Årets julegave til gravide og nyfødte babyer i Horsens og omegn

Er du gravid, har du netop født eller kender du en der har termin i 2023?

Så er det nu - og frem til jul - at du kan få fingrene i årets julegave fra Mybodyandmind.

Jeg har nemlig lagt 50 gavekort til en værdi af 250,- under juletræet med et dybfølt ønske om at hjælpe flere babyer og deres mødre.

For helt ærligt.

Hver gang jeg får en skøn lille baby i hænder og mærker forvandlingen fra en anspændt lille krop, der har svært ved at finde ro og tydeligvis har ondt. Til en blød, afslappet og meget mere veltilpas lille baby der smelter i armene. Så bliver jeg altså varm om hjertet.

Så varm at årets julegave skal gå til 50 babyer og deres mødre.

Derfor.

Hjælp mig meget gerne med at finde 50 babyer der har meldt sin ankomst i 2023 eller netop er kommet til verden for at fejre deres første jul... og deres mødre.

Måske er det hele fødselsforberedelses-gruppen, måske din svigerdatter og kommende barnebarn, måske din bedste veninde, kæreste, kone eller dig selv og din kommende baby...?

Julegave til gravide - Mybodyandind 600x

Sådan gør du hvis du vil have fat i en eller flere af de 50 julegaver til en værdi af 250,- pr stk...

Hvem kan få en julegave (et gavekort på 250,-)?

Det kan alle gravide med termin i 2023 og babyer født i oktober, november eller december 2022 og deres mødre.

Har du endnu ikke fortalt til nogen at du er gravid, så tøv ikke - jeg har tavshedspligt og håber du at blive gravid over julen, så ønsker jeg dig blot alt det bedste. Gavekortet kan benyttes i hele 2023.

Er du ikke selv gravid, men kender du en der venter sig, så er du også mere end velkommen til at hente et gavekort og give det til en du holder af.

BEMÆRK Jeg ønsker at hjælpe så mange babyer og deres mødre som muligt. Det er derfor ikke muligt at samle flere gavekort eller kombinere med andre gavekort eller rabatter. Skulle du tilfældigvis få flere gavekort, så giv gerne de overskydende til andre der er gravide eller netop har født. Du er også velkommen til at hente julegaver til hele mødregruppen.

Gavekortet gælder som en rabatkupon og de 250,- fratrækkes normalprisen for en behandling. Du finder alle priser og behandlinger hér.

Hvornår skal julegaverne hentes og benyttes?

Julegaverne udleveres frem til 22. december 2022 eller så længe der er flere tilbage under juletræet og gavekortet kan benyttes i hele 2023.

Da mit ønske er at hjælpe gravide og de nyfødte babyer til en bedre start på livet, giver det ikke mening at gemme julegaven til børnene er blevet store. Derfor er alle gavekort gældende til og med december 2023.

Hvad kan gavekortet benyttes til?

Gaven er til dig der er gravid og har smerter eller føler dig presset og ønsker at få ro på kroppen og nervesystemet, så både du og den lille kan nyde graviditeten.

 

Gaven er også til dig der ønsker at hjælpe din lille nyfødte baby til den bedste start på livet. Oplever du/I problemer med søvnen, amning, maven eller er der tegn på en favoritside eller uforklarlig gråd, så er en blid behandling med Kranio-Sakral Terapi ofte en rigtig god ide.

 

Sidst men ikke mindst er gaven til dig der ønsker et mor og baby-efter-fødsels-tjek. En blid behandling hvor jeg tjekker efter om din lille dreng/pige har spændinger og skævheder efter fødslen eller et nervesystem der er i alarmberedskab. Har din egen krop ligeledes været lidt på overarbejde de sidste 9 måneder kan en Mor og Baby behandling være guld til at sætte skub i amningen, fjerne spændinger i nakken og få "samlet" bækkenet igen.

Vil du sikre dig et gavekort så send en mail til panilla@mybodyandmind.dk og skriv kort hvem/hvor mange du ønsker at forkæle med en ekstra julegave i år, så aftaler vi afhentning (kan også sendes mod betaling af porto).

Har du spørgsmål så skriv gerne en kommentar nedenfor eller send en mail til panilla@mybodyandmind.dk

Med ønsket om en rigtig glædelig jul til alle - gravide eller ej <3

3 tips til nybagte mødre

Er du nybagt mor eller bedstemor, så lad mig dele denne med dig. For tænk sig, at komme til verden og have ondt, men ikke kunne fortælle hvad der er galt...

3 ting jeg ville ønske mor havde vidst da jeg var lille baby

Alternativ til movicol

Lille Arthurs kolik og ondt i maven startede muligvis allerede under graviditeten. Fik du medicin under graviditeten, så er denne ekstra interessant.

Alternativ til movicol og lactulose ved baby med kolik

Da mor fik behandling

Sussi fortæller: Jeg bookede tid i håb om, at det kunne hjælpe på min søns søvnproblemer, men det viste sig at det var mig og ikke min søn der havde brug for behandling

Hele familien sov bedre da mor fik behandling

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.