Heidi undgik en stress-sygemelding med blot 3 behandlinger med KST

 

Heidi valgte i stedet for lægens stress-sygemelding, at booke 3 x Kranio-Sakral Terapi i sin sommerferie og kom tilbage uden de store stresssymptomer.

Hvis du kender følelsen af, at du bare lige skal holde ud frem til ferien eller weekenden, mens du holder hovedet oven vande.

Og når den så kommer, så går du ned med flaget og ligger i sengen med influenza. Eller undrer dig over hvor energien blev af fordi det mest af alt føles som om luften er gået ud af ballonen.

Eller oplever du nærmere er det er svært at geare ned når ferien rent faktisk er der?

Og ender du med at bruge det første af ferien på, at lave 1000 ting eller gå rastløs rundt fordi kroppen slet ikke finde ro til at lade op, som den måske i virkeligheden har allermest brug for.

Så lad mig dele Heidis skønne historie med dig.

Heidi mærkede nemlig flere stress symptomer og lægen mente, at det var bedst med en sygemelding. Men Heidi valgte at bruge sommerferien på at komme ovenpå igen.

Ikke ved at ligge på sofaen, men ved at få ro på nervesystemet og hjælp til at slippe stressen.

Heidi valgte Kranio-Sakral Terapi i stedet for en stress-sygemelding

Heidi har givet mig lov til, at dele hendes historie.

Heidi valgte nemlig, efter et besøg hos lægen, som mente Heidi skulle sygemeldes med stress, at hun lige ville se tiden an. Det var jo snart sommer og ferie.

Istedet for en sygemelding aftalte de derfor, at Heidi skulle tage den med ro og gå tidligere hjem fra arbejde i en periode.

Heidi kunne dog godt mærke, at det ikke helt nok. Hun valgte derfor, at ringe til mig og vi aftalte, at lægge et par behandlinger ind inden sommerferien.

Det betød, at Heidi kunne bruge sommerferien på, at lade op og nyde tiden med familien i stedet for, at bruge den til, at geare ned, begrænse indtryk eller gå og bekymre sig.

Heidi fortæller her, hvordan hun oplevede det

For nogle måneder siden havde jeg det rigtig dårligt.

Jeg kunne ikke rigtig forklare hvad der var galt, jeg havde det bare dårligt.

Jeg var svimmel, havde kvalme, en uro i kroppen og følte til tider jeg havde hjertebanken.

Jeg kunne ikke overkomme selv små ting og havde haft en del at se til både på arbejdet og privat.

Jeg fik 2 behandlinger med Kranio-Sakral Terapi inden ferien og én midt i ferien - og efter ferien følte jeg mig klar til, at tage tilbage på arbejde igen uden kvalme, uro og svimmelhed

Det var helt fantastisk og jeg kunne allerede efter første behandling mærke en stor forskel.

Uroen i kroppen blev meget mindre og svimmelheden forsvandt næsten.

Jeg var meget træt og brugt efter første behandling, men jeg havde det godt, og jeg kunne mærke, at kroppen selv arbejdede videre.

Jeg havde også haft smerter ud i den ene arm, og de forsvandt også helt efter første behandling.

Efter tre behandlinger har jeg stort set ikke uro i kroppen mere, svimmelheden og kvalmen er helt væk. Jeg har fået det meget bedre og vil helt klart bruge det igen, hvis jeg får behov for det.

Det er en stille, rolig, blid og afslappende behandlingsform - men det virker rigtig godt.

Jeg var så afslappet under behandlingerne, at jeg slet ikke tænkte på andet end at slappe af og koncentrere mig om min vejrtrækning.

Det er ikke ret tit jeg slet ikke tænker på noget. Der er altid en eller anden tanke i hovedet. Helt utroligt.

Heidi, 36 år – Horsens

En af de ting der stressede Heidis krop og gav uro og hjertebanken samt smerte ud i armen, var spændinger i brystkassen, skulderne og nakken.

Når der åbnes op og vejrtrækningen bliver mere fri og ubesværet, vil kroppen have meget lettere ved at slappe af og finde indre ro og ægte overskud.

Har du også brug for, at geare ned og hjælpe kroppen til at slappe af, så giv mig et kald og lad os få en uforpligtende snak om jeg måske kan hjælpe dig.

Ring/sms 30285953.

Konfus, forvirret eller svært ved at tænke klart?

Kender du den der følelse af pludselig at være helt rundt på gulvet og miste evnen til at træffe en beslutning eller mærke hvad du har lyst til?

Konfus, forvirret eller svært ved at tænke klart?

God søvn gør dig til en bedre udgave af dig selv - sover du godt og nok?

Der er flere grunde til, at søvnen er vigtig for os, men hvornår sover vi nok og hvad er god søvn? Jeg er nysgerrig på søvnen. Ikke mindst fordi jeg kan se...

God søvn gør dig til en bedre udgave af dig selv - sover du godt og nok?

Stress, kaos og uro indeni - Tina troede ikke det var muligt at få det godt igen

Efter 7 år i hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille og fredfyldt" indeni og især kæresten kan mærke forandringen.

Stress, kaos og uro indeni - Tina troede ikke det var muligt at få det godt igen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.