Mange babyer og børn har stor glæde af Kranio-Sakral Terapi, men ved du hvorfor eller hvornår du skal vælge KST/denne behandling til din baby?

Jeg behandler mest nyfødte babyer men også større børn med uro, hovedpine og koncentrationsbesvær

Kranio-Sakral Terapi er en dejlig blid behandling især til nyfødte babyer og sensitive børn

Hvis du har mistanke om, at din nyfødte baby har udfordringer med maven, har svært ved at få fat ved brystet eller spænder i kroppen, så lyt til dit moderlige instinkt.

Jeg møder mange forældre som først har prøvet med movicol eller lactulose for forstoppelse eller har fået at vide, at det "bare" er kolik.

Eller forældre som egentlig havde en mistanke om spændinger, men som ikke fik det undersøgt tidligt og nu er kraniet blevet skævt og hele familien er påvirket efter flere uger med dårlig søvn.

Kranio-Sakral Terapi er så blid en behandling og jo før du får din baby tjekket, jo større chance er der for en god start på livet og en dejlig barsel for alle parter.

Jeg kan derfor kun anbefale, at du ringer/skriver, hvis du har en mistanke om noget. Lad os få en uforpligtende snak om hvad du/I oplever og om det måske er noget jeg kan hjælpe med.

Disclaimer: Jeg sælger ikke medicin men jeg deler gerne min viden i forhold til nogle grundlæggende kosttilskud, som er vigtige for dit barns udvikling, hjerne og immunsystem.

Hvornår og hvorfor skal jeg vælge Kranio-Sakral Terapi til mit barn?

Hvis du kan svare ja til en eller flere af følgende punkter, så er denne behandling måske noget for din baby eller dit barn.

Nogle gange er det tydeligt, at nakken er spændt og måske har din baby en favoritside eller ligger lidt som en "banan". Andre gange er der bare en uforklarlig uro, en følelse af, at den lille har ondt i maven eller måske problemer med at sutte/spise.

Ved lidt større børn kan det være mistanke om ADHD eller hyperaktivitet samt uro og svært ved at sove eller koncentrere sig.

Jeg hjælper en del børn i start skole-alderen med hovedpine, koncentrationsproblemer, udfordringer med synet samt skæren tænder og naturligvis spændinger. Men jeg ser flest babyer og det bedste er også, at få fat i problemerne mens de er helt små.

Jeg har her listet nogle af de problemer jeg oftest møder og hjælper med...

Mit barn har fået en favoritside og begyndende skævt baghoved

Mit barn sover dårligt og virker uroligt

Mit barn har ondt i maven eller kolik/ forstoppelse

Mit barn har svært ved, at få fat på brystet og måske for kort tungebånd

Mit barn er ikke glad for, at ligge på maven og virker spændt i nakken

Hvordan foregår en behandling?

På videoen her kan du se hvordan en behandling kan foregår. Jeg har også forsøgt at beskrive det lidt nærmere, selvom to behandlinger jo sjældent er helt ens. Se mere på linket her nedenfor.

Hvad koster en behandling?

Du læse mere om priser og mine anbefalinger i forhold til tidsrum og valg af behandling på linket her

Hvorfor Mybodyandmind?

Det er vigtigt, at finde den rigtige behandlingsform og to behandlere er sjældent ens. Derfor spørg du sikkert med rette, hvorfor du skal vælge Kranio-Sakral Terapi og hvorfor lige vælge Mybodyandmind?

Jeg har samlet nogle blog-indlæg her, hvis du har lyst til at vide mere...

Spændinger stresser også børn - derfor skal du vælge Kranio-Sakral Terapi

Mange babyer og børn og stor glæde af Kranio-Sakral Terapi men ved du hvorfor du skal vælge KST til din baby?

Spændinger stresser også børn

Kan en baby have hovedpine?

Jeg møder flere babyer med hvad jeg vil kalde ondt i hovedet, men det behøver ikke være synligt - altså med fladt baghoved, skævt kranie eller en låst nakke.

Kan en baby have hovedpine?

Reflux, gylp og sure opstød

Hvis mavemunden ikke lukker tæt, så maden kommer op igen eller hvis dit barn ikke får ordenligt fat ved brystet og dermed sluger en masse luft, så kan det give problemer. Ofte handler det om spændinger.

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Ønsker du en behandling til dit barn eller din baby?

Så ring og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe hvis jeg kan!

Ønsker du en behandling til dit barn eller din baby?

Så ring og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe hvis jeg kan!

I stedet for medicin

Denne lille historie om Lucas der er tvilling og lige fra fødslen bare var anderledes end sin bror, er ikke enestående. Jeg har hjulpet flere men her har du link til en historie om Lucas der fik hjælp af Kranio-Sakral Terapeut Trine Rosenberg.

Er dit barns mave på en hård opgave?

Rigtigt mange små maver har svært ved slippe sit indhold. Børn med forstoppelse er desværre langt fra ualmindeligt. Salget af afføringsmidler til børn taler sit eget tydelige sprog, men de er ikke vejen frem.

Stress i familien kan også påvirke børnene

Stress påvirker ikke kun den stressramte. Hvis børn mærker spændinger i deres omgivelser vil hver en lille celle i deres krop forsøge, at tilpasse sig til situationen. Det centrale nervesystem påvirkes og immunforsvaret svækkes. På samme måde vil det ofte have en positiv indvirkning på hele familien, når den stressramte får ro og overskud igen.