Er du træt, udmattet og føles det hele lidt håbløst og uoverskueligt?

Når vi rammer muren eller følelsen af håbløshed og udmattelse, er det ofte svært at se vejen, men kroppen guider os, hvis vi ikke smider håndklædet i ringen og giver op...

For lige præcis dér.

Hvor det kan føles allermest håbløst.

Og det er super nemt, at blive både irriteret på kroppen og dybt frustreret, er dér hvor vi virkelig har brug for kroppen til at guide os.

Ind til kernen.

Ind i mørket.

Og ud på den anden side.

Men hvis du konstant skal tage dig sammen til ting og er flad for energi eller kroppen gør ondt og humøret føles som en tur i tivolis værste rutchebane, så kan det være rigtig svært, at stole på kroppen og gå med.

Derfor ender vi ofte med at give op.

Eller kæmpe imod.

Og bruge energien på at skubbe det væk, blive irriteret på kroppen og forsøge at "komme videre".

Men der er en grund til at kroppen dræner os for energi.

Den forsøger faktisk at hjælpe os.

Det sætter jeg lidt flere ord på i videoen her.

Ønsker du min hjælp til at komme tilbage på benene igen og uden at stresse kroppen yderligere - tværtimod, så er du altid velkommen til at tage fat i mig.

Jeg hjælper gerne med at få ro på nervesystemet og finde ud af hvad kroppen prøver at fortælle, så du kan få energien og overskuddet tilbage.

For når vi lytter, forsøger kroppen på bedste vis at fortælle os hvad det handler om og vise os vejen ind i mørket og ud på den anden side.

Så hvis du føler dig flad for energi og mærker at du måske "kører i ring" eller ikke ved hvordan du bedst kommer videre eller hvorfor din krop er træt, udmattet og drænet for energi. Så giv mig gerne et ring eller send en sms og lad os få en kort uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring/sms til 30285953.

Du kan se hvad jeg tilbyder af behandling og forløb hér.

Stress, kaos og uro indeni - Tina troede ikke det var muligt at få det godt igen

Efter 7 år i hvad Tina kalder, sit livs orkan, er der nu blevet "stille og fredfyldt" indeni og især kæresten kan mærke forandringen.

Stress, kaos og uro indeni - Tina troede ikke det var muligt at få det godt igen

Hele familien sov bedre, da mor fik ro på kroppen

Sussi fortæller: Jeg bookede tid i håb om, at det kunne hjælpe på min søns søvnproblemer, men det viste sig at det var mig og ikke min søn der havde brug for behandling...

Da mor fik ro på kroppen sov hele familien bedre

Konfus, forvirret eller svært ved at tænke klart?

Kender du den der følelse af pludselig at være helt rundt på gulvet og miste evnen til at træffe en beslutning eller mærke hvad du har lyst til?

Konfus, forvirret eller svært ved at tænke klart?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.