Har du altid fuld fart på?

Tager du heller ikke bilen til service?

Mange bruger behandlingen som en slags pit-stop. Et serviceeftersyn, hvor kroppen finder ro og får løsnet op for de spændinger der slider på "reservedelene".

For travlt til at læse denne korte tekst?

Bider du tænderne sammen og tror på, at du kan hvad du vil? Går du på arbejde, selvom du er (halv)syg? Og kan du umuligt se dig selv lave ingenting ret længe af gangen?

Det er en kunst, at finde balancen mellem at have travlt og presse kroppen for meget.

Nogle mennesker har så travlt, at de ikke mærker når kroppen siger fra. Før de pludselig en dag vågner på sygehuset efter et blackout.

Selvom du ikke mærker smerte eller søvnproblemer og føler du er fuld af energi, så kunne det godt ske, at din krop ville have godt af en lille "pause" engang imellem.

Faktisk bruger flere denne behandling som en slags "pusterum", hvor kroppen lige kommer helt ned i gear.

Du kan måske sammenligne det med et pit stop. En gennemgang af kroppen, hvor vi sammen sikrer, at alt kører som det skal. Får løsnet op for de spændinger der slider på "reservedelene". Og sikrer, at der kommer luft igennem alle rør, ikke mindst dem der forsyner hjernen med energi.

Kunne du måske trænge til sådan et tjek?

 

Det er når kroppen slapper af, at den fordøjer. Vores organer og fordøjelsessystem har med andre ord brug for, at vi ikke kører i højeste gear hele tiden.

Er kroppen anspændt og producerer den for meget stress-hormon, kan det  f.eks. opleves som et højt energiniveau, uro i kroppen, en kort, urolig eller overfladisk søvn samt utålmodighed o. lign.

Med denne afstressende behandling har du mulighed for, at finde den indre ro som kan være svær at opnå, hvis kroppen er anspændt og stresset. Mange oplever behandlingen, som en dyb meditation og ren afslapning. En tilstand der med fordel kan bruges som kroppens frirum og gentages efter behov.

Vidste du, at en stærk vilje og stor hjerneaktivitet, kan sætte sig som spændinger i kraniet?

Spændinger der gør, at kroppen ikke fungerer optimalt. Og fungerer den ikke optimalt, har vi blandt andet svært ved, at geare ned og slappe af, fordi kroppen ikke kan finde ro.

 

Der er et gammelt Zen-ordsprog der siger – ”Du vil have godt af, at meditere 20 minutter hver dag, undtagen hvis du har for travlt, så bør du meditere en time.”

Kranio-sakral terapi får ligesom meditation kroppen til, at slappe helt af og finde indre ro. Desuden er det gennem behandlingen muligt at løsne op for spændinger og skævheder der påvirker det centrale nervesystem og sætter kroppen på overarbejde.

Giv mig et kald eller send en sms, hvis du kunne tænke dig et frirum eller en kort pause i hverdagen. Det er en god investering i dit helbred.

Ring/sms til 30 28 59 53.

Se kontakt og find vej her!

Se her hvor du finder Mybodyandmind

Kontakt

Kæmper du..

Eller samarbejder du med din krop?

Hvorfor skal det være en kamp?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.