Sådan behandler jeg dine oplysninger

Mybodyandmind er registreret ved Datatilsynet og følger altid gældende regler, ligesom jeg selvfølgelig altid behandler dine oplysninger fortroligt og med tavshedspligt. Ønsker du, at vide mere, så har jeg forsøgt at gøre det overskueligt hér...

Ønsker du, at få dine oplysninger slettet?

Hvis jeg ikke hører fra dig i op til 2 år, så slettes journalen. Dog gemmer jeg navn, telefonnummer og mail samt vores kalenderaftaler og dine betalinger af hensyn til regnskabet. Ønsker du alle oplysninger slettet, bedes du kontakte Mybodyandmind på lkh@mybodyandmind.dk

GDPR - Jeg har forsøgt, at gøre det enkelt og overskueligt

Ja tak til mails

Hvis du låner mig din mail, så jeg kan sende dig øvelser, tips, viden og gode tilbud skal du vide, at din mail og dit navn opbevares fortroligt i Mailchimp og benyttes kun til dette formål.

Det samme gælder hvis du har tilmeldt dig et online forløb eller lignende, hvor du modtager mails fra mig. Mine mails er krydret med alt fra tips og øvelser til tilbud og info om fx events m.m.

Du kan se mere her: Ja tak, send mig gerne mails

Samtykke mails

Hvis du tilmelder dig online på linket her nedenfor, får du en mail som du bedes bekræfte, så jeg er sikker på, at det er dig der har tilmeldt dig.

Hvis du tilmelder dig i forbindelse med behandling, gemmer jeg dit samtykke på papir, men du kan til enhver tid afmelde dig igen uanset hvordan du er blevet tilmeldt.

Du kan se mere her: Ja tak, send mig gerne mails

Nej tak til mails

Hvis du ikke længere ønsker, at modtage mails fra mig, kan du nemt og enkelt afmelde dig igen på linket nederst i mailen.

Du vil i så fald ikke modtage mere fra Mybodyandmind. Jeg gemmer dog dine oplysninger som dokumentation i minimum 2 år.

Du kan også til enhver tid vælge, at ændre dine oplysninger og fx tilføje en anden mailadresse på linket i hver eneste mail.

Skema inden behandling

Når vi har lavet en aftale om behandling, får du et skema tilsendt som du bedes udfylde og medbringe ved første behandling.

Skemaet benyttes til afklaring i forhold til behandlingsbehov og du bedes ligeledes give dit samtykke til behandling, opbevaring af oplysninger og hvorvidt du ønsker, at jeg kontakter dig.

Skemaet må ikke sendes retur på mail af hensyn til datasikkerhed.

Opbevaring af skema og journal

Jeg opbevarer naturligvis alle oplysninger fortroligt og aflåst efter gældende regler (GDPR). Journal-noter kan gemmes i op til 2 år efter sidste behandling. Dette primært i forhold til, at du/I har mulighed for at følge op på behandlingen uden, at starte helt forfra.

Skema slettes ca 2 år efter

Mybodyandmind er ikke forpligtet til at gemme journalen efter endt behandling, hvis jeg ikke hører fra dig/jer, men som udgangspunkt opbevares din journal i ca. 2 år.

Der tages ikke backup eller gemmes en kopi af journalen i tilfælde af brand. Dog gemmes en kopi af samtykkeerklæring og kontaktoplysninger som dokumentation til internt brug.

Du har mulighed for, at få besked før jeg sletter din journal og øvrige oplysninger,  hvis du har givet mig tilladelse til dette. Og jeg opbevarer gerne dine oplysninger længere efter aftale.

Kontakt via sms, telefon eller mail

Jeg gemmer dine kontaktoplysninger og i nogle tilfælde også vores sms- samt mailkorrespondance, da jeg synes det er god service, at jeg kan huske dig og hvad vi har talt om. Men alt er selvfølgelig fortroligt og jeg er den eneste med adgang til min telefon og pc.

Ved tilmelding til events, hold o.lign.

Jeg gemmer dine kontaktoplysninger og i nogle tilfælde også vores sms- samt mailkorrespondance samt dokumentation for betalinger, men hvis du ønsker, at modtage invitation til andre events, tips, øvelser og lignende skal du aktivt give tilladelse til, at jeg må sende det til dig. Fx ved at tilmelde dig hér:

Ja tak, send mig gerne mails

Kalenderaftaler, betalinger m.m.

Jeg gemmer vores kalenderaftaler og dokumentation for betaling i 5 år af hensyn til regnskabet.

Men alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt og personfølsomme oplysninger deles ikke med 3. part uden dit/klientens samtykke.