Spørgsmål / Booking 30285953

Test din hjerne på 30 sekunder

Vidste du, at dårlig balance dræner hjernen for energi?

Måske har du udfordringer med balancen eller svimmelhed men det er ikke sikkert, for mange har udfordringer med det jeg kalder den indre balance uden rigtig at vide det og det kan give problemer......

Måske er din hjerne på overarbejde uden du ved det...

 

Din hjerne bruger mere energi end den har.

Eller mere end den burde.

Hvis din indre balance er "ude af balance".

Men vidste du, at det faktisk er noget du kan arbejde med?

Det er nemlig ikke kun når du skal koncentrere dig om nye ting eller svære ting, at hjernen arbejder på højtryk. Det kan den også gøre når du fx dyrker yoga, går en tur eller cykler - selvom du har gjort det 1000 gange før. Altså hvis din indre balance ikke er helt go'.

Så hvis du drømmer om mere energi og overskud eller mindre stress, spændinger og smerte så tjek lige din balance...

Mange går nemlig rundt uden at vide, at de har udfordringer med den indre balance.

Primært fordi en indre ubalance ikke altid kommer til udtryk som udfordringer med at holde balancen i hverdagen eller svimmelhed. Det er først når det bliver værre.

Se et godt eksempel hér på en kvinde som blev svimmel efter en ferie med mange gåture - Svimmelhed og dårlig balance?

Du oplever måske i stedet, at du hurtigt bliver træt og ukoncentreret, er følsom overfor støj, bliver køresyg eller har tilbagevendende og uforklarlige spændinger.

Uanset om du har diverse symptomer eller ej, vil jeg opfordre dig til, at lave denne lille test. For hvis hjernen ikke skal bruge energien på unødvendige ting, så bliver det hele da lidt sjovere.

TEST: Kan du stå på ét ben med lukkede øjne i 30 sekunder - uden at være ved at vælte?

Denne test er meget simpel og selvfølgelig kan man teste den indre balance på flere måder.

Men den giver en idé om hvorvidt din indre balance er iorden eller hjernen skal "arbejde over".

Vigtigt: Du skal holde armene afslappet ned langs siden og benene må ikke røre hinanden. Prøv først på det ene ben og så det andet.

Hvordan gik testen?

DET VAR NEMT: Hvis du kunne stå der med lukkede øjne i 30 sekunder og fint holde balancen, så døjer du sikkert heller ikke med rygproblemer eller kroniske spændinger og sandsynligheden for, at du føler dig fuld af energi og overskud er temmelig stor. Har jeg ret?

LIDT USIKKER: Hvis du føler dig lidt udfordret af øvelsen har du sandsynligvis en lille ubalance, som du måske ikke er klar over. Jeg oplever, at arbejdet med den indre balance kan gøre en kæmpe forskel efter bare kort tid. Fx kan jeg selv tydeligt mærke forskel på, om der er indre balance eller ej, hvis jeg vil stå på hovedet.

DET VAR SVÆRT: Hvis du følte dig udfordret eller måske endda blev lidt svimmel eller utilpas, så bør du helt sikkert få undersøgt din balance og få igangsat nogle øvelser der kan hjælpe dig. Måske oplever du også indimellem køresyge, træthed, koncentrationsproblemer eller smerter i fx ryggen, bækkenet eller hovedet?

Du er velkommen til at ringe/sms' til 30285953, hvis du ønsker en uforpligtende snak om hvordan jeg måske kan hjælpe dig.

Træn din indre balance

Det er super vigtigt, at træne balancen hvilket vi blandt andet arbejder med på "Afslappet søndag" og selvfølgelig i forbindelse med behandling.

Afslappet søndag

Svimmelhed og dårlig balance?

Oplever du svimmelhed, træthed eller koncentrationsproblemer så skyldes det måske, at din hjerne er overbelastet - her er et godt eksempel...

Svimmelhed eller dårlig balance?

Får du ilt nok til hjernen?

Indre balance handler også meget om vejrtrækning og ilt til hjernen. Se her om du trækker vejret korrekt og hvilken betydning det har.

Når hjernen ikke får ilt nok

2 Comments

 1. Hother Lau Færch den januar 30, 2019 kl. 9:02 am

  Jeg har i temmelig lang tid,ca4 md. været meget belastet af en ekstrem tinitus,samt også kan mærke
  pulsslag op i nakken,op i baghovedet,og ud i ørene,og det både nat og dag.

  Jeg har testet din balance prøve,og fundet det MEGET SVÆRT

  Er der noget jeg selv kan gøre for og bevare livskvaliteten,og ligesom for og komme videre ?–men noget er galt !

  • Lene Kamilla Hansen den januar 30, 2019 kl. 10:14 am

   Hej Hother og tak for dit spørgsmål.

   Der kan være mange årsager til både din tinnitus og udfordringer med balancen, men en indre ubalance eller stress i dit nervesystem, kunne godt være årsagen. Hvis det er tilfældet, vil det kræve, at du finder noget der kan skabe indre ro og styrke den ubalance. Det er dog vigtigt, at finde ud af hvor ubalancen kommer fra, så du træner den korrekt. Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig ved en gennemgang af dine symptomer og din krop samt forskellige test. Hvis du har lyst til, at arbejde med det, så kontakt mig gerne på 30285953.
   De bedste hilsner
   Lene Kamilla Hansen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.