Tænker du også - hvad siger de andre og hvad oplever de efter behandlingen?

Jeg har her på siden samlet nogle af de tilbagemeldinger og historier, som jeg har fået lov at dele.

Jeg er meget taknemmelig for al feedback og det varmer mit hjerte, at se hvordan den blide behandling får både baby, børn og voksne til, at finde ro midt i kaos og når nervesystemet og kroppen slipper stress og spændinger, så vi kan leve - ikke kun overleve.

Kommentarer som "du har godt nok lært mig meget om mig selv" eller "jeg har ikke været så afslappet i meget meget lang tid" får mig også til at smile. For ikke at tale om de forældre der oplever, at de har fået en helt anden baby med hjem - ville gerne dele alle historier, men her er et par stykker...

Heidi slap for en stress-sygemelding

Heidi valgte i stedet for lægens stress-sygemelding, at give kroppen 3 behandlinger op til sommerferien og kom tilbage fra ferie uden stresssymptomer.

Heidi undgik en stress-sygemelding

Arthur havde ondt i maven, men mor Rikke ville ikke bruge movicol eller lactulose

Mange babyer får movicol eller lactulose på grund af forstoppelse, men Arthurs mor ville finde årsagen istedet og det viste sig, at hans mave var påvirket af den medicin som mor fik under graviditeten.

Fik du medicin under graviditeten?

Trykkammer hjalp på Mads' Hortons hovedpine

En uge i juni ændrede Mads liv sig fra 3-4 daglige migræne anfald til ingen. Det var Mads' egen fornemmelse, at hans migræneanfald kom, fordi hjernen manglede ilt. Hør her interview med Mads efter 10 behandlinger.

Trykkammer hjalp på Mads Hortons hovedpine

Stressen gav slip i kroppen, fortæller Christina

Vi kan tale om og ændre dårlige tankemønstre. Og vi kan arbejde med følelserne. Men kroppen husker. Og ofte slipper stressen først rigtigt, når kroppen giver slip.

Stressen gav slip i kroppen
Annelise brækkede kæben og fik hjernerystelse - nu cykler hun igen x151

Annelise brækkede kæben og ryggen, men undgik endnu en operation

Annelise brækkede kæben da hun kørte galt på cyklen og troede, at hun enten skulle opereres igen eller leve med et skævt bid, men efter vi fik løsnet kraniet og kroppen, fandt kæben ro og Annelises bid blev helt lige og fint igen.

Annelise brækkede kæben men undgik endnu en operation

Nogle vælger massage, jeg vælger Kranio-Sakral Terapi

Gitte fortæller her hvorfor hun med jævne mellemrum benytter kranio-sakral terapi i stedet for massage.

Nogle vælger massage, jeg vælger Kranio-Sakral Terapi

Liva fik KST på Skejby sygehus efter hjernesvulst

Liva er 2,5 år og indlagt på børneintensivt afsnit efter flere operationer i hjernen. Jeg har fået lov at dele historien om mit møde med Liva.

KST på Skejby sygehus efter hjernesvulst

Når kroppen flyver højt og lander dybt

Den anden dag var jeg ude og flyve sammen med en klient. Hun havde alt for travlt og alt for meget uro indeni lige pt. Altså alt for meget til, at hun ville kunne slappe af og få nok ud af behandlingen.

Ned i Grand Canyons dybe dal

Troede ikke det var muligt, fortæller Tina

Efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille".

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud. Tina fortæller her sin historie..

Troede ikke det var muligt