Skip to content

Har du også søvnproblemer eller føler du dig stresset?

Tid til en pause eller tæt på en sygemelding?

Oplever du stress, uro og dårlig søvn og søger du en naturlig behandling uden medicin?

Der er nogle ting her i livet vi ikke kan "tvinge" igennem og det kan være mega frustrerende.

Hvis du har udfordringer med at sove, så ved du sikkert, at det ikke hjælper jo mere du prøver. Det samme gælder stress og uro indeni. Jo mere vi anstrenger os, jo mere uro opstår der indeni og jo mere stressede bliver vi.

Men det fantastiske er, at når nervesystemet finder ro. Når du giver slip. Og bogstavelig talt lader dig "falde" i søvn, så lykkes det.

Jeg arbejder med den indre ro, den indre balance og ikke mindst minimering af stress på en helt naturlig måde. Gennem øvelser, blid behandling og eventuelt naturlige kosttilskud, arbejder vi med din krop, din psyke og din indre balance, så du igen kan finde ro og sove godt.

Din krop kan nemlig meget nemt være fanget i et ondt loop, hvor den ikke er istand til, at finde ro og falde i søvn af sig selv.

Indre balance

Når der er indre balance kan kroppen bedre finde ro. Måske kender du det. Jo bedre du har det jo nemmere er det fx at meditere eller holde balancen.

Afslappet

Når kroppen er afslappet er det ikke sikkert du behøver en ny seng, ny pude, total stilhed og alle de andre ting, som du måske har forsøgt dig med.

Indre ro

Når nervesystemet ikke er i alarmberedskab, kan du sove roligt og trygt uden at skære tænder, køre rundt i sengen eller vågne flere gange hver nat.

Jeg har samlet gode råd og viden om søvn, uro og stress på disse sider:

Hvor er den søvn-knap når man har brug for den?

Jeg hjælper mange med, at opnå en bedre søvn. Men dårlig søvn eller søvnproblemer handler ikke blot om, at sove dårligt. Du kan fx godt sove meget og stadig være træt eller energiforladt når du vågner.

3 typer af søvnproblemer

Søvnen er det vigtigste

Vi har brug for søvn, men hvis kroppen ikke kan finde ro og nervesystemet ikke kommer ned i det afslappede stadie, må vi kigge på hvad der stresser kroppen.

Søvnen er det vigtigste

Kører dine tanker også i ring?

Tankemylder er ofte et problem, hvis kraniet er spændt. Det er som om tankerne ikke kan komme ud, men kører i ring inde i hovedet. Kender du det?

Kører dine tanker også i ring?

Spændinger stresser også børn

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Skærer du tænder eller tygger du skævt

Mange sover uroligt og ligger og skærer tænder om natten. Det gælder både børn og voksne. Det kan ødelægge dine tænder og give dig hovedpine, men det er ikke sikkert, at du behøver bøjle, operation eller bideskinne.

Skærer du tænder eller tygger du skævt?

Troede ikke det var muligt

Men efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille".

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud. Tina fortæller her sin historie..

Troede ikke det var muligt
Scroll To Top