Spørgsmål / Booking 30285953

Test din hjerne på 30 sekunder

Når du styrker din indre balance får du mere energi og overskud

Men hvis din indre balance er dårlig er det vigtigt, at styrke den med de rigtige øvelser og finde ud af hvad der har bragt kroppen ud af balance.

Vidste du, at dårlig balance dræner hjernen for energi og stresser dig ubevidst?

Måske er din hjerne på overarbejde.

Uden du ved det.

Din hjerne bruger nemlig mere energi end den har.

Eller mere end den burde.

Hvis din indre balance ikke er helt go'.

Mange tror, at det kun er når vi skal koncentrere os om nye ting eller svære ting, at hjernen arbejder på højtryk.

Men det kan den også gøre når du fx dyrker yoga, går en tur eller cykler - selvom du har gjort det 1000 gange før. Altså hvis din indre balance ikke er helt go'.

Mange går derfor rundt uden at vide, at de har udfordringer med den indre balance og oplever det måske primært som træthed, stress, køresyge og koncentrationsbesvær.

Denne video kommer egentlig fra et andet blog-indlæg. Se link nederst på siden her. Derfor henviser jeg i videoen til denne side.

Her er en TEST der viser om din indre balance er årsagen til, at din hjerne er på overarbejde

Det er rigtig godt, at arbejde med og styrke din indre balance.

Men først må du mo vide, om din indre balance er god

Du kan teste din indre balance på flere måder og jeg arbejder med flere test, herunder også en blodprøve som viser din fedtsyrebalance, som også er meget afgørende for dit helbred og kroppens evne til at heale.

Men her er en simpel lille test som du selv kan lave.

Kan du stå på ét ben med lukkede øjne i 30 sekunder?

Uden at være ved at vælte.

Denne test er meget simpel, men den giver dig en idé om hvorvidt du har en god indre balance eller hjernen er på "overarbejde" og du dermed skal bruge mere energi end nødvendigt ved helt almindelig ting som fx at gå.

Vigtigt tip: Du skal holde armene afslappet ned langs siden og benene må ikke røre hinanden. Prøv først på det ene ben og så det andet. Find balancen før du lukker øjnene.

Hvordan gik balance testen?

DET VAR NEMT: Hvis du kunne stå der med lukkede øjne i 30 sekunder og fint holde balancen, så døjer du sikkert heller ikke med rygproblemer eller kroniske spændinger og sandsynligheden for, at du føler dig fuld af energi og overskud er temmelig stor. Har jeg ret?

LIDT USIKKER: Hvis du føler dig lidt udfordret af øvelsen har du sandsynligvis en lille ubalance, som du måske ikke er klar over. Jeg oplever, at arbejdet med den indre balance kan gøre en kæmpe forskel efter bare kort tid. Fx kan jeg selv tydeligt mærke forskel på, om der er indre balance eller ej, hvis jeg vil stå på hovedet.

DET VAR SVÆRT: Hvis du følte dig udfordret eller måske endda blev lidt svimmel eller utilpas, så bør du helt sikkert få undersøgt din balance og få igangsat nogle øvelser der kan hjælpe dig. Måske oplever du også indimellem køresyge, træthed, koncentrationsproblemer eller smerter i fx ryggen, bækkenet eller hovedet?

Styrk din indre balance og få mere energi og overskud

Når vi arbejder med den indre balance, så kigger vi på den fra flere vinkler for at finde ud af hvad du har brug for:

 1. Hvad der styrker dig
 2. Hvad der svækker dig
 3. Hvad der kan være årsagen/årsagerne

Men kort fortalt, så kan kroppen være kommet ud af balance på flere måder.

Fx på celleplan. Det vil sige, at du måske går rundt med en mere eller mindre kronisk inflammation i kroppen som gør, at du fx har svært ved at heale efter en hjernerystelse eller din hjerne ikke har det fedtstof den har brug for.

Det kan også være dit tarmsystem der er gået i stå, som bevirker, at du fx ikke optager det du spiser optimalt eller du har fået en irritabel tyktarm.

Afhængig af hvad du har brug for, så kan vi arbejde med disse ting på flere måder fx i form af kosttilskud, trykkammer behandling og ikke mindst Kranio-Sakral Terapi der hjælper kroppen til at finde indre ro, slippe spændinger og rense ud.

Der kan også være tale om ubalance i form af en manglende koordinering mellem det indre øre, synet, følesansen og lillehjernen. Her benytter vi blandt andet små blide øvelser til at styrke forbindelsen.

Du er velkommen til at ringe/sms' til 30285953, hvis du ønsker en uforpligtende snak om hvordan jeg måske kan hjælpe dig.

Træn din indre balance

Det er super vigtigt, at træne balancen hvilket vi blandt andet arbejder med på "Afslappet søndag" og selvfølgelig i forbindelse med behandling.

Afslappet søndag

Svimmelhed og dårlig balance?

Oplever du svimmelhed, træthed eller koncentrationsproblemer så skyldes det måske, at din hjerne er overbelastet - her er et godt eksempel...

Svimmelhed eller dårlig balance?

Får du ilt nok til hjernen?

Indre balance handler også meget om vejrtrækning og ilt til hjernen. Se her om du trækker vejret korrekt og hvilken betydning det har.

Når hjernen ikke får ilt nok

Kunne du tænke dig, at få mine BEDSTE BUD på hvordan du minimerer stress i hverdagen og finder indre ro og balance?

2 Comments

 1. Hother Lau Færch den januar 30, 2019 kl. 9:02 am

  Jeg har i temmelig lang tid,ca4 md. været meget belastet af en ekstrem tinitus,samt også kan mærke
  pulsslag op i nakken,op i baghovedet,og ud i ørene,og det både nat og dag.

  Jeg har testet din balance prøve,og fundet det MEGET SVÆRT

  Er der noget jeg selv kan gøre for og bevare livskvaliteten,og ligesom for og komme videre ?–men noget er galt !

  • Lene Kamilla Hansen den januar 30, 2019 kl. 10:14 am

   Hej Hother og tak for dit spørgsmål.

   Der kan være mange årsager til både din tinnitus og udfordringer med balancen, men en indre ubalance eller stress i dit nervesystem, kunne godt være årsagen. Hvis det er tilfældet, vil det kræve, at du finder noget der kan skabe indre ro og styrke den ubalance. Det er dog vigtigt, at finde ud af hvor ubalancen kommer fra, så du træner den korrekt. Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig ved en gennemgang af dine symptomer og din krop samt forskellige test. Hvis du har lyst til, at arbejde med det, så kontakt mig gerne på 30285953.
   De bedste hilsner
   Lene Kamilla Hansen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.