Stress, kaos og uro indeni – Troede ikke det var muligt, at finde balancen igen

Efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille og fredfyldt" indeni...

"Min mand har ikke fået skæld ud i 14 dage nu - så han overvejer at sende dig blomster" siger Tina smilende og lettet, da vi mødes til efter 3 behandlinger.

Hendes liv var som forandret på få uger.

Fra en følelse af konstant stress, uro og kaos indeni.

Tina troede ikke det var muligt.

Men efter 7 år i, hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille og fredfyldt" indeni.

I klinikken sidder en rolig kvinde med glød i ansigtet, følelsen af balance indeni og et helt andet overskud.

Det rør mig faktisk dybt. Ikke blomsterne, men lyset i Tinas øjne.

Det er tydeligt, at Tina har følelsen af, at have fået livet tilbage og hendes mand har fået en helt anden kvinde.

Tina fortæller her hvordan hendes mand ret hurtigt bemærker de store forandringer.

 

Tina fortæller her om sit livs orkan og hvordan hun har oplevet effekten af få behandlinger med Kranio-Sakral Terapi, der har givet ro indeni og overskud til livet igen..

Jeg pådrog mig et hovedtraume for 7 år siden, som sendte mig direkte ind i hvad jeg vil kalde mit livs orkan.

Fra at være velfungerede, meget social og udadvendt, blev jeg en helt anden person.

Et liv med hovedpine, udkørthed, stress over manglende kapacitet på alle fronter, super sensitivitet for lys, lyde og andre mennesker, social angst, problemer ved vejrtrækning under sport, balanceproblemer og manglende evne til at koordinere min krop, var nu min hverdag.

Dertil sorg over at miste nære relationer, at miste sin identitet og den totale stressfaktor at jonglere imellem alle mulige instanser og læger der blot vil ordinere piller.

Jeg følte min krop og min sjæl var fuldstændig ude af balance. I min evige søgen på at ”noget må kunne gøres” opsøgte jeg Mybodyandmind - og hertil en lille tilståelse, jeg var ret skeptisk og havde ikke de store forventninger, udover at kunne sætte flueben ved, at så havde jeg da også forsøgt denne behandling….

Efter første behandling

Da jeg efter første behandling sætter mig ind i bil oplever jeg straks noget er helt anderledes. Jeg tænker over hvad det mon er, og har lidt svært ved at sætte ord på, men det føles som om at orkanen der har rast i mig i 7 år er forsvundet og jeg oplever total stilhed og ro, helt ind i knoglerne.

Da min mand kommer hjem senere er hans første kommentar at jeg da ser så sund og frisk ud.

Den indre stilhed varer ved.

Dagen efter er jeg til fitness. Her har jeg haft store problemer ved trapperne på grund af manglende balance. Men her opdager jeg pludseligt, at jeg befinder mig midt på trappen, på vej ned uden angst, uden at holde ved gelænderet, total grounded. Jeg føler mit indre center er kommet på plads. Jeg har fået balancen igen.

Efter yderligere 2 behandlinger

Har jeg flere gode oplevelser og skønne kommentarer fra min mand, som udtrykker at han aldrig har set mig sådan før (vi har kendt hinanden i 6 år). Jeg har ingen besværet vejrtrækning ved min løbetræning mere. Jeg føler mig nærværende og har fået et mentalt overskud jeg ikke har set i 7 år.

Jeg føler simpelthen, at jeg er godt på vej tilbage til et liv med håb og glæde, energi til at være noget for min familie, og finde mig selv igen. Boblen jeg har befundet mig i så lang tid er simpelthen bristet og jeg føler balance i krop og sjæl igen.

Jeg er Lene Kamilla dybt taknemlig. Hendes tilgang og behandling har gjort noget for mig som jeg ikke troede muligt. Jeg glæder mig over livet, og de nye muligheder jeg har fået og ser positivt på fremtiden nu.

Tina, 45 år - Horsens

Hjernerystelse kan blive kronisk

Når hjernen får et slag eller et blot mærke er det ikke ligegyldigt hvad du gør...

Hjernerystelse kan blive kronisk

Piskesmæld og nakke-skader

Mange opsøger en kiropraktor men det er også vigtigt, at være opmærksom på selve kraniet.

Piskesmæld og nakkeskader

Har du prøvet det meste?

Er du også nået dertil, at du tror du skal leve med det? At det er blevet kronisk? Eller orker du bare ikke at fortælle din historie igen?

Prøvet det meste men stadig ondt?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.