Er det normalt at en baby græder, har ondt i maven og ikke kan sove?

Jeg har hjulpet mange babyer til mindre gråd, færre mavesmerter og bedre søvn og til spørgsmålet - er det normalt - må jeg svare...

Ja, det er desværre normalt.

Jeg møder mange babyer der har grædt flere timer hver aften.

Babyer med ondt i maven.

Og ikke mindst babyer der har svært ved at slappe af og sover uroligt.

Men en ting er om det er normalt. Noget andet er om det er optimalt, at et barn skal græde og være dybt ulykkelig de første 3 måneder af sit liv, fordi vi accepterer eller kalder det normalt at have kolik?

Ikke hvis du spørg mig.

Og slet ikke når jeg gang på gang ser hvor lidt der skal til for at gøre livet meget sjovere, både for den lille og resten af familien.

De fleste forældre jeg møder har en god mavefornemmelse. Og når den siger at der måske er noget der ikke er helt "optimalt" eller den lille krop prøver at fortælle noget, så kan jeg kun opfordre til at lytte.

For præcis på samme måde som når vores egen krop prøver at fortælle os, at den er presset, at noget sidder forkert eller at vi har brug for tage os kærligt af os selv. Så prøver den lille baby-krop også at "råbe os op".

Og helt ærligt.

Får vi løsnet og beroliget den lille krop, så tidligt i livet som muligt, så skal der sjældent ret meget til. Men det kan gøre en kæmpe forskel.

En af de kommentarer jeg oftest hører i klinikken er.. så rolig har han/hun aldrig været før.

Sidder du nu og tænker at det kunne være rart at få tjekket din baby, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er både muligt at få en baby behandling, hvor jeg blidt og kærligt gennemgår kroppen og hjælper kroppen til at slippe spændinger og finde ro. Men det er også muligt at bestille en mor-baby-behandling, hvor I begge får behandling.

3 ting jeg ville ønske mor havde vidst..

Er du nybagt mor eller bedstemor, så lad mig dele denne med dig. For tænk sig, at komme til verden og have ondt, men ikke kunne fortælle hvad der er galt...

3 ting jeg ville ønske min mor havde vidst da jeg var lille baby

KST til babyer hvorfor og hvornår?

Mange forældre er især glade for den blide behandling fordi det er tydeligt, at deres baby nyder det

Kranio-Sakral Terapi til babyer og børn hvorfor og hvornår er det en god ide?

Alternativ til movicol og lactulose

Lille Arthurs kolik og ondt i maven startede muligvis allerede under graviditeten...

Alternativ til movicol og lactulose ved baby med kolik og ondt i maven

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.