Hvad koster en behandling med
Kranio-Sakral Terapi eller Trykkammer?

Er det din/dit barns første behandling?

Hvis du ikke har været her før eller hvis der er gået mere end 2 år siden sidst, så vil jeg anbefale, at vi booker en udvidet tid (hvis det er til dit barn/din baby, så er en almindelig tid rigtig fin).

På den måde er du sikker på, at vi har god tid til både behandling samt snak og gennemgang af symptomer, historie, tests og ikke mindst dine ønsker.

Ring/sms til 30285953 og lad os få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt (se evt mere hér).

Bemærk: Det kan være en fordel, at booke en tid til Kranio-Sakral Terapi før en behandling i Trykkammeret hvis du har spændinger eller er stresset. De to kan bookes i forlængelse af hinanden eller på to separate dage.

Mærker du at kroppen er stresset, så er det ofte en fordel med ekstra tid. De fleste oplever, at det giver en dybere ro, at kroppen har ekstra tid. Lidt som et lille barn der ikke har brug for, at vi skal skynde os ud af døren, hvis det først føler sig presset.

Det tilbyder jeg - baby behandling - Mybodyandmind 1500x

Se mere her...

Pil - tegnet spejlvendt - fritlagt 80x

Priser Kranio-Sakral Terapi babyer, børn og voksne

325,- Kortere behandling (ca. halv time) primært for børn

595,- Almindelig behandling (ca. 1 time)

870,- Udvidet behandling (ca. 1,5 time) - giver ekstra dybde og mange med stress foretrækker denne

750,- Mor & Baby behandling (ca. 1 time) - en skøn time med forkælelse til jer begge

Priser Trykkammer behandling

650,-  Almindelig behandling (ca. 1 time)

925,- Udvidet behandling (ca. 1,5 time)

Ved køb af 10 stk. behandlinger (10 klip á 1 time er prisen 600,- pr. behandling - spar 500,-)

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Bemærk de 3 vigtige ting "med småt"...

Booking / Tidsbestilling

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid til behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Ring/sms gerne til 30285953 eller send en mail til panilla@mybodyandmind.dk - jeg svarer så snart jeg har mulighed for det.

Bemærk tidsbestilling er nødvendig medmindre andet er oplyst i forbindelse med workshops/foredrag.

Er du med i Mail-klubben, så får du ind imellem mulighed for et "last-minute" tilbud, hvor du kan spare penge hvis du kan komme fx samme dag eller næste morgen. Du kan se mere og tilmelde dig hér.

Afbud dagen før

Er du forhindret/syg bedes afbud eller flytning af tid ske hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før, så en anden har mulighed for at få glæde af tiden.

Ved akut opstået sygdom, send da en sms til 30285953 inden kl. 7 om morgenen. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræves det fulde beløb, medmindre jeg har nogen på venteliste og kan nå, at afsætte tiden til en anden.

Betaling

Du kan betale kontant eller med MobilePay til 38651. Du får altid tilsendt/udleveret en kvittering til regnskabet. Bemærk, at du IKKE skal overføre til mit mobilnummer, men til firma-koden 38651.

Hvor lang tid tager en behandling og hvilken behandling skal jeg vælge?

Babybehandling (0-6 måneder)

Jeg anbefaler 1 time til babybehandlinger, da jeg har rigtig god erfaring med, at der er ro og tid til amning/en flaske undervejs eller som afslutning på behandlingen.

I nogle tilfælde kan det efterfølgende være nok med en halv time. Jeg tilbyder derfor også en "kortere"  behandling.

Med andre ord - vi tilpasser og laver et forløb der passer lige til din baby.

Jeg er altid meget opmærksom på om Kranio-Sakral Terapien er nok til at hjælpe din baby. Hvis ikke, så har jeg et godt samarbejde med flere andre behandlere og gør hvad jeg kan for at hjælpe jer til det rette behandlingsforløb.

Hvis din baby har været udsat for iltmangel under fødslen eller der er tegn på hjerneskade eller inflammation, så kan det være en god ide, at kombinere med Trykkammer behandling så hurtigt som muligt. Her vil du skulle ligge sammen med din baby i kammeret.

Se mere om behandling af baby / mindre børn hér
Baby behandling - Mybodyandmind 1500x

Børnebehandling (+6 måneder)

Første gang er en "almindelig" tid hvor I skal afsætte ca. en time, så vi har tid til at snakke og det ikke bliver en stressende eller dårlig oplevelse.

Mange børn, især fra ca. 5 år og op, falder i søvn eller nyder roen i den times tid en behandling typisk varer. Hos mindre børn er en "kortere" behandling ofte mere passende, men det aftaler vi fra gang til gang, så det passer lige til dit barn.

Som udgangspunkt behandler jeg primært med Kranio-Sakral Terapi og i nogle tilfælde også opbygning af den indre balance ved hjælp af diverse kosttilskud, hvis kroppen ikke har de nødvendige ressourcer. Dette kan testes ved en blodprøve.

Jeg gør hvad jeg kan for, at finde en passende "ramme" hvor barnet er trygt og alt foregår naturligvis på barnets præmisser.

Se mere om behandlingen her: Baby / mindre børn
Børn tænder tandproblemer - Mybodyandmind 1500x

Behandling af voksne/børn (+14)

Her anbefaler jeg som udgangspunkt en "almindelig" behandling, hvor du skal afsætte ca. 1 time. Både ved Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandling.

Jeg oplever dog, at det kan være en stor fordel med "udvidede" Kranio-Sakral Terapi behandlinger for nogle, især hvis der er brug for mere snak og øvelser eller kroppen er stresset. Men det aftaler vi fra gang til gang.

Bemærk: Første gang er altid en "udvidet" behandling (ca. 1,5 time), så der er tid til gennemgang af symptomer, test og øvelser.

Se mere om behandlingen her: Voksne / større børn
Behandling kvinde - Mybodyandmind 1500x

Behandling af mor og baby - 2 i 1

Mor og baby spiller en stor rolle i forhold til hinanden og ofte bliver det overset hvor stor en forandring mor har gennemgået samt hvor mange spændinger det kan give både at amme/give flaske samt bære rundt på den lille.

Jeg tilbyder derfor en "samlet pakke" til mor og baby. Den perfekte barselsgave.

Prisen pr. behandling (ca. 1 time) er lidt dyrere, til gengæld får I begge mulighed for, at udnytte tiden hver gang og det er ofte muligt, at I begge får behandling på samme tid.

Se mere om behandlingen her: Mor og baby behandling
Mor barn baby workshops - Mybodyandmind 1500x