Når du styrker din indre balance får du mere energi og overskud

TEST din hjerne på 30 sekunder og se om din balance er bedre eller dårligere end du tror...

Når vi taler om den indre balance, kan der være flere ting i spil.

Det kan også være nødvendigt, at foretage forskellige tests.

Men en af dem du selv kan lave meget nemt og hurtigt er faktisk ret vigtig og afslørende.

Den fortæller nemlig om du dræner din hjerne unødvendigt.

Alt du skal gøre er, at stå på ét ben med lukkede øjne i 30 sekunder

Uden at være ved at vælte.

Vigtigt: Du skal holde armene afslappet ned langs siden og benene må ikke røre hinanden. Find balancen før du lukker øjnene og prøv først på det ene ben og så det andet.

Hvor god er din balance?

1 - DET VAR NEMT: Hvis du kunne stå der med lukkede øjne i 30 sekunder og fint holde balancen, så er din balance god og det er ikke den der dræner din hjerne.

Hvis du alligevel oplever smerter, spændinger, stress eller manglende energi, så kan det være en god ide at teste din fedtsyrebalance. Hvis den er i ubalance dræner det nemlig også hjernen, men det kan ikke trænes væk.

Hvis du derimod føler, at alt er som det skal være og du er fuld af energi og overskud og uden smerter, så er det da bare fedt, at du tjekkede balancen alligevel.

2 - LIDT USIKKER: Hvis du føler dig lidt udfordret af øvelsen har du sandsynligvis en lille ubalance, som du måske ikke er klar over og hvis ellers alt andet er okay, så betyder det måske kun ganske lidt.

Jeg oplever dog, at arbejdet med den indre balance kan gøre en kæmpe forskel efter bare kort tid, også selvom der kun er tale om små justeringer. Fx kan jeg selv tydeligt mærke forskel, hvis jeg skal stå på hovedet.

3 - DET VAR SVÆRT: Hvis du følte dig udfordret eller måske endda blev lidt svimmel eller utilpas, så bør du helt sikkert få undersøgt din balance nærmere og få igangsat nogle øvelser der kan hjælpe dig.

Måske oplever du også indimellem køresyge, træthed, koncentrationsbesvær eller smerter i fx ryggen, bækkenet eller hovedet?

Mange tror, at det kun er når vi skal koncentrere os om nye ting eller svære ting, at hjernen arbejder på højtryk. Men når din balance ikke er go', så er hjernen også på overarbejde når du fx dyrker yoga, går en tur eller cykler - selvom du har gjort det 1000 gange før.

I videoen her fortæller jeg om et eksempel med en kvinde der kom svimmel hjem fra ferie.

Denne video kommer egentlig fra et andet blog-indlæg. Se link nederst på siden her. Derfor henviser jeg i videoen til denne side.

Hvis du ønsker, at styrke din balance, har spørgsmål eller er i tvivl om jeg måske kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at tage i mig for en uforpligtende snak.

Ring/sms til 30285953

Træn din indre balance

Det er super vigtigt, at træne balancen hvilket vi blandt andet arbejder med på "Afslappet søndag" og selvfølgelig i forbindelse med behandling.

Afslappet søndag

Svimmelhed og dårlig balance?

Oplever du svimmelhed, træthed eller koncentrationsproblemer så skyldes det måske, at din hjerne er overbelastet - her er et godt eksempel...

Svimmelhed eller dårlig balance?

Får du ilt nok til hjernen?

Indre balance handler også meget om vejrtrækning og ilt til hjernen. Se her om du trækker vejret korrekt og hvilken betydning det har.

Når hjernen ikke får ilt nok

Kunne du tænke dig, at få mere energi og ægte overskud, så deler jeg gerne mine bedste bud på hvordan du med små tiltag kan minimere spændinger og stress og finde indre ro og balance

2 Comments

 1. Hother Lau Færch den januar 30, 2019 kl. 9:02 am

  Jeg har i temmelig lang tid,ca4 md. været meget belastet af en ekstrem tinitus,samt også kan mærke
  pulsslag op i nakken,op i baghovedet,og ud i ørene,og det både nat og dag.

  Jeg har testet din balance prøve,og fundet det MEGET SVÆRT

  Er der noget jeg selv kan gøre for og bevare livskvaliteten,og ligesom for og komme videre ?–men noget er galt !

  • Lene Kamilla Hansen den januar 30, 2019 kl. 10:14 am

   Hej Hother og tak for dit spørgsmål.

   Der kan være mange årsager til både din tinnitus og udfordringer med balancen, men en indre ubalance eller stress i dit nervesystem, kunne godt være årsagen. Hvis det er tilfældet, vil det kræve, at du finder noget der kan skabe indre ro og styrke den ubalance. Det er dog vigtigt, at finde ud af hvor ubalancen kommer fra, så du træner den korrekt. Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig ved en gennemgang af dine symptomer og din krop samt forskellige test. Hvis du har lyst til, at arbejde med det, så kontakt mig gerne på 30285953.
   De bedste hilsner
   Lene Kamilla Hansen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.