Mor-Baby behandlingerne har givet Helle mere overskud som mor

Helle var mere stresset og presset efter fødslen end hun selv var klar over - men nu er overskuddet til at håndtere hverdagens udfordringer med to børn blevet meget større, fortæller Helle

Det er ofte først bagefter.

Når der kommer mere ro på nervesystemet.

At vi kan se hvor pressede og stressede vi var, da vi stod midt i kaos.

Det var ren og skær overlevelse. Jeg gik bare og ventede på at næste konflikt skulle opstå, fortæller Helle der beskriver de første 3 måneder efter fødslen som rent kaos.

Konflikter.

En følelse af kaos indeni.

Og på ingen måde den der overvældende taknemmelighed, som man går og drømmer om som nybagt mor.

Det var sådan Helle beskrev følelsen, da vi mødtes.

Hun kom egentlig i klinikken fordi storesøster 3 år tidligere havde haft glæde af behandling med Kranio-Sakral Tearpi.

Så da Benjamin var stjernekigger og havde lidt svært ved at få fat på brystet samt virkede spændt i nakken, tænkte hun at det var en god ide at få ham tjekket.

Amningen blev bedre og gled fint allerede efter første behandling og Benjamin virkede glad og tilpas det meste af tiden.

Men Helles nervesystem var ikke helt i ro.

Når den store skulle puttes eller i børnehave, opstod der ofte konflikter og den dårlige samvittighed fyldte indeni.

Vi aftalte derfor at prøve med en mor-baby behandling. Hvilket viste sig at være den helt rigtige beslutning.

Ja, jeg gik faktisk og ledte efter den der følelse af kaos, efter første behandling. For jeg forstod ikke rigtig hvor den var blevet af, fortæller Helle.

Jeg tager hatten af for Helle der midt i kaos og med to små børn indså, at hun havde brug for at tage sig kærligt af sig selv.

Så hun kunne være en en meget bedre og gladere mor.

Hør interviewet hvor Helle fortæller om tiden før og efter og hvordan hun mærker, at der er kommet mere ro på hendes nervesystem i podcasten "Fra stress og kaos med to børn til mere overskud - interview med Helle" (udgivet 18.02.24).

Helle fortæller åbent og ærligt om det kaos og de følelser der lå som en stor tung dyne og prægede de første måneder efter Benjamin blev født. Og hvordan hun mærker en forskel efter et forløb med mor-baby behandlinger, hvor der kommet ro indeni og langt større overskud.

Fra stress og kaos med to børn til mere overskud – Interview med Helle

Med en mor-baby behandling kigger vi i højere grad på helheden og hvordan vi kan hjælpe mor og babys nervesystem til at finde mere ro.

Det er altså både et tjek af baby og hjælp til ammeudfordringer, søvnproblemer, favoritside og spændinger. Men i forhold til en ren baby-behandling, så kigger vi i langt højere grad også på hvordan mor og barn påvirker hinanden og hvordan mor har det.

Er der fx sket noget under graviditeten eller fødslen, så kan det have sat sig i nervesystemet hos både mor og barn.

Har mor været stresset før, under eller efter fødslen, kan det også være rigtig godt at få forløst den stress, så både mor og barn kan få ro på nervesystemet.

Eller hvis mor går med følelser, smerter og ubehag som ikke har fået "luft eller plads", så kan det også være årsag til søvnproblemer, uforklarlig uro og utrøstelig gråd.

Derfor opnår vi ofte også langt større resultater med en mor-baby behandling.

Når vi kigger på helheden, er det naturligvis heller ikke kun den yngste baby og mor, der er i spil.

Selvom Helle kom med Benjamin på 3 måneder, så var storesøster på 3 år også en stor del af den proces, vi arbejdede med. Og det var i høj grad der, at Helle oplevede øjeblikkelige resultater. For med en selvstændig datter på 3 år, er det meget nemt at blive udfordret og testet som mor.

Det fortæller Helle mere om i podcasten "Fra stress og kaos med to børn til mere overskud - interview med Helle".

Du kan finde og lytte til alle podcast fra Mybodyandmind her...

Hvis baby ikke vil amme, har svært ved at få fat eller ligger uroligt ved brystet?

De fleste oplever at amningen bliver god eller bedre når deres baby får ro på nervesystemet og den lille krop får hjælp til at slippe spændinger i nakke, mund, mave m.m. der kan gøre det svært at sutte eller ligge afslappet ved brystet.

Hvad gør man hvis baby ikke vil amme, har svært ved at få fat eller ligger uroligt ved brystet?

Har din baby en favoritside eller begyndende skævt eller fladt baghoved?

Hvis dit nyfødte barn er god til at holde hovedet selv, helst vil kigge til den ene side eller er begyndt at få et fladt baghoved, så er det rigtig godt at få tjekket kraniet, nakken og spændinger ned gennem kroppen.

Har din baby en favoritside eller begyndende skævt eller fladt baghoved?

KST har virkelig hjulpet vores børn, fortæller Mette

Mette fortæller her hvordan det faktisk var børnekiropraktorens anbefaling at kontakte mig, for hun troede ikke selv på Kranio-Sakral Terapi. Men da Malthes lille krop ikke kunne slippe spændingerne, ændrede Mette syn på den blide behandling.

Troede KST var noget hokus pokus men Panilla har virkelig hjulpet vores børn

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.