Træt af topmave og ekstra kilo?

Flere har spurgt, om KST kan øge vægttabet...

Kan KST hjælpe lidt som en slankekur?

Fjerne oppustethed. Give mere energi. Få en til at tabe sig. Du ved...

Her er 3 gode grunde til, at kranio-sakral terapi måske virker lidt som en slankekur

Der er ikke tale om en suppekur.

Eller en slankepille.

Og jeg kan ikke love, at du taber dig.

Det vil jeg gerne lige slå fast!

Men...

Der er faktisk en god forklaring på hvorfor flere taber sig eller føler maven ser slankere ud efter et behandlingsforløb.

1. Din fordøjelse forbedres.

Når din krop er stresset, anspændt eller ude af balance, så bruger kroppen energien på at ”stresse rundt” i stedet for, at fordøje maden du indtager. 

Det påvirker  naturligvis ikke kun fordøjelsen, men når din krop kommer ”ned” i det afslappende stadie som kaldes det parasympatiske nervesystem, så oplever mange, at der sker noget positivt med fordøjelsen og ikke mindst appetitten.

Når du giver slip på stress og spændinger, fordøjer du nemlig maden bedre. Ganske enkelt.

Samtidig arbejder jeg med dine tarme og organer samt den del af nervesystemet som styrer disse. Det har blandt andet indvirkning på fx hård mave, sure opstød og andre tarmproblemer, som også påvirker fordøjelsen.

Med andre ord, når din fordøjelse kommer til at fungere bedre, må det alt andet lige også være lettere at tabe sig.

2. Din mave slapper af - på den gode måde

Når maven og ryggen løsnes op er det som om, at tarme og organer bedre kan være der.

Det bliver samtidig lettere for dig, at indtage en ret og pæn holdning. Og med den rette holdning ser du ganske enkelt slankere ud.

Under forudsætning af, at du ikke spiser en masse som din mave ikke kan håndtere, så minimeres oppustethed meget ofte også.

Med andre ord så ser maven ofte slankere ud efter få behandlinger og hvad er mere motiverende end at opleve, at man allerede er godt på vej hvis man forsøger at tabe sig?

3. Du slipper af med ophobede affaldsstoffer.

Behandlingen sætter også gang i udrensningen. Du vil derfor kunne komme af med ophobede affaldsstoffer og eventuelle væskeophobninger, ikke bare på maven men flere steder rundt i kroppen.

Tunge hævede ben skyldes ofte et dårligt flow og spændinger i bækkenet. Ligesom hævede arme og hænder kan skyldes, at affaldsstoffer og væske ikke løber godt nok væk fra disse områder.

Med andre ord, når vi løsner op og skaber flow i kroppen, så renser vi også ud og de affaldsstoffer som ofte sætter sig i diverse fedtdepoter har lettere ved, at komme væk. Netop derfor er det også vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandling og mange går direkte på toilettet.

 

Sidst men ikke mindst så vil et bedre flow i kroppen helt naturligt også give dig følelsen af, at krop og sind er mere i balance og du får mere overskud og energi.

Måske gør det det også lettere, at gøre noget godt for sig selv uanset om det betyder en løbetur eller det, at lave en god sund morgenmad.

Ihvertfald oplever jeg, at behandlingen kan have en positiv indvirkning - også på vægttab. Men det kan naturligvis ikke stå alene. Håber dog, at du kunne bruge forklaringen.

Så hvis du føler dig stresset eller anspændt og har svært ved at holde den ønskede vægt eller tabe dig, så kan måske hjælpe, at arbejde med ovenstående.

Du er ihvertfald altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak - ring eller sms til 30285953.

Du kan også læse mere om behandling, holdtræning, vandreture og hvad jeg ellers tilbyder hér!

 

Din holdning gør dig stresset

Vidste du, at du ved at ændre din kropsholdning kan minimere mængden af stresshormon i kroppen? Få tjekket din holdning og kroppen igennem..

Din kropsholdning gør dig stresset

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Vidste du, at det kan skyldes spændinger i brystkassen, der forhindrer overgangen mellem spiserøret og mavesækken i at lukke tæt?

Sure opstød, halsbrand eller reflux

Kan man spise sig rask?

Vi kan ihvertfald gøre et forsøg ik? Indre balance handler naturligvis også om det vi spiser...

Kan man spise sig rask?

2 Comments

  1. Lars den juni 6, 2017 kl. 7:20 am

    Det er rigtig gode indlæg du kommer med og jeg kan godt bekræfte at efter min sidste behandling følte jeg mig så let at jeg egentlig gik på en blå sky.

    • Lene Kamilla Hansen den juni 7, 2017 kl. 5:43 am

      Tak Lars – altid dejligt med så levende/beskrivende tilbagemeldinger 🙂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.