Panilla, behandler du også helt små nyfødte babyer?

Hvis jeg kunne få lov at behandle alle nyfødte babyer i Horsens eller Østjylland, så ville det da være helt fantastisk

For at være helt ærlig.

Da jeg først startede op, sendte jeg rigtig mange børn videre til andre behandlere.

Primært fordi jeg tror på, at det er vigtigt med erfaring før man behandler de små sårbare og meget fintfølende babyer.

Men også fordi jeg brændte for, at finde ud af hvordan jeg kunne hjælpe alle dem der led af stress. Og i den forbindelse havde jeg mest fokus på voksne.

Men det gik hurtigt op for mig, at spændinger og indre ubalancer også stresser babyer og børn. Præcis om det stresser voksne.

En dag spurgte min daværende kæreste, som er kiropraktor, om jeg ikke godt ville kigge på et par tvillinger.

To små drenge på 6 uger.

Den ene var helt låst i kroppen. Stiv som et bræt og kunne ikke ligge på ryggen. Kiggede kun til venstre og var meget urolig. Han havde nok både ligget anspændt i maven og haft en lidt hård fødsel.

Den anden var mild og nem og de lidt itvivl om han egentlig "fejlede" noget særligt, da "storebror" tog al opmærksomheden. Han havde dog problemer med maven og et begyndende fladt eller skævt baghoved.

Det blev vendepunktet for mig og siden august 2015 har jeg glædeligt behandlet babyer og børn.

Her et billede fra den første behandling, som foregik på spisebordet hos den nybagte familie.

Baby behandling 2 - Mybodyandmind

Så når jeg i dag bliver spurgt om jeg behandler helt små nyfødte babyer, så er svaret JA

Mange nyfødte babyer har spændinger og et nervesystem der er lidt på vagt. Den velkendte vagus nerve er ofte påvirket og får vi hjulpet dem så tidligt som muligt, så er der gode chancer for en bedre fordøjelse, mindre luft i maven, mavesmerter, hård mave og reflux.

Men det er ikke kun det.

Mit hjerte brænder for, at minimere den stress som ofte også kommer til udtryk som fysisk spjætten med arme og ben, en baby der er svær at få til at sove eller den der lidt uforklarlige uro.

Og så tror jeg inderligt på, at når en baby giver udtryk for noget, så er der en årsag til det. Et behov. En ubalance. En smerte. Et traume.

Nogle gange skal der andet til end hvad jeg kan hjælpe med. Men jeg vil hjertens gerne tjekke kroppen igennem og gøre hvad jeg kan for at hjælpe og jeg siger altid, hvis jeg fornemmer, at der skal andet eller mere til.

Nogle gange reagerer den lille på et traume der sidder i mor. Hvis fødslen fx har været hård eller mor er stresset, så kan det være rigtig godt, at få både mor/dig og din baby på briksen til en blid kærlig behandling, så I sammen kan finde ro.

Hvad angår de to drenge. De havde det så meget bedre allerede efter første behandling, at de faktisk kun behøvede en let behandling efterfølgende. De blev senere storebrødre til en dejlig lille pige, som også fik samme tjek og sov igennem hele behandlingen på trods af en fyldt ble.

KST til babyer og børn hvorfor og hvonår?

Mange forældre er især glade for de blide behandling fordi det er tydeligt, at deres baby nyder det

Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn hvorfor og hvornår er det en god ide?

Reflux og sure opstød?

Har dit barn meget tendens til reflux, så kan der måske også være hjælp at hente i dette indlæg omkring reflux, halsbrand og sure opstød.

Sure opstød, halsbrand eller reflux

3 ting jeg ville ønske min mor havde vidst

Er du nybagt mor eller bedstemor, så lad mig dele denne med dig. For tænk sig, at komme til verden og have ondt, men ikke kunne fortælle hvad der er galt...

3 ting jeg ville ønske min mor havde vidst da jeg var lille baby

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.