En Trykkammer behandling er en times ro hvor du får mest muligt ilt til hjernen og hver en celle i din krop

Sådan foregår en behandling med Trykkammer (Hyperbaric Oxygen / HBOT)

Sådan foregår en baby-behandling med Trykkammer

Hvis dit barn har været udsat for iltmangel under fødslen eller der er mistanke om en hjerneskade, så kan du modtage Trykkammer behandling sammen med dit barn/din baby.

Det foregår ved, at du ligger med din baby på brystet eller ved siden af dig. Gerne mens du ammer liggende eller I nupper en lur.

Ligesom hvis man skal ud og flyve, så kræver det, at du hjælper dit barn med at udligne trykket i ørene. Det er dog kun de første og de sidste 5 minutter. Resten af tiden kan I slappe af. Det er dog ikke muligt at sidde eller stå op i kammeret.

Sådan foregår en børne-behandling med Trykkammer

Børn må gerne modtage behandling i Trykkammeret og der er rigtig gode erfaringer med denne behandling bl.a. til autistiske børn. Kammeret vi har egner sig dog ikke til, at en voksen og et større barn ligger der samtidig. Barnet skal derfor selv kunne ligge i kammeret i ca. 1 time.

Sådan foregår en voksen behandling med Trykkammer

En Trykkammerbehandling er utrolig afslappende og behagelig, når man først lige ser bort fra, at man skal ligge i et "rør".

De første og sidste 5 minutter skal du udligne trykket, lidt ligesom når du skal ud og flyve. Resten af tiden kan du slappe af med musik i ørene (medbring selv hovedtelefoner og evt. musik på telefonen) eller du kan meditere eller tage en lur.

Behandlingen tager ca. 1 time og de fleste falder i søvn.

Du ligger fuldt påklædt og eventuelt med et lille tæppe over. Du er også velkommen til at medbringe din hovedpude.