det er muligt, at undgå medicin, operation og en længere sygemelding?

2. Ønsker du følelsen af indre ro, mindre stress og en krop i balance (din egen/dit barns)?

3. Ønsker du at finde ind til årsagen med en holistisk, blid og naturlig behandling?

Så hvem er "jeg" - Panilla (Lene Kamilla) ?

Det er mig der har skabt Mybodyandmind.

Et kald og et dybtfølt ønske om at hjælpe andre fra et mere holistisk perspektiv, hvor krop og sind ikke betragtes som to adskilte ting, men som to sider af samme mønt.

Jeg er 44 år, eksamineret RAB Kranio-Sakral Terapeut (Det vil sige Registreret Alternativ Behandler med krav til uddannelse, eksamen og løbende efteruddannelse).

Derudover er jeg uddannet Psykosomatisk Traumeterapeut (METAsundhed) og Mindfulness Instruktør. Du kan se alle kurser og uddannelser hér.

Jeg har en helt særlig interesse for hvordan vores fysiske krop spiller sammen med vores følelser, tanker og indre balance. Og jeg tror dybt og inderligt på, at kroppen ønsker at samarbejde med os - men vi samarbejder ikke altid med den, for det har de fleste af os ikke lært.

Derfor er jeg altid nysgerrig på helheden og hvordan vi naturligt kan skabe indre ro, mindre stress og en krop i balance, så vi kan leve livet - ikke kun overleve.

Jeg tror også på at livet er en rejse hjem i os selv. En rejse hvor kroppen er vores trofaste partner og største læremester, der ærligt fortæller os når noget indeni slår knuder og om vi er på rette vej.

Dette lille digt kom til mig efter et længere retreat og siger for mig lidt om hvad det handler om. At kroppen guider os ind til de steder i os, hvor der er blokeringer, spændinger og manglende flow, så vi kan heale det og stå stærkere og mere helt i os selv...

Overvældende er det

Hver gang jeg går med

Mens kroppen guider mig

Ind til det smukkeste sted

Der hvor lyset ikke brænder

Og skyggerne blir fler og fler

Indtil jeg selv går helt derind

Og elsker hvad jeg ser

Jeg har arbejdet med mennesker i mange år og været med til, at skabe gode oplevelser både i LEGOLAND og senere som turistchef i Horsens, hvor vi blandt andet åbnede det gamle fængsel.

Men en ting er at skabe gode ferieoplevelser, noget andet er hverdagen og vores dybe indre rejse.

Jeg mærkede et stigende indre kald og da en håndlæser sagde til mig, at det burde forbydes at have de evner uden at bruge dem, valgte jeg i 2012, at følge min intuition og starte på uddannelsen som Kranio-Sakral Terapeut ved siden af mit job. En rejse der fra første øjeblik føltes som at komme hjem og samtidig hjalp mig selv ud af mine daglige smerter efter mit piskesmæld i 2007.

I marts 2014 åbnede jeg klinikken Mybodyandmind på deltid og i sommeren 2015 tog jeg det store spring og forlod Fængslet for at hjælpe endnu flere.

Et spring jeg ikke har fortrudt et eneste sekund og et liv jeg nyder, som hver dag sender mig dybere ind i kroppens og sindets magiske univers.

P.S. Måske kender du mig som Lene Kamilla (mit dåbs navn). Jeg hedder i dag Panilla - det navn kom til mig i en drøm og er tydeligvis en del af min magiske og forunderlige rejse ind i dybet i mig.

Adresse, kontakt og åbningstider

Jeg har valgt, at indrette mig med en hyggelig klinik på privatadressen i den sydlige ende af byen.

Du finder vej og kontaktoplysninger m.m. ved at klikke her.

Kontakt og åbningstider

Det tilbyder jeg

Jeg tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling (KST og HBOT/ Hyperbaric Qxygen) inkl. kærlig og ærlig sparring - du kan se mere om behandlingsmuligheder her.

Det tilbyder jeg

Betaling nemt og enkelt

Du finder alle priser, anbefalinger i forhold til valg af behandling og yderligere info vedrørende betaling her.

Priser

Kurser og uddannelse - Jeg er eksamineret Kranio-Sakral Terapeut og RAB behandler (Registreret Alternativ Behandler). Herunder har du et overblik over hvilke kurser og ekstra uddannelser jeg har været på

Kurser og uddannelse

P.S. Jeg vedligeholder naturligvis løbende min uddannelse, min viden og mine færdigheder som behandler.

Har du spørgsmål til mine erfaringer eller uddannelse, er du altid velkommen til at spørge.

Jeg er uddannet og eksamineret på KST Akademiet ved Trine Rosenberg og har ligeledes udvalgte kurser fra Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi ved Anney og Heather samt kurser gennem Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark hvor jeg også er formand.

Nyt - LOGOET_farve-1024x315

"Jeg troede ikke på det men er glad for jeg blev ved" fortæller Lars

"Det er meget længe siden, at jeg har haft overskud til rent faktisk at leve" fortæller Mads

"Før behandlingsstart var jeg lyd og lysfølsom og måtte ligge på bagsædet når jeg kørte i bil fordi jeg blev svimmel over synet af det vi kørte forbi", fortæller Annelise

Mybodyandmind støtter