Trykkammer og Kranio-Sakral Terapi gav Lars overskud til både golf og græsplænen

Lars havde prøvet meget, både medicin og alternativ behanding, men sov dårligt, havde ingen energi, ondt i hele kroppen og hovedpine næsten hver dag, indtil han fik ekstra ilt til hjernen

Lars havde ikke givet op.

Men efter lang tid med dårlig søvn, ingen energi, ondt i hele kroppen og hovedpine næsten hver dag.

Måtte der gerne ske noget.

Helt ærligt. Jeg troede ikke rigtig på det i starten. Jeg havde prøvet så meget men det var heller ikke til at holde ud, at ha' ondt hele tiden og ikke kunne slå græsset uden pause.

Jeg sov elendigt, havde ingen energi, ondt i hele kroppen og hovedpine næsten hver dag.

Jeg var faktisk bange, for det var som om, at min krop var ved at lukke ned, fortæller Lars.

Efter et intensivt forløb med Kranio-Sakral Terapi og Trykkammer behandlinger, var der lys forude.

Lars kunne nu både slå græs og spille golf samme dag.

Men det er ikke det eneste, siger han.

Før var jeg oppe mange gange hver nat, nu er det måske én gang. Før vågnede jeg med hovedpine næsten hver morgen, nu er der flere uger hvor jeg slet ikke har hovedpine.

Og før havde jeg jo ondt over det hele, nu mærker jeg varmen i hele kroppen og mit humør er også blevet meget bedre.

Med til historien hører, at Lars ret hurtigt mærkede bedring i forhold til hovedpinen, humøret og søvnen med Kranio-Sakral Terapi. Han var dog lidt mere skeptisk i forhold til om Trykkammeret nu også skulle kunne gøre en forskel.

Nu kan jeg jo aldrig garantere noget, men Lars indvilgede i at give det et ordenligt forsøg og fik et længere forløb med Trykkammer, som er det eksperterne anbefaler og som Lars fortæller.

Da jeg fik 5 behandlinger i Trykkammeret i samme uge kunne jeg virkelig mærke, at der skete noget og jeg fik meget mere energi og overskud.

Hvor mange behandlinger skal man have i Trykkammeret for at det virker?

Det spørgsmål får jeg tit.

Nogle prøver det en enkelt gang og det er fint i forhold til at se hvad det er. Det kan også være rigtig effektivt, hvis du fx har været i haven og overanstrengt ryggen eller har hovedpine. Der oplever jeg selv, at én behandling kan være nok.

Men som jeg ser det, så har kroppen brug for ilt og næring for at heale og hvis der er tale om skader eller en krop der har været træt og stresset længe, så skal der ofte mere til.

Hvis vi kun tager en enkelt behandling i Trykkammeret svarer det lidt til, hvis vi spiste sundt og dyrkede motion en dag eller to. Det er sjældent nok, hvis vi vil tabe os, men en rigtig god start og kan give energien til at fortsætte.

Det erfarede Lars også og sagde derfor smilende:

Jeg er glad for, at jeg blev ved!

Har du spørgsmål eller ønsker du også at prøve om Trykkammer behandlinger eller Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til, at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Ring/sms til 30285953

Stiv i kroppen når du går?

Jeg kan ikke garantere, at du undgår demens, men hvis du også tænker, at det er forsøget værd at forebygge, så er her et par ting du kan være opmærksom på.

Stivhed i kroppen kan være tegn på din hjerne degenererer

Hjalp på Hortons hovedpine

Trykkammer behandling hjalp på Mads' Hortons hovedpine fra 3-4 anfald dagligt til ingen...

Trykkammer hjalp på Mads' Hortons hovedpine

Sådan foregår Tryk-kammer

Du kan se video inde fra Trykkammeret og læse mere om en behandling med Trykkammer her, også kaldet HBOT

Sådan foregår en behandling med Trykkammer

2 Comments

 1. Widar Karpinski den marts 9, 2022 kl. 8:51 am

  Hej
  Jeg er overlever af dels en virkelig emotionelt traumatiserende barndom samt en voldsom trafikulykke i start 90’erne. Jeg mener selv, at jeg har kompleks PTSD pga dette. Min krop er helt lagt ned med stressfølelse og udmattelse, svimmelhed og ømme stive muskler, der trods yoga kun kortvarigt slipper.
  Jeg har igår fået information om, at man i Israel bruger HBOT behandlingen med succes til fx krigsveteraner. Hvilket giver håb, da jeg gennem 20 år har forsøgt at hjælpe min krop til at fungere igen på mange forskellige måder. Trods denne indsats står jeg stadig tilbage med en følelse af en let faldende stress-tolerance, som ikke er særlig høj i forvejen. Selv i forhold til ting, jeg godt kan lide at lave.
  Jeg bor i København og har ikke mulighed for at tage til Holstebro, så mange gange, som et forløb ville kræve. Har du kendskab til, om der findes behandlere, der tilbyder HBOT behandling på Sjælland?

  • Panilla (Lene Kamilla) den marts 9, 2022 kl. 9:29 am

   Hej Widar og tak for dit spørgsmål

   Dejligt du har fundet vej til og information om HBOT/Trykkammer. Det lyder som en rigtig god ide at give det et seriøst forsøg og fornemmer også at det måske kunne være en god ide at kombinere med en afstressende behandling (fx Kranio-Sakral Terapi hvis du ikke har prøvet det) i forhold til stress, svimmelhed og ømme stive muskler.

   Ofte oplever jeg at når kroppen er stresset, så spænder det hele op igen. Så godt af få ro på nervesystemet også.

   Mig bekendt skulle der være kommet et kammer på Sjælland også. Men dette har været det eneste i Danmark og jeg har desværre ikke deres navn/link. Jeg har klinik i Horsens og ikke Holstebro. Der er lidt kortere vej, men ved godt der er lidt langt til Jylland, selvom jeg har haft besøg af flere der er kørt fra København 🙂 (Adressen er Vedbæksvænget 48, 8700 Horsens)

   Håber du finder dem.
   De bedste hilsner
   Panilla

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.