Nogle vælger massage, jeg vælger kranio-sakral terapi

Gitte bruger kranio-sakral terapien fast og får noget med sig hver gang. Hør hendes historie her om angst, stress og spændinger og hvorfor hun hellere vil forebygge

Flere og flere vælger, at komme igen.

Altså sådan mere forebyggende.

Jeg oplever, at flere prioriterer den blide behandling forebyggende for at undgå hovedpine, nakkespændinger og ikke mindst stress og dårlig søvn.

Når vi har fået løsnet op og problemet egentlig er væk, så kan det være super godt, at lave en opfølgende aftale 3-8 uger ude i fremtiden. For flere ender det med, at blive en mere eller mindre fast aftale som betyder, at de får taget tingene i opløbet og dermed undgår, at det bliver slemt igen.

For det interessante er, at der næsten altid er spændinger flere uger før det bliver til et stort problem og vi føler os stressede, anspændte og får ondt.

Derfor kommer Gitte igen med jævne mellemrum

Jeg hedder Gitte og er 39 år.

Jeg startede hos Mybodyandmind i November 2014 – jeg blev anbefalet Lene Kamilla af en arbejdskollega som havde haft gode resultater af Lene Kamilla’s blide men meget professionelle behandling.

Jeg havde gennem mange år oplevet fysiske spændinger/låsninger især i skulderregionen, døjet meget med svimmelhed og en følelse af at gå ved siden af sig selv, derudover har jeg de seneste år haft ondt i maven og været oppustet.

Sygdomsangst har været en stor del af mit liv de sidste ti år – og da jeg har en meget sensitiv krop og sind har jeg indset at tingene jo hænger sammen. Hvis jeg var presset pga. stress eller bekymret fik jeg oftest ondt i skuldre og nakke – blev svimmel til følge og ja så befandt jeg mig ligesom bare inde i en nedadgående spiral hvor ”smerterne” forstærkede min sygdomsangst. ”Jeg måtte da fejle noget alvorligt siden det aldrig holdte op.”

Jeg har prøvet et utal af oftest langvarige behandlinger Fysioterapi, Kiropraktik, Massage, Psykolog og Coaching.

Det jeg oplever ved Kranio Sakral Terapi er, at de blide berøringer løsner de spændinger som min psyke skaber ved stress og har skabt tidligere i min krop samtidigt kan jeg opleve akutte fysiske myoser der løsner sig ved en enkelt behandling.

Jeg oplever en dybdeafslapning – som giver mig en rigtig god indre ro og balance.

Jeg har siden de første behandlinger ikke været svimmel eller haft følelse af at gå ved siden af mig selv – det forsvandt bare lynhurtigt. Min Mave driller sjældent mere og jeg tænker den ro behandlingerne giver mig har været til stor gavn for mit fordøjelsessystem – jeg kan mærke den afspænding af mine tarme når jeg ligger på briksen.

Det, at jeg ikke har ondt har gjort, at min sygdomsangst er i ro. Jeg har siden min første behandling følt mig tryg og i gode hænder og tanken om alvorlig sygdom er ikke noget jeg bekymrer mig om længere.

Jeg går stadig ved Lene Kamilla og det er selvfølgelig fordi jeg mærker positiv effekt og at jeg flytter mig i forhold de første problematikker jeg kom med – derudover har Kranio-Sakral behandlingerne haft god effekt på kronisk bihulebetændelse og ligeledes har mit bækken og lænd er også nydt rigtig godt af gode stræk.

Jeg får noget godt med hjem ved hver eneste behandling.

Nogen vælger medicin og massage – jeg vælger Kranio-Sakral-Terapi.

Hele familien sov bedre, da mor fik ro på kroppen

Sussi fortæller: Jeg bookede tid i håb om, at det kunne hjælpe på min søns søvnproblemer, men det viste sig at det var mig og ikke min søn der havde brug for behandling...

Da mor fik ro på kroppen sov hele familien bedre

5 øvelser til dig der har smerter i nakken eller skulderne

Har du ondt i skulder, nakke eller ud i armene? Så er her 5 små nemme øvelser der mindsker spændingerne og hjælper dig til at lindre nakkesmerter og smerter ud i armene

Ondt i nakken - 5 øvelser til skulder og nakkesmerter

Test din balance på 30 sekunder og find ud af om din hjerne er på overarbejde

Nogle gange dræner vi hjernen for energi bare ved at gå en tur fordi den indre balance ikke er helt god...

Få energi og overskud tilbage - test din balance på 30 sekunder

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.