Ønsker du hjælp til, at du og/eller dine børn kan få det (endnu) bedre?

Gennem mere end 10 år har jeg hjulpet babyer, børn og voksne med at få ro på kroppen og nervesystemet og ikke mindst komme helt ovenpå igen efter en hård fødsel, et piskesmæld eller en hjernerystelse.

Jeg tilbyder i dag en blid og helhedsorienteret behandling hvor jeg intuitivt blander de mange redskaber jeg har i rygsækken afhængig af hvad du og din krop eller dit barn har brug for, for at finde ro.

Kranio-Sakral Terapi

Psykosomatisk Traumeterapi og Terapeutisk Tapping

(KST, TFT, METAsundhed, Psykosomatisk Traumeterapi etc.) til at få ro på nervesystemet og finde ind til kernen af det der skaber stress og uro indeni.

Derudover tilbyder jeg de magiske Trykkammer behandlinger (mHBOT/Hyperbaric Qxygen Therapy), der især er gode hvis din krop har været presset længe og du har kroniske smerter eller du har været ude for en ulykke og har svært ved at komme ovenpå igen eller mærker at kroppen er udmattet og træt.

Hvorfor? Fordi det blide tryk naturligt øger mængden af ilt i blodet, hvilket gør at kroppen får nemmere ved at genopbygge og fylde "kontoen" med fornyet energi og overskud.

Kranio-Sakral Terapi PLUS

1650,- /op til 120 min
 • Hvis du ikke kender årsagen til dine symptomer, har kroniske smerter eller en krop der har været presset længe, så vil jeg anbefale dig at prøve denne behandling (gerne et forløb)
 • Behandlingen er en kombination af den blide afstressende Kranio-Sakral Terapi og et kig ind i årsagerne bag dine symptomer - sammen prøver vi at få et overblik og indblik i hvad din krop fortæller
 • Behandlingen tilpasses fra gang til gang til dig og kan efter behov kombineres med følelsesforløsende terapi og en dybere analyse (tapping/TFT, METAsundhed)

Intensiv Trykkammer Behandling

995,- /60 min
 • Trykkammer anbefales især hvis du har kroniske smerter, senfølger, en træt/udmattet krop eller har fået en hjerneskade
 • Behandlingen giver typisk fornyet energi og hjælper kroppen med at genopbygge og heale hurtigere
 • Efter 2-3 prøvedyk anbefales et intensivt forløb a 10-20 timer over 2-6 uger for at opnå den bedste effekt
 • Bemærk kombi tilbud som du med fordel kan benytte ved opstart af eventuelt Trykkammer forløb, hvor vi kigger på helheden, årsagerne bag dine smerter osv., så du får mest muligt ud af et Trykkammer forløb

Mor-Baby Behandling

995,- /60 min
 • Anbefales til dig der har en urolig, utrøstelig eller anspændt baby og også selv spænder op, er udmattet eller har ondt
 • Mor og baby påvirker hinanden, derfor oplever mange endnu større ro og ikke bare én men to afslappede kroppe - ja nogle gange sover hele familien bedre
 • Har din baby svært ved at få fat på brystet, gør det ondt eller overvejer du at droppe amningen, så håber jeg at du vil prøve denne behandling først
Efterår - Mybodyandmind ny 1500
Efterår - Mybodyandmind ny 1500

Bemærk de 3 vigtige ting "med småt"...

Booking / Tidsbestilling

Ønsker du at booke tid til dig selv eller dit barn, så kontakt mig gerne på tlf., sms eller mail.

 1. Ring/sms til 30285953
 2. Eller send en mail til panilla@mybodyandmind.dk

Så hører du fra mig snarest muligt.

Har du spørgsmål, så er du også altid velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende snak. Send gerne en sms/mail og skriv hvornår jeg kan træffe dig, så hører du fra mig snarest muligt.

Bemærk: Tidsbestilling er nødvendig medmindre andet er oplyst i forbindelse med workshops/foredrag.

Meld venligst afbud dagen før

Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom, send da en sms til 30285953 inden kl. 7 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste og kan nå, at afsætte tiden til en anden.

Betaling kontant eller bankoverførsel

Du kan betale kontant eller med bankoverførsel samme dag.

Du får tilsendt faktura/kvittering på mail til regnskabet uanset hvordan du betaler.