Skip to content

En god start og en god barsel - mor & baby behandling

Få begge en god søvn...

P.S. Du må godt amme undervejs i behandlingen

Sådan foregår en behandling

Vælger du, at købe et "mor og baby klippekort" så er det både dig og din baby der får behandling - nogle gange på samme tid og altid efter hvad jeres behov lige er!

En sådan behandling er derfor meget forskellig fra gang til gang.

Måske har du lænde- eller bækkensmerter en dag, hvor din baby har brug for, at få løsnet maven. Eller måske har I begge nakke og skulder spændinger eller brug for, at finde indre ro, så I kan få en bedre søvn begge to.

Vi tager udgangspunkt i jeres behov og tilpasser behandlingen. Og er du så heldig, at den lille sover en dag - så udnytter vi roen, så du også kan geare helt ned og blive løsnet godt og grundigt.

Med andre ord - det er jeres tid og jeg vil gøre hvad jeg kan for, at I får mest muligt ud af den hver gang!

Den perfekte barselsgave

Giv mor og baby den perfekte gave med forkælelse og kærlig blid behandling der ofte giver hele familien en bedre søvn og en roligere start på livet for den lille ny.

Mor barn - babybehandling - Mybodyandmind x151

Pris: 3 stk. for 1995,-

Prisen pr. klip (1 time) er således 665,-

Alternativt kan du naturligvis også booke en børne- og/eller voksenbehandlinng separat. Men hér får I mulighed for, at slå det sammen og dele timen op efter behov, så I begge kan få behandling.

Klippekortet tager udgangspunkt i dig som nybagt mor og din baby og skal benyttes indenfor dit barns første 0-9 måneder.

Se mere under priser

Fik du medicin?

Mange babyer får movicol selvom der både er gode naturlige behandlingsmuligheder og selvom der kan være helt andre grunde til uro hos den lille eller ondt i maven. Læs her om Arthur der fik KST...

Fik du medicin under graviditeten?

Spændinger stresser også børn

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Søvnen er det vigtigste

Vi har brug for søvn, men hvis kroppen ikke kan finde ro og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, må vi kigge på hvad der stresser kroppen.

Med en lille ny i familien er der flere ting der spiller ind. Men når vi får sovet har vi altid mere overskud.

Søvnen er det vigtigste
Scroll To Top