Blid behandling af maven hjælper ikke bare på irriteret tyktarm og fordøjelses-problemer, men ofte også på stress og smerter i ryggen

Jeg arbejder ofte med maven og det er der mange gode grunde til.

Men jeg oplever, at maven ofte er lidt overset.

Selvom maven, vores tarmsystem og vores organer gemmer på mange ubalancer.

Dårlig mave, irriteret tyktarm og en fordøjelse der ikke helt fungerer kan ikke blot skyldes stress men også stresse hjernen.

Samtidig møder jeg rigtig mange med hold i ryggen, smerter i lænden, rygproblemer og stress, som forsvinder eller bliver væsentlig bedre når vi arbejder med spændinger, arvæv og ubalancer i maven.

Det er med andre ord rigtig godt at kigge på helheden. Når vores indre balance er god, så har vi det også meget bedre og uden spændinger og ubalancer i maven, så vil din mave typisk være mindre oppustet og du vil optage næring fra maden bedre.

Hjælp dine gode tarmbakterier

Vidste du, at dit overskud og gode humør blandt andet afhænger af, hvordan dine tarmbakterier har det?

Når du sørger for de rigtige fibre til de gode bakterier i din tarm sørger du dermed ikke blot for, at din mave fungerer og du kan optage næring, men også for dit overskud og gode humør.

Find balancen og en god holdning

Vidste du, at din holdning har indflydelse på rigtig mange ting herunder spændinger hele vejen op gennem kroppen men også din fordøjelse?

Du kan med andre ord minimere stress og rygproblemer samt hjælpe din tarm og din fordøjelse, hvis du arbejder rigtigt med din holdning og balancen.

Få ro på dit nervesystem

Vidste du, at så længde dit nervesystem er i alarmberedskab, så påvirker det din fordøjelse og holder dig i et negativt "loop"?

Det er derfor vigtigt, at arbejde med den indre ro samtidig med, at du arbejder med de andre problemer eller symptomer.

Jeg har her samlet lidt mere om holdning, maven og det der stresser

Har du fået undersøgt eller behandlet maven?

Spændinger i maven bliver ofte overset selvom det er muligt blidt, at løsne disse og det kan få kæmpe stor betydning på fx ryg- og fordøjelsesproblemer.

Maven - den måske mest oversete årsag

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Her er 4 gode grunde til, at arbejde med din holdning. Vidste du fx, at du ved at ændre din kropsholdning kan minimere mængden af stresshormon i kroppen?

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Træt af topmave og ekstra kilo?

Der er ikke tale om en suppekur. Eller en slankepille. Og jeg kan ikke love, at du taber dig. Men der er 3 grunde til, at KST kan virke lidt som en slankekur

Træt af topmave og ekstra kilo

Ved du om dine ben er lige lange?

Hvis begge ben kan nå jorden. Hvad er så problemet? Uens benlængde giver rigtig mange problemer hele vejen op i kraniet.

Ved du om dine ben er lige lange?

Sure opstød, halsbrand eller reflux?

Vidste du, at det kan skyldes spændinger i brystkassen, der forhindrer overgangen mellem spiserøret og mavesækken i at lukke tæt?

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Spændinger stresser også børn

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?

Har du spørgsmål eller ønsker du, at booke tid til en behandling?