Blid behandling af maven hjælper ikke bare på irriteret tyktarm og fordøjelses-problemer, men ofte også på stress og smerter i ryggen

Jeg arbejder ofte med maven og organmassage, som en naturlig del af behandlingen og det er der mange gode grunde til.

Dårlig mave, irriteret tyktarm og en fordøjelse der ikke helt fungerer kan ikke blot skyldes stress men også stresse hjernen.

Samtidig møder jeg rigtig mange med hold i ryggen, smerter i lænden, rygproblemer og stress, som viser sig, at have spændinger, arvæv og ubalancer i maven.

Det er med andre ord rigtig godt at kigge på helheden og maven, vores tarmsystem og vores organer gemmer ofte på ubalancer og spændinger.

Jeg oplever fx, at mange føler sig mindre oppustet og kroppen renser ud, når vi får løsnet op og skabt en bedre balance omkring tarm og øvrige organer.

Hvor godt har dine tarm-bakterier det?

Som jeg nævner i videoen her, så har jeg erfaret hvor vigtigt det er, at hjælpe de gode tarmbakterier.

Vidste du, at dit overskud og gode humør kan være et udtryk for hvordan dine tarmbakterier har det?

Hvordan er din balance og holdning?

Vidste du, at din holdning har indflydelse på rigtig mange ting herunder spændinger hele vejen op gennem kroppen?

Hvis din balance eller holdning ikke er god, så kan det give spændinger blandt andet i maven og påvirke din fordøjelse.

Er der ro på dit nerve-system?

Vidste du, at hvis dit nervesystem er i alarmberedskab, så påvirker det din fordøjelse?

Mange har fokus på, at løsne spændinger og det er også vigtigt, men med Kranio-Sakral Terapien arbejdes der samtidig med den indre ro og vagus-nerven, som styrer fordøjelsen.

Jeg har her samlet lidt mere info om nogle af de ting der kan være relevant at kigge på, hvis du oplever stress, irritabel tyktarm, oppustethed eller rygsmerter

Har du fået undersøgt eller behandlet maven?

Spændinger i maven bliver ofte overset selvom det er muligt blidt, at løsne disse og det kan få kæmpe stor betydning på fx ryg- og fordøjelsesproblemer.

Maven - den måske mest oversete årsag

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Her er 4 gode grunde til, at arbejde med din holdning. Vidste du fx, at du ved at ændre din kropsholdning kan minimere mængden af stresshormon i kroppen?

Tjek om din kropsholdning gør dig stresset

Træt af topmave og ekstra kilo?

Der er ikke tale om en suppekur. Eller en slankepille. Og jeg kan ikke love, at du taber dig. Men der er 3 grunde til, at KST kan virke lidt som en slankekur

Træt af topmave og ekstra kilo

Ved du om dine ben er lige lange?

Hvis begge ben kan nå jorden. Hvad er så problemet? Uens benlængde giver rigtig mange problemer hele vejen op i kraniet.

Ved du om dine ben er lige lange?

Sure opstød, halsbrand eller reflux?

Vidste du, at det kan skyldes spændinger i brystkassen, der forhindrer overgangen mellem spiserøret og mavesækken i at lukke tæt?

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Spændinger stresser også børn

En svensk undersøgelse har vist, at ca. 80 % fødes med det der svarer til et piskesmæld. Heraf retter kun cirka halvdelen sig selv. Men hvad med resten?

Spændinger stresser også børn